Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúknál egyetlen kaland is homóságnak számít vagy annyi belefér egy heteró fiúnak is?
Gondolok itt olyan esetekre, hogy pl a srácoknak stabil barátnőjük van, de azért edzés után az öltözőben vagy tusolóban megesik ez-az. Persze nem 100%-ban mindenkivel, de nem is annyira kivételes helyzet.
Az ilyen kalandok homóságot jelentenek vagy pl kamaszkorban belefér a természetes kíváncsiságba?
most hiába poénkodsz, bár láthatóan dúl benned az agresszió szal vmi elfojtott dolog lehet azért nálad is. na mindegy, oké teszem.
ű
De arra te se tudsz magyarázatot h akkor miért közismert tény h a fiúk sokkal jobban szopnak, hiszen jobban tudják, mi esik jól egy fiúnak? Erre nem tudsz válaszolni, feltehetőleg ....
# 79
Általános iskola után olyan iskolákba jártam ahol az osztályban csak fiuk voltunk.De olyan nem fordult elő,hogy egymás falloszát szopogattuk volna.
Ismerd már végre be,legalább magadnak,hogy nem vagy heteroszexuális.
suliban nekem se. az nagyon más közösség. ott inkább a kollégiumok esélyesek ilyesmikre.
beismerem magamnak h heteró vagyok 100%-osan ... ez nem azon múlik h fiú vagy lány szop-e le. ennyi erővel akkor ha bekötik a szemed és azt se tudod, ki szop le, de utólag kiderül h fiú volt, akkor homó lettél? na ugye ...
"láthatóan dúl benned az agresszió szal vmi elfojtott dolog lehet azért nálad is."
Bennem nem dul agresszio...
Kulcsszo...nalad is...IS.
Nem, azt cáfoljuk, hogy heterók lennétek.
Tudod, ha macska megdöglött, akkor nem mondhatom rá, hogy él és virul.
Az a fiú, aki más dákóját szopkodja, az nem heteró, mivel vonzódik a másik fiúhoz (na meg a dákóhoz). (más különben miért szopná be a brokit?)
de nem, mert te leegyszerűsítesz egy fiú-fiú kapcsolatot olyannyira, hogy a heteró márpedig nem foglalkozik fiúval, a biszex meg mindkettővel foglalkozik, a meleg meg csak fiúval foglalkozik, holott a valóság ennél sokkal árnyaltabb.
Sebaj, maradjunk annyiban, h nyitott felfogású heteró fiúknál azért pár kaland elmegy, és nem fog meghomulni tőle ....
"ennyi erővel akkor ha bekötik a szemed és azt se tudod, ki szop le, de utólag kiderül h fiú volt, akkor homó lettél? na ugye ."
Bekötött szemmel nem szándékosan hagyod, hogy leszopjon a fiú. Szembekötés nélkül egy hetero nem hagyná.
Én értem egyébként, hogy mit mondasz, és lehet, hogy a jelenleg oly divatos nagyonliberális, nagyontoleráns nyugati felfogás szerint ez még belefér a heteroságba. Lehet. Lehet, hogy Hollandiában vagy Berlinben ettől még heteronak számítanál. Gondolom, azért legalább részben meghatározás kérdése, hogy hol húzzuk meg a határokat. De itt legalább 20 ember írta le egymástól függetlenül, hogyha valaki fiúra izgul fel és hagyja, hogy fiú szopja le (tényleg, te most akkor szopsz is, vagy csak szopatsz? Plusz, engem is érdekelne, hogy lenyelitek-e egymásnak, csak hogy árnyaljuk a képet), akkor az már nem tiszta hetero. Maradjunk ennyiben. Lehet, hogy az jár a fejedben, hogy a lányoknál ez másképp működik, mert tudvalevő, hogy náluk nagy poén részegen a legjobb barátnővel smárolni és ettől még nem lesznek leszbik (max látens leszbik. Nekem pl. ez a véleményem). De a fiúknál ez nem így működik, és ti egyébként sem ezt csináljátok, hanem sportot űztök belőle, a leírásod alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!