Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves nők! Miért csupa mérnök sráccal meg vállalkozóval vannak kapcsolatban a lányismerőseim nagy része? Megy az aranyásás keményen, nem igaz? Miért harapnak a nők ennyire a pénzre?
Látod, képtelen vagy elfogadni azt ami nem a te nézeteidet igazolja.
Én halál komolyan mondom, nem találkoztam össze még pénzéhes nővel.
Értsd olyan értelembe, hogy nem randiztam nem jártam, nem volt semmi közöm olyan nőhöz aki a pénzre hajtana.
Persze van ilyen is nagyon nagy szép számmal, akinek az a lényeg főként, hogy meglegyen a műkörmösre a pénz meg szoláriumbérletre de a szememben az ilyenek nem NŐK, hanem buta 3,1415csák.
Úgyhogy az értelmes, okos, intelligens, kedves lányokat/nőket ne vedd egy kalap alá a haszontalan 3,1415csákkal.
"46: nem azt várja a nő, hogy helyette fizesd, de ha nincs pénzed rá, akkor ő mégis mit kezdjen veled? Fizesse ő? Azzal megelégednél? Én már fizettem a páromnak sok mindent, ahogy ő is nekem, ez oda-vissza működik, de ahogy te sem vagy hajlandó a nőket eltartani, úgy hidd el, a nők sem akarnak téged."
Megsúgom a titkot : Nekem NINCS rá szükségem. Én jól érzem magam Párizs nélkül, Lexus nélkül, luxuslakás nélkül. A nők viszont máshogy fogják ezt fel nekik a csillogás kell. Nekem pedig őszintén szólva semmi kedvem ezt megfinanszírozni nekik.
"Ha a nő többre vágyik mint a meleg élelem és a fedél...", "Nem az én dolgom gondoskodni róla!" - látod, ez a hozzáállás a baj!
- Úgy emlegeted a meleg élelmet és a fedelet, mintha a koronaékszerekről lenne szó (belátom, sokan ezekben is szűkölködnek, de azért ez mégiscsak alap kellene, hogy legyen.)
- Ha valakit szeretsz, és fontos neked, akkor BELSŐ KÉSZTETÉSED, hogy gondoskodj róla! (nem Velencére gondolok, de nem is a meleg ételre - az igazság a kettő között van)
""Ha a nő többre vágyik mint a meleg élelem és a fedél...", "Nem az én dolgom gondoskodni róla!" - látod, ez a hozzáállás a baj!
- Úgy emlegeted a meleg élelmet és a fedelet, mintha a koronaékszerekről lenne szó (belátom, sokan ezekben is szűkölködnek, de azért ez mégiscsak alap kellene, hogy legyen.)
- Ha valakit szeretsz, és fontos neked, akkor BELSŐ KÉSZTETÉSED, hogy gondoskodj róla! (nem Velencére gondolok, de nem is a meleg ételre - az igazság a kettő között van)"
Kíváncsi lennék mit nyomatna a sok okostojás ha én olyan férfi lennék mint a nők nagy része és vadásznám a pénzes nőket. Szánalmasnak tartanának. Ha egy nő csinálja akkor ő csak tudatos, gondol a jövőjére...okosan él...és építi az életét..
55.: pont ez a baj, hogy neked nincs szükséged a programokra. Előtte azon akadtál ki, hogy hogy merem azt mondani, hogy egy nem diplomás srác nem akarhat elmenni múzeumba. Te magad vagy ellentmondásos saját magaddal.
Nem a pénz számít, de én nem akarok olyannal együtt lenni, akinek az az összes programja, hogy este ül és bámulja a tévét. Nem minden program kerül pénzbe, de igenis fontos, hogy együtt kimozduljak a barátommal.
Egyébként meg egy egyetemista lány miért ne egyetemista fiúval járjon?
Miért akarsz te ennyire egyetemista lánnyal járni? Nem mindenki tanul tovább, keress egy kedves bolti eladólányt stb.
"Istenem...szánalmas vagy kérdező. Furcsa, hogy ilyen fiatalon már süt belőled a megkeseredettség. Francnak se kellenél, még ha aranyból lennél sem. Melletted szenvedés lehet az élet."
Mitől vagyok szánalmas? Nem érzem magam megkeseredettnek. Abból van elegem hogy a pénz a mérce.Pontosabban nem a pénz, hanem a jólét. Ha az van akkor krörülugrálnak, ha nincs akkor meg te leszel a negatív, a szánalmas, az életképtelen meg a többi jelző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!