Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Huszonéves nők! Miért csupa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves nők! Miért csupa mérnök sráccal meg vállalkozóval vannak kapcsolatban a lányismerőseim nagy része? Megy az aranyásás keményen, nem igaz? Miért harapnak a nők ennyire a pénzre?

Figyelt kérdés
2015. márc. 24. 09:05
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/124 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy te miért tanult/egyetemista nőket keresel? Miért nem keresel hasonló igényekkel rendelkező, hasonló munkát végző nőt, mint te?
2015. márc. 24. 10:39
 92/124 anonim ***** válasza:
100%
Na látod, hogy nem a nőkben van a hiba :)
2015. márc. 24. 10:39
 93/124 A kérdező kommentje:
Kedves orvostanhallgató lány : miből szűrted le hogy én a tanult nőket keresem? Nem igaz! Csakhogy manapság minden korombeli lány törtet! Én lennék a legboldogabb ha találnék egy egyszerű munkás lányt. Arra vágyom. Nem az értelmiségi okoskodásra a lexusban.
2015. márc. 24. 10:40
 94/124 A kérdező kommentje:

"Na látod, hogy nem a nőkben van a hiba :)"

igen, a hiba bennem van...csúnyának születtem és nincs kedvem hendikeppel beállni ebbe a bohóc versenybe hogy kicsit versenyképesebbé tegyem magam...röhej...

2015. márc. 24. 10:41
 95/124 anonim ***** válasza:
100%

Tehát tipikus hisztis gyerek vagy,tudod mit akarsz,otthon ülve várod,hogy a nő kopogjon,hogy ,,érted jöttem" akarlak.

Ha ,,csúny vagy" akkor miért nem mész sportolni edzeni?

Fodrászhoz.

Ember a két szemedért nem lesz nőd,nem jár alanyi jogon.

2015. márc. 24. 10:43
 96/124 A kérdező kommentje:
Azért nem megyek mert aki csúnya az hiába megy fodrászhoz, attól még csúnya marad. Az edzés jó ötlet, szoktam pl futni. Igazad van, mozogni többet kéne.
2015. márc. 24. 10:44
 97/124 anonim ***** válasza:

Nem futásra céloztam,hanem edzőterm meg küzdősport.

Alakodat kell formálni.

2015. márc. 24. 10:45
 98/124 A kérdező kommentje:

Ja bocs engem nem az alakom érdekel, hanem az egészségem :D

Nevetséges. Huszonévesen erről beszélünk hogy alakformálás férfiaknak. Beszarok.

2015. márc. 24. 10:46
 99/124 A kérdező kommentje:

Amúgy érdekes hogy nekünk alakot kell formálni, meg hajat, meg kedvesnek lenni meg okosnak, meg gazdagnak meg sikeresnek meg humorosnak

A nők dolga meg hogy szépen mosolyogjanak :DDDDDDDDDD

2015. márc. 24. 10:48
 100/124 anonim ***** válasza:

PEdig kell,mert én volt,hogy csak ránéztem a lányra meglátta a hátsóm a vállaim,és egyből ,,de jó izmos vagy" és ott fogdosott a buli helyen.És meg se szólaltam,egyből csók volt,jó ehhez persze a ruháim is ott voltak,meg be volt lőve a séró minden a helyén volt.

Igen egy férfinak izmosnak kell lennie.

2015. márc. 24. 10:48
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!