Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves nők! Miért csupa mérnök sráccal meg vállalkozóval vannak kapcsolatban a lányismerőseim nagy része? Megy az aranyásás keményen, nem igaz? Miért harapnak a nők ennyire a pénzre?
"Na látod, hogy nem a nőkben van a hiba :)"
igen, a hiba bennem van...csúnyának születtem és nincs kedvem hendikeppel beállni ebbe a bohóc versenybe hogy kicsit versenyképesebbé tegyem magam...röhej...
Tehát tipikus hisztis gyerek vagy,tudod mit akarsz,otthon ülve várod,hogy a nő kopogjon,hogy ,,érted jöttem" akarlak.
Ha ,,csúny vagy" akkor miért nem mész sportolni edzeni?
Fodrászhoz.
Ember a két szemedért nem lesz nőd,nem jár alanyi jogon.
Nem futásra céloztam,hanem edzőterm meg küzdősport.
Alakodat kell formálni.
Ja bocs engem nem az alakom érdekel, hanem az egészségem :D
Nevetséges. Huszonévesen erről beszélünk hogy alakformálás férfiaknak. Beszarok.
Amúgy érdekes hogy nekünk alakot kell formálni, meg hajat, meg kedvesnek lenni meg okosnak, meg gazdagnak meg sikeresnek meg humorosnak
A nők dolga meg hogy szépen mosolyogjanak :DDDDDDDDDD
PEdig kell,mert én volt,hogy csak ránéztem a lányra meglátta a hátsóm a vállaim,és egyből ,,de jó izmos vagy" és ott fogdosott a buli helyen.És meg se szólaltam,egyből csók volt,jó ehhez persze a ruháim is ott voltak,meg be volt lőve a séró minden a helyén volt.
Igen egy férfinak izmosnak kell lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!