Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúknál egyetlen kaland is homóságnak számít vagy annyi belefér egy heteró fiúnak is?
Gondolok itt olyan esetekre, hogy pl a srácoknak stabil barátnőjük van, de azért edzés után az öltözőben vagy tusolóban megesik ez-az. Persze nem 100%-ban mindenkivel, de nem is annyira kivételes helyzet.
Az ilyen kalandok homóságot jelentenek vagy pl kamaszkorban belefér a természetes kíváncsiságba?
Mit szólsz ehhez a mondathoz? Egyik kedvenc idézetem:
"Nem vagyok b__zi, csak imádok pasikat d__gni."
nem, nem én nem imádok pasikat dugni, jézusom, sose tenném!!!!!!! na az aztán tényleg homó dolog, de nagyon és senkinek nem jut eszébe.
de pár orálkaland az belefér na.
90-es:
"Bekötött szemmel nem szándékosan hagyod, hogy leszopjon a fiú. Szembekötés nélkül egy hetero nem hagyná."
>De erről beszéltem, hogy ha nem tudja, csak utólag értékeli a kettőt, akkor feltehetőleg azt mondja h a srác csinálta jobban. És ez most nem az én véleményem, mert nekem is volt már olyan csapattársam, aki ajánlotta, h ki ne hagyjak vkit, mert k jól csinálja, és ő is csak szopatta magát, fordítva nyilván soha.
"Én értem egyébként, hogy mit mondasz, és lehet, hogy a jelenleg oly divatos nagyonliberális, nagyontoleráns nyugati felfogás szerint ez még belefér a heteroságba. Lehet. Lehet, hogy Hollandiában vagy Berlinben ettől még heteronak számítanál."
>Heterónak számítok itt is, de az igaz, hogy mondjuk az említett országokban még szorozd meg 20-szal azt amiket eddig írtam, és mindaz belefér a heteróságba. Tapasztaltam ezt is. De most tényleg azt mondod, hogy tehát elismered, mi itt elvagyunk a középkori felfogásunkkal, és elég csak egy kicsit elmenni egy civilizált országig, és akkor máris te is másképp látod a dolgokat?
"Gondolom, azért legalább részben meghatározás kérdése, hogy hol húzzuk meg a határokat."
>Végül is igen .... bár erről is beszéltünk, h nem igen vannak merev határok. Itt a példa. Csak mert szopatja magát fiúval, de ő sose tenné fordítva, az ugyan nem vesz le a heteróságából.
"De itt legalább 20 ember írta le egymástól függetlenül, hogyha valaki fiúra izgul fel és hagyja, hogy fiú szopja le (tényleg, te most akkor szopsz is, vagy csak szopatsz?"
Igen, de megvallom, fogalmam sincs, hol élnek. Vagy akkor minek tudod be ezt a hatalmas különbséget a felfogásban? + említetted te is, hogy elég csak Berlinig vagy Hollandiáig elmenni és ott máris nem lenne ez gond .... akkor miről beszélünk?
"Plusz, engem is érdekelne, hogy lenyelitek-e egymásnak, csak hogy árnyaljuk a képet), akkor az már nem tiszta hetero."
>Dede heteró az is, de mondjuk én is kérdeztem erről egyszer az egyik nagyobb társunkat, és azt mondta, hogy természetes, és ez nem vitatéma, egyszerűen lenyeleti és kész.
"Maradjunk ennyiben. Lehet, hogy az jár a fejedben, hogy a lányoknál ez másképp működik, mert tudvalevő, hogy náluk nagy poén részegen a legjobb barátnővel smárolni és ettől még nem lesznek leszbik (max látens leszbik. Nekem pl. ez a véleményem)."
>Hát nemtom, sztem ettől még semmik se lesznek. Piásan meg aztán a legheteróbb alfahímtől is tapasztaltam már olyat h még én is dobtam egy hátast a házibuliban.
"De a fiúknál ez nem így működik, és ti egyébként sem ezt csináljátok, hanem sportot űztök belőle, a leírásod alapján."
>Mert, mi a különbség fiúk és lányok között ilyen értelemben? Egyébként ha engem kérdezel, a lányoknál ez a smárolás téma tényleg divat, de fiúknál még nem hallottam ilyen, mármint azoknál se, akik pedig szopják egymást. Az már szintén homós. Ilyet még se nem láttam, se nem hallottam, vagyis csak annál, aki tényleg homó. 1 db homó srác van nálunk, na őt 1x már rajta kaptam buliban h fiúval smárolt, de rajta kívül senki. és nem űzünk belőle sportot, csak hát egyszerűen megy ami megy edzések után, de ez csak úgy jön magától. Sztem az lenne természetellenes, ha a tomboló hormonokat visszafogná mindenki. És ettől még egyikünk se lett homó/bi, vagy aminek akarod nevezni, lényeg h heterók vagyunk mind.
Na jó hagyjuk...
Feladom.
Arra azért még válaszolj nekem: Minek etted fel a kérdést?
Figyelj, feltettél egy kérdést. Rengetegen megválaszolták. Erre te neki állsz vitatkozni, hogy az nem úgy van.
Ha te jobban tudod, akkor minek tetted fel a kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!