Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Huszonéves nők! Miért csupa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves nők! Miért csupa mérnök sráccal meg vállalkozóval vannak kapcsolatban a lányismerőseim nagy része? Megy az aranyásás keményen, nem igaz? Miért harapnak a nők ennyire a pénzre?

Figyelt kérdés
2015. márc. 24. 09:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/124 anonim ***** válasza:
100%

18.: nekem nincs ellenemre, hogy egy árufeltöltővel ismerkedjek meg, de ha kiszámolod ennek az esélyét, mikor napi 12 órát töltök az egyetemen és 3 percet a boltban, akkor az nem túl sok. A szüleimnek meg azt fogom bemutatni, aki elég értelmes hozzá. Az mondjuk másik tény, hogy kétlem, hogy egy árufeltöltő nagyon el szeretne jönni velem festménykiállításra, vagy beszélgetni a fizika valamelyik tételéről.

Mindegy, nem is értem, minek próbálom neked elmagyarázni, mikor a dühtől képtelen vagy másokat is meghallgatni.

2015. márc. 24. 09:31
 22/124 anonim ***** válasza:
100%

Huszonévese sem a pénz motivált, és most sem motivál.

És igen, amíg el nem végeztem az egyetemet, addig többnyire olyan emberek társaságában fordultam meg (főként az egyetemi élet közvetlen vagy tágabb részeként), akik hasonló háttérrel rendelkeznek.

Amióta dolgozom, persze mindenféle hátterű embert megismertem.

Nem érdekel, hogy kinek mije van vagy nincs, amíg hasonló a gondolkozásunk. Vannak viszont olyan férfiak, akiknek azért nincsenek anyagi javaik, mert nem törekvőek, nem akarnak előbbre jutni, nincs bennük életrevalóság, ambíció. Nem azt mondom, hogy ez az általános, de van egy ilyen réteg is.

Pár évig a neten próbáltam társat keresni, szóval a kérdésem az, hogy a férfiak miért is a kocsijukkal fotóztatják le magukat sötét napszemüvegben (így aztán belőlük tényleg nem látszik semmi), és némelyiküknek miért is olyan a bemutatkozása, hogy az ingatlan.com-on érezzem magam???

2015. márc. 24. 09:31
 23/124 A kérdező kommentje:

"Az mondjuk másik tény, hogy kétlem, hogy egy árufeltöltő nagyon el szeretne jönni velem festménykiállításra, vagy beszélgetni a fizika valamelyik tételéről. "

Hát persze...csak az egyetemista fiúk mennek el, ugye? A csóri melósnak meg nincs semmire igénye. Vele beszélgetni se lehet mert árufeltöltő!!!44444

2015. márc. 24. 09:33
 24/124 A kérdező kommentje:

"Vannak viszont olyan férfiak, akiknek azért nincsenek anyagi javaik, mert nem törekvőek, nem akarnak előbbre jutni, nincs bennük életrevalóság, ambíció. Nem azt mondom, hogy ez az általános, de van egy ilyen réteg is. "

Engem pl csak a megélhetésem hajt. Ha az megvan én elégedett vagyok. A nők szemében ez annyit jelent hogy én egy lúzer férfi vagyok, aki nem hajt meg törekszik a jobbra. Igazából csak az a bajuk velem hogy nem viszem el őket Velencébe...

2015. márc. 24. 09:34
 25/124 anonim ***** válasza:
Azert tudom, h nem minden no ilyen szerencsere, esazokat kell keresni,akik nem ilyenek, nem a bankszamla nezegetoket, ha pedig gazdag vagy, es ezert bajos, akkor pedig a legegyszerubb, h nyomod a csoro style-t.
2015. márc. 24. 09:36
 26/124 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit frusztrált vagy kérdező, és süt a szavaidból az irigység. Bármi is az okozója a dühödnek nem azért van mert a lányok/nők a vállalkozókra/orvosokra/mérnökökre/egyetemistákra hajtanak, hanem mert egy világi idióta vagy, aki ontja magából a negatív megnyilvánulásokat, és a hülyeséget.
2015. márc. 24. 09:37
 27/124 anonim ***** válasza:
88%
Akkor legyél te a Hős Szenvedő, a Kivétel, erre nem lehet mit mondani. Mindenre van valami kifogás. Nehogy azon elgondolkozz, hogy esetleg nem az összes nő a hibás mind egy szálig, hanem talán neked kéne változni.
2015. márc. 24. 09:38
 28/124 anonim ***** válasza:
0%

Ez a természetes szelekció.

Nekünk pasiknak mindig is mi dolgunk volt?

Menjünk vissza több millió évet.

A férfiak mentek vadászni,elejtették a vadat,ezen felül aki a vezető volt aki adta a kegyelem döfést a mamutnak,lerázta a méhkast még akkor is ha tudta,hogy megcsípik a darazsak.

A nők otthon ültek,vigyáztak a tűzre,és szét tették a lábukat az alfaknak,aki meg nem tudta biztosítani amit kell az szépen forever alone maradt.

Ez megy ma is,ezt fogadd el.A férfinak a dolga a pénzt az asztalra rakni,és igen legyenek céljai legyen férfi,mert ezért vagy férfi és ebben benne van,hogy stílusod is van,meg tudod teremteni az anyagi feltételeket,sikerorientált vagy.

Ez van,vagy elfogadod vagy lecsökken a választási esélyed a lányoknál,gravitáció ellen is lehet hisztizni de3 akkor is működik ha lázadsz ha nem.

A nők szeretik és elvárják a kényeztetést,ez az élet rendje a pasinak kell a feltételeket megteremtenie,és férfiként viselkednie.

Én nőtől sose fogadnék el pénzt se közös nyaraláskor se étterembe,milyen már az?

Az sajnos igazi csicska dolog ha a nőnek is kell fizetnie.

A nők olyan férfit keresnek akire felnéznek ergó benne van a lehetőség,hogy sikeres lesz.

Egy árufeltöltő egyszerű mint a faék,bántás nélkül mondom.

2015. márc. 24. 09:38
 29/124 A kérdező kommentje:

"Kicsit frusztrált vagy kérdező, és süt a szavaidból az irigység. Bármi is az okozója a dühödnek nem azért van mert a lányok/nők a vállalkozókra/orvosokra/mérnökökre/egyetemistákra hajtanak, hanem mert egy világi idióta vagy, aki ontja magából a negatív megnyilvánulásokat, és a hülyeséget."

hát pedig a legtöbb lány elhajt amint megtudja hogy melós vagyok. Micsoda véletlen ugye?

2015. márc. 24. 09:39
 30/124 anonim ***** válasza:
Az azert aljas volt, h tok hulyenek gondolod az arufeltoltoket, mert pl. en is egyetem kozben voltam arufeltolto, es egyetem utan is eleg gaz meloban vagyok, es akkor melyik fizikai tetelrol is beszelgetnel el szivesen?
2015. márc. 24. 09:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!