Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Huszonéves nők! Miért csupa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves nők! Miért csupa mérnök sráccal meg vállalkozóval vannak kapcsolatban a lányismerőseim nagy része? Megy az aranyásás keményen, nem igaz? Miért harapnak a nők ennyire a pénzre?

Figyelt kérdés
2015. márc. 24. 09:05
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/124 anonim ***** válasza:
Volt csúnya hapsim is. Szerettem mert egy végtelenül jó lelkű, odaadó, és humoros srác volt. JAAA!! Aztán megcsalt az exével, mielőtt azt írnád, hogy én rúgtam ki. JAAA! És árú feltöltő volt. Bocs.
2015. márc. 24. 11:23
 112/124 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem volt energiám végigolvasni a kérdésedre érkezett összes választ, csak belelapoztam, de azt látom, hogy egész délelőtt írogattad a válaszokat.

Gondolom máskor is fél napokat ezzel töltesz, ha ezt az energiát olyan dologba fordítanád, amivel fejleszthetnéd magadat, háttered, legyen az munka, tanulás, sport, művészet, vagy bármi amitől értékesebb leszel, akkor azzal csajok szemében is versenyképesebb lennél.

Tudomásul kell venned, hogy kicsit jobb csajokra bőven van versenyképes kereslet, ha pedig nem vagy versenyképes, akkor így jártál.

Sokfajta módon lehet egy férfi versenyképes, olyan irányba érdemes fejleszteni magad, amilyen kultúrkör passzol hozzád. Pl. egyik csajnak menő nagyon jó testű sportolók jönnek be, másiknak multinál dolgozó, külsejére is igényes öltönyösök, harmadikat meg a sóbizniszben dolgozók, stb.

2015. márc. 24. 12:05
 113/124 anonim ***** válasza:
POR fejezd be, vagy innen is tiltást akarsz?!!!
2015. márc. 24. 12:07
 114/124 A kérdező kommentje:
utolsó, te ki vagy?amúgy porcsó vagyok, tényleg :D
2015. márc. 24. 12:13
 115/124 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: ha te ennyire lovagolsz a pénzkérdésen, akkor a nők is ezzel fognak foglalkozni.

Volt egy exem. Munkás volt, kőműves (vagy ács, már fene se tudja). Különösebben helyes sem volt. Voltak viszont olyan értékei, amiket kedveltem benne. De megnehezítette a dolgom, hogy folyamatosan azon pattogott, hogy neki mennyire kevés pénze van, mennyire csóró, folyamatosan panaszkodott, hogy erre vagy arra nincs pénze, stb. Nem telt el úgy nap, hogy ne panaszkodott volna a pénzügyi helyzetére. Én sosem kértem tőle semmit, de nagyjából havonta egyszer, mikor megkapta a fizetését, meghívott pizzázni. És nem sokkal utána hallgattam, hogy mennyire sokba vagyok neki. Na kérdező, szerinted ez annyira király érzés volt? De még így is ő volt az, aki szakított, talált egy másik nőt, akivel velem párhuzamosan járt pár hónapig.

Na, ehhez mit tudsz hozzáfűzni?

2015. márc. 24. 12:25
 116/124 A kérdező kommentje:
Én nem szoktam panaszkodni az anyagi helyzetemre. A nők viszont szoktak rám hogy nem költöm rájuk minden filléremet. Aranyásók, ez az igazság.
2015. márc. 24. 12:28
 117/124 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha emlékeim nem csalnak, te is a hosszúhajú, ápolt, vékony, diplomás,szépen öltöző lányokért szoktál odáig lenni.
2015. márc. 24. 12:54
 118/124 anonim ***** válasza:
116: de hát jövünk itt a saját életből vett példákkal, férfiak és nők egyaránt. az csak és kizárólag a te hibád, ha olyan nőkkel ismerkedsz, akik a pénztárcádban turkálnak. mert itt gyakorin is láthatod a millió példát (valós életből, nem csak "szerintem" kezdetű dolgokból), hogy nem csak azok a nők vannak a világon, akik aranyásók. ha te csak ilyenekkel találkoztál, az tényleg nem lehet a világ hibája.
2015. márc. 24. 12:59
 119/124 anonim ***** válasza:
100%
Be kéne vezetni, hogy a kérdezőt is le lehessen pontozni.
2015. márc. 24. 14:42
 120/124 anonim ***** válasza:
Kérdező nincs olyan szerencséd, hogy egy nő elmenjen veled akár egy gombóc fagyit is megenni :D Sőt,sose lesz!
2015. márc. 24. 14:48
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!