Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Huszonéves nők! Miért csupa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves nők! Miért csupa mérnök sráccal meg vállalkozóval vannak kapcsolatban a lányismerőseim nagy része? Megy az aranyásás keményen, nem igaz? Miért harapnak a nők ennyire a pénzre?

Figyelt kérdés
2015. márc. 24. 09:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/124 A kérdező kommentje:
28as : Rendben a férfiak dolga megteremteni az életfeltételeket. A nők meg mit csináljanak? Mosolyogva üljenek bele a Lexusba, meg a medencébe? Ennyi? Ők mit adnak bele?
2015. márc. 24. 09:41
 32/124 A kérdező kommentje:

"Akkor legyél te a Hős Szenvedő, a Kivétel, erre nem lehet mit mondani. Mindenre van valami kifogás. Nehogy azon elgondolkozz, hogy esetleg nem az összes nő a hibás mind egy szálig, hanem talán neked kéne változni."

Én csak annyit mondtam hogy szerintem elképesztően haszonleső módon választanak párt. Főleg idősebb korban ugye.És akkor nekünk, szerencsétlen melós srácoknak még hallgatni is kell hogy nem elég hogy szegények vagyunk de még buták is, meg velünk nem lehet elmenni sehová, meg minket nem érdekel semmit, meg nem tudunk semmit a világról. Bezzeg a mérnök srácok milyen jók...

2015. márc. 24. 09:42
 33/124 anonim ***** válasza:

22-es csapdaja:

a nok miert dobjak ki a melluket a kepeken, es miert pucsitanak ugy, mintha egy peniszt szeretnenek, ha tarsat keresnek ezeken azoldalakon, es szexpartnert?

2015. márc. 24. 09:42
 34/124 anonim ***** válasza:
*nem szexpartnert
2015. márc. 24. 09:43
 35/124 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért hajtanak el mert árufeltöltő vagy, hanem mert bunkó.

Ha azt mondanád, hogy egyetemista vagy akkor is elhajtanának.

Egyébként ha ennyire frusztrál járj egyetemre levelezőn, el lehet végezni 30 évesen is az egyetemet.

36/124 anonim ***** válasza:

Figyelj a nő dolga,hogy ápolja magát,mindig toppon legyen,legyen kaja otthon,és kiváló szerető legyen.

Ez a nők dolga,ebben benne van,hogy pulyát ő neveli,bár hálistennek nem nekem,mert én nem akarok gyereket :)

Igen a nő mindig a férfi bal vagy jobb oldalán foglalt helyet,és ő aki támaszkodik a pasira,mert ez a dolgunk.

37/124 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, de ti is a miniszoknyás, 20 kilós, magassarkús lányok után folyatjátok a nyálatokat. Az miért más?
2015. márc. 24. 09:44
 38/124 A kérdező kommentje:

"Igen a nő mindig a férfi bal vagy jobb oldalán foglalt helyet,és ő aki támaszkodik a pasira,mert ez a dolgunk."

És te szeretsz mindig az aktuális férfitól függenni? Ha kidob mi lesz? Mész az utcára?

2015. márc. 24. 09:45
 39/124 A kérdező kommentje:

"Kedves kérdező, de ti is a miniszoknyás, 20 kilós, magassarkús lányok után folyatjátok a nyálatokat. Az miért más?"

Én nem rájuk csorgatom.Inkább a csendesebb értelmesebb lányokra szoktam. Olyanokra mint te. Akik elküldenek mert én csak egy munkás vagyok.

2015. márc. 24. 09:46
 40/124 anonim ***** válasza:
0%

Én pasi vagyok kérdező :)

Ezért látom így,de igen a nőknek olyan férfi kell aki kiteszi a zsét,kiváló szerető,add magára,jó a személyisége.

Figyelj a csábítási háromszög:

-Személyiség

-Kinézet

-és sok sok pénz

Ezek kellenek.

2015. márc. 24. 09:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!