Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves nők! Miért csupa mérnök sráccal meg vállalkozóval vannak kapcsolatban a lányismerőseim nagy része? Megy az aranyásás keményen, nem igaz? Miért harapnak a nők ennyire a pénzre?
Oké, akkor szummázok:
- Melós vagy, és ezért kissebbségi komplexusod van, de ennek ellenére nincs indittatásod arra, hogy fejlődj, tanulj, továbbképezd magad
- Rinyálsz
- A jóképű pasikról is úgy beszélsz, mint az ördög cimboráiról, tehát feltételezem, hogy ronda is
- Megkeseredett, kiégett vagy
- Makacs öszvér vagy
- Veled nem lehet egy jóízűt vitázni, mert minden érvre van valami kifogásod, ergo veled vitatkozni meddő dolog
- Beszűkült a tudatod
- Általánosságban beszélsz, egy normális konkrétumot nem hoztál még fel
- Provokátor vagy és részben kamuzol. Azt írod, hogy téged elküldött minden RENDES lány, hogy "bocs, de melós vagy, nekem nem kellessz", mikor egy rendes lány soha nem mond ilyet...
Igen, azt hiszem az otthonülő páromat választom inkább helyetted
Tanult, ambíciózus lányként, aki szeretne jobbítani a világon, miért járjak olyan fiúval, aki csúnya, tanulatlan, árufeltöltőként dolgozik és még eljárogatni sem akar sehova. Sőt, te nem is dolgozol, mert kirúgtak...várjunk csak! Ja, hogy nincs is semmi kereseted, tehát a lány kéne, hogy eltartson, de közben a kérdésed meg arról szól, hogy miért akarja olyan sok lány eltartatni magát.
Nevetséges vagy.
Akkor viszont fogadd el,hogy marad a bal és jobb kezed ennyi.
There is no free lunch.
Így egy nő se fog veled szóba állni,ahhoz sok minden kell.
"Sőt, te nem is dolgozol, mert kirúgtak...várjunk csak! Ja, hogy nincs is semmi kereseted, tehát a lány kéne, hogy eltartson, de közben a kérdésed meg arról szól, hogy miért akarja olyan sok lány eltartatni magát.
Nevetséges vagy."
Tudod, kedves leendő értelmiségi : a kapitalizmusban sokszor van olyan hogy kirúgnak...honnan tudnád..az egyetemen nincs ilyesmiről szó.
Vannak olyan Nők akik anyagiasak...mert megtehetik!!!
Aki egyszer hozzászokott a magas életszínvonalhoz, abból nem akar lejjebb adni....és célirányosan keresnek jómódú pasit maguknak. Eszük ágában sincs maguknak előteremteni a megélhetésükhöz szükséges pénzt (tudják, hogy nagyon nehezen menne!!), ezért keresnek egy jómódú támogatót, barátot, aki finanszírozza az életüket...esetleg gondoskodik a jövőjükről....érdekkapcsolat és kész.
Felsőfokú végzettségű férfi sokkal többet költ kultúrára, művelődésre mint egy gyári munkás....tisztelet a kivételnek és egy Nő pont olyan társat keres maga mellé, aki megadja neki azt,amire vágyik. El tudja dönteni, hogy egy olyan férfihez vonzódik inkább aki a megkeresett pénzből nagy BMW-t vesz nagy felnivel, nagy zenével , de el lehet belőle menni színházba, múzeumba, könyvet is lehet belőle venni....ez mind értékrend és hozzáállás kérdése.
37F
84. de arra meg nem reagáltál, hogy te meg így azt várod, hogy a lány tartson el úgy, hogy te még érzelmi dolgokat sem adnál bele a kapcsolatba.
Rettentően demagóg vagy és képtelenség vitatkozni veled.
" Provokátor vagy és részben kamuzol. Azt írod, hogy téged elküldött minden RENDES lány, hogy "bocs, de melós vagy, nekem nem kellessz", mikor egy rendes lány soha nem mond ilyet...
Igen, azt hiszem az otthonülő páromat választom inkább helyetted"
Pedig így történik. Nem nyíltan mondják ki, csak burkoltan. De ez van.
Válaszd akkor őt. Amúgy miért seggel otthon? Nincs felvétel a gyárba? Vagy büdös neki a munka?
"84. de arra meg nem reagáltál, hogy te meg így azt várod, hogy a lány tartson el úgy, hogy te még érzelmi dolgokat sem adnál bele a kapcsolatba.
Rettentően demagóg vagy és képtelenség vitatkozni veled."
Honnan veszed hogy elvárom hogy eltartson egy lány?:DDD Mert jelenleg munkanélküli vagyok? Képzeld aki dolgozott azt általában nem hagyják éhen halni utána. Nem kell féltened, nem szorulok rá egyetlen nőre sem, maximum édesanyámra...
nevetséges az az, hogy leszűrted hogy én is gold digger vagyok mert éppen nincs munkám. Egyáltalán nem vagyok az! Magasról teszek rá hogy a lánynak mennyi pénze van! A nőket izgatja ez csak!
Az egyetemről ugyanúgy kib_sznak mint a szar ha nem tanulsz, vagy átraknak fizetősre. :D
Elmondanám, hogy hiába vagy oda meg vissza egy egyetem 1000szer megterhelőbb mint azt te képzeled, hogy milyen jó móka napi 10 órákat tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!