Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Huszonéves nők! Miért csupa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves nők! Miért csupa mérnök sráccal meg vállalkozóval vannak kapcsolatban a lányismerőseim nagy része? Megy az aranyásás keményen, nem igaz? Miért harapnak a nők ennyire a pénzre?

Figyelt kérdés
2015. márc. 24. 09:05
 71/124 A kérdező kommentje:

"Neked ezekre nincs igényed, ám legyen. Nekem van. A legtöbb nőnek van."

Ki mondta hogy nincs? Nekem is vannak dolgaim amikre van igényem. Pl szeretek kiülni a parkba elmélkedni. Ja tudom kevésbé menő mint a méregdrága kalandpark, de hát ez van. Nem is valami felemelő program ücsörögni ott ugye?...

2015. márc. 24. 10:13
 72/124 anonim ***** válasza:

#61-es kérdésemre még nem kaptam választ.

Miért legyen veled egy nő?

Miért gerjedjen rád?Miért legyen nedves tőled?

2015. márc. 24. 10:14
 73/124 anonim ***** válasza:
100%
Azt akarod elérni, hogy a nők ne a pénzük miatt szeressék a férfiakat, de lehurrogsz, mert együtt vagyok a párommal? :D Te szerencsétlen, olyan vagy, mint egy 14 éves tinilány, aki nem tudja, hogy mit akar és makacskodik, de nem is lehet a kedvére tenni, mert tök mindegy, hogy mit csinálsz, lázadozik. Te se tudod, hogy már mibe köss bele, ezért már a saját elveiddel mész szembe. Gratulálok. A kutyának se kellene ilyen beszűkült, megkeseredett ember.
2015. márc. 24. 10:15
 74/124 A kérdező kommentje:

Mégis mitől? A jellememtől. Na persze a lényeg úgyis az hogy tetszik e neki a pofim vagy nem...

miért mit kéne írni? hogy attól legyen nedves hogy milyen ügyesen törtetek és hajtom a pénzt? nevetséges...

2015. márc. 24. 10:15
 75/124 anonim ***** válasza:
100%
Emberek! Hagyjátok, olyan szinten szemellenzős a kérdező, felesleges a vérnyomásotokat emelni miatta.
2015. márc. 24. 10:16
 76/124 A kérdező kommentje:
73as: biztos jóképű a srác, ez a tippem. Te meg annyira örülsz egy ilyen srácnak hogy még azt is elnézed neki hogy otthon fetreng a nihilben 24 évesen. Egyébként én is ilyen vagyok jelenleg, mivel KIRÚGTAK, de ugye engem szánalmasnak tartasz emiatt, a fiúkád meg csak elveszett, meg még nem találja magát...
2015. márc. 24. 10:17
 77/124 Interferencia ***** válasza:
Mi, mérnökkel akarnak összejönni? Hol vannak ezek a nők? Veszem is a jegyet, amint megmondod!
2015. márc. 24. 10:17
 78/124 anonim ***** válasza:

Ahogy 70-es írja pontosan.

Kérdezem én tőled.

Mi az amit teszel,hogy sikeres legyél a lányoknál?

Jársz edzeni?

Tanulsz kommunikálni?

Ismered a testbeszéd használatát?

Tudsz nyalni?Tudod-e,hogy kell egy nőt sorozatos orgazmushoz juttatni?

Ruháid igényesek?Egyediek?

Jó alakod van pasiként?Izmos vagy?

Van egyáltalán bármi ambíciód?

Tudod mi kell a nőknek?

Mitől lesznek nedvesek?

Hogyan kell szexuális felizgatni egy nőt szavakkal?

Ápolod magad?

Hajad be van lőve?

Haver ezekkel kezdj,és igen ezekhez kőkemény zsé kell,ez van.

2015. márc. 24. 10:18
 79/124 anonim ***** válasza:
100%
En no vagyok es mernok. Mocskosul szeretem a penzt, igy megkeresem magamnak szellemi munkaval. Folyamatosan tanulok, fejlesztem magam, hogy megtob penzem legyen. En nem neztem, hogy sokat keres-e a mostani elettarsam, amikor megismerkedtunk. Nagyon jol megvagyunk.
2015. márc. 24. 10:18
 80/124 A kérdező kommentje:
78: nem, nem vagyok kinyalva. Sőt, a ruháim is szakadtak. De nekem jó így. Mi ez valami verseny? Versenyezzetek akkor buta barmok...a sok csitriért..nekem nem kellenek..csak fájdalmat okoznak.
2015. márc. 24. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!