Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Huszonéves nők! Miért csupa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves nők! Miért csupa mérnök sráccal meg vállalkozóval vannak kapcsolatban a lányismerőseim nagy része? Megy az aranyásás keményen, nem igaz? Miért harapnak a nők ennyire a pénzre?

Figyelt kérdés
2015. márc. 24. 09:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/124 A kérdező kommentje:

"Ez nem csak a csajokra jellemző! Sok díszpinty ugyanúgy szaladgál munkaidőben a városban. Anyuci-apuci kedvencei..."

Az aranyásás a pasikra is jellemző? Biztos sok ilyen pasi van, de én konkrétan egyet se ismerek. A férfiakat sokkal kevésbé érdekli ez. A férfiak nagyon is jól tudják hogy ők rá vannak kényszerítve a kemény munkára. Nncs olyan opció hogy felszedetem magam egy pénzeszsák pasival aztán mehet PÁRIZS MEG VELENCE.

2015. márc. 24. 09:19
 12/124 Jozso89 ***** válasza:

Az egzisztencia mindig nyer! Te lehet hogy kivétel vagy, de 100 nőből sztem 98 ilyen:D Gyönyörűen példázza a vid, meg még lehet vagy millio másik ilyen vidit mutatni:D

https://www.youtube.com/watch?v=XbYNAZxcWh4

https://www.youtube.com/watch?v=0iyeUcFKRv4

De nem linkelem tele, kb még 20at tudnék belinkelni így minden nehézség nélkül:D

2015. márc. 24. 09:20
 13/124 anonim ***** válasza:
89%

9. Orvosi egyetemen tanulok, sebész leszek, ha minden jól megy és amint végzek, megyek ki külföldre dolgozni. Imádom ezt a szakmát, ott nem hagynám bármiért és lesz pénzem, amire kell. Nincs szükségem senkinek a pénzére.

Ha ilyen megkeseredett vagy, mert a kibírhatatlan személyiséged miatt képtelen vagy egy nőt is megtartani, akkor nem másokra kell fújni, hanem magadon változtatni.

2015. márc. 24. 09:20
 14/124 A kérdező kommentje:

"Mégis szerinted milyen srác illene egy 20-22 éves még egyetemista csajhoz, aki külsejére is igényes. Egy korabeli TESCO-s árufeltöltő vagy szalagsori betanított munkás vagy inkább egy 23-24 éves multinál dolgozó kezdő mérnök nem túl rossz, de azért nem is különösebben izmos 250-300 ezer nettó körüli fizuval. "

Olyan srác akit kedvel. Árufeltöltővel nem járhat vagy mi? Ja igen, ő nem fogja nyaralni vinni meg zabálni az étterembe...meg nem a lexusba ülteti be...

EZ a mérce? Kinek mennyi pénze van? Szánalmas...és akkor elvileg ez az értelmiségi réteg...és náluk dominál a leginkább a szar pénz.

2015. márc. 24. 09:21
 15/124 A kérdező kommentje:

"9. Orvosi egyetemen tanulok, sebész leszek, ha minden jól megy és amint végzek, megyek ki külföldre dolgozni."

Kitanulsz 20 millióból az adófizetők pénzéből, aztán első dolgod lelépni. Ilyen egy igazi értelmiségi!

2015. márc. 24. 09:22
 16/124 anonim ***** válasza:
100%

12.: ezekkel a videókkal az a baj, ha megfigyeled, hogy az összes lány miniszoknyás-szinte bugyis- csinibaba. Az ilyenek a kisebbség.

Ha bárki így dudálgatna nekem az utcán (autómárkától függetlenül:, elküldeném a búsba.

2015. márc. 24. 09:23
 17/124 anonim ***** válasza:
100%

15.: csak szólok, hogy ha valaki külföldre akar menni dolgozni, miután itt kitanul húszmillióból, akkor az egyetemmel kötött szerződés alapján a taníttatás költségét mind az utolsó centig vissza kell fizetnie az államnak. Igen, ilyen az igazi értelmiségi.

És megkérdezhetem, hogy hogy ismerkedjek mégis árufeltöltővel, ha az életem nagy részét az egyetemen tanulva töltöm?

2015. márc. 24. 09:25
 18/124 A kérdező kommentje:

"És megkérdezhetem, hogy hogy ismerkedjek mégis árufeltöltővel, ha az életem nagy részét az egyetemen tanulva töltöm?"

Gondolom nem éjjel nappal vagy ott. Megismerkedhetnél vele, csak ugye derogálna bemutatni pl a szüleidnek hogy nini egy egyszerű melós fiúval járok...a barátnőkről nem is beszélve...sokkal jobban hangzik hogy egy kardiológussal járok...

2015. márc. 24. 09:27
 19/124 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy pasi nyaralgatni viszi a párját,meg megvesz neki ezt-azt,ajándékok stb,esetleg van lakása és odaköltözik hozzá a csaj, az kényelmes lehet évekig. De egy igazán gazdag családból származó férfi nagyon ritkán vesz el egy nem dolgozó nőt,vagy olyat,aki minimált keres...
2015. márc. 24. 09:28
 20/124 anonim ***** válasza:
100%
Suttyó vagy kérdező és irigy :)
2015. márc. 24. 09:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!