Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves nők! Miért csupa mérnök sráccal meg vállalkozóval vannak kapcsolatban a lányismerőseim nagy része? Megy az aranyásás keményen, nem igaz? Miért harapnak a nők ennyire a pénzre?
:D
Mutass statisztikát hány kétkezi munkásnak van nője, meg hány BME-re járónak.
Mérnökinfós sráccal vagyok együtt. Én is egyetemen tanulok, osztatlan mesterképzésen. Ott is találkoztunk. A huszonéves egyetemisták elég nagy része az egyetemen találkozik a párjával, mivel ott tölti a legtöbb időt, szerintem ez logikus.
Soha nem a jövőbeli keresetéért akartam vele lenni, most sem engedem, hogy akár a mozijegyemet kifizesse, és később sem fogom. Egyenlőek vagyunk, én is meg tudom keresni a pénzem, nincs szükségem arra, hogy eltartsanak.
Azért vagyok vele, mert intelligens, figyelmes, udvarias és összecsuklik a térdem, mikor megcsókol.
Nagyon sértőek ezek a kérdések, amik ilyen szinten általánosítanak, hogy mindenki a pénz miatt van együtt a barátjával. Valóban vannak ilyen lányok is, nem tagadom, de ők a kisebbség, csak jobban szem előtt vannak, kirívóan öltözködnek, hangosak, emiatt veszik őket jobban észre.
20/L
Mégis szerinted milyen srác illene egy 20-22 éves még egyetemista csajhoz, aki külsejére is igényes. Egy korabeli TESCO-s árufeltöltő vagy szalagsori betanított munkás vagy inkább egy 23-24 éves multinál dolgozó kezdő mérnök nem túl rossz, de azért nem is különösebben izmos 250-300 ezer nettó körüli fizuval.
(Egyébként meg egyetemet végzett, 1-2 idegen nyelvet jól beszélő, csinos, jó fellépésű csajok is sokszor területi vezetőként kezdenek multiknál, jóval többet is keresnek, mint egy kezdő mérnök.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!