Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves nők! Miért csupa mérnök sráccal meg vállalkozóval vannak kapcsolatban a lányismerőseim nagy része? Megy az aranyásás keményen, nem igaz? Miért harapnak a nők ennyire a pénzre?
Pontosan.
Kérdező el se hiszed mennyi meló van abban,hogy ők is és mi is a jó kategóriában legyünk,ezért tenni kell.
Vagy érd be igen egy zsíros,kövér,slampos,farmer-pólós,nőietlen fejletlen nővel.
Azoknak mindegy.
"Csakhogy manapság minden korombeli lány törtet"
és ez miért olyan nagy baj?
öööööö .... izé :))))
Arra gondoltam,hogy ezek a tornacipős,kinyúlt pólós,farmeros csajok.
Mondjuk én pólót nőn nem csípem,top-miniszoknyapárti vagyok,egy nő nekem ezekben az igazi nő.
""Csakhogy manapság minden korombeli lány törtet"
és ez miért olyan nagy baj?"
Miért baj amikor a sík hülye csajok próbálják becsapni a világot a nem létező eszükkel? Nem is tudom miért baj...
Jó..Látom, hogy unatkozol, úgyhogy elszórakoztatlak. Úgysincs jelenleg jobb dolgom.
Na..
Szóval akkor baj, ha egy lány szeret eljárni. Miért is?
Te hol szoktál randizni? A lépcsőházban?
Randikon fizetem mindenből a részem. Mondjuk ha meghív egy kávéra az jól esik, de ezt következő alkalommal viszonozni is szoktam, nekem kellemetlen ha úgymond "adós" vagyok, persze nem a szó autentikus értelmében, de remélem tudsz követni.
A neten jöttem össze a párommal-például- nem tudtam mennyit keres, sőt! Azt hiszem kb. a 4. találkozásig azt sem tudtam, hogy egyáltalán van kocsija azt hittem ő is tömegközlekedéssel jár mint én.
Nem számít, mert órákat beszélgettünk könyvekről, filmekről, a tudomány azon szeleteiről ami mind kettőnket érdekel.
Néha elmentünk moziba. De nekem erre sem lett volna feltétlenül igényem. Voltunk kirándulni nulla forintért is. Az is tetszett.
Soha egy fityinget nem kértem tőle maximum kölcsön, de ahogy módomban állt vissza is adtam, mert frusztrált.
Te veled nem az a baj, hogy csóró vagy, hanem, hogy buta, műveletlen, szellemileg igénytelen vagy.
Nincs igényed kimozdulni, és arra sincs, hogy valakivel együtt építsd fel a jövőt.
Persze a 20 éves szoli babákkal akik a lóvéra mennek nehéz is lenne, csak te olyan korlátolt vagy, hogy nem látod meg, hogy vannak másmilyen nők is. Bár az írásaid alapján, amilyen személyiség lehetsz én is lekoppintanálak két mondat után.
Na..remélem kielégítő a válaszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!