Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúknál egyetlen kaland is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúknál egyetlen kaland is homóságnak számít vagy annyi belefér egy heteró fiúnak is?

Figyelt kérdés

Gondolok itt olyan esetekre, hogy pl a srácoknak stabil barátnőjük van, de azért edzés után az öltözőben vagy tusolóban megesik ez-az. Persze nem 100%-ban mindenkivel, de nem is annyira kivételes helyzet.

Az ilyen kalandok homóságot jelentenek vagy pl kamaszkorban belefér a természetes kíváncsiságba?

2015. jan. 16. 23:41
 131/148 A kérdező kommentje:

dehogy fogja el undor. élvezi ... de tényleg nem értelek titeket h miért kéne elfognia undornak bárkit is, hát élvezi mint állat és ennyi.

de abban igazat adok h ehhez azért elég nagy nyitottság kell, és akárkinek nem megy ez. na sebaj, azért tapasztalatnak jó volt ez a kérdés, na meg a válaszok, és kicsit azért csodálkozok, bár oké, megszoktam már h pont az bu..izik a legjobban, aki 2 perce még szopatta magát (nem egy ilyen konkrét példáról tudok).

Aki meg írta h mert félnek a nyilvánosságtól, hát megint nem tudom, ezt mire érti, hiszen írtam ezt is h van még olyan srác is, aki kifejezetten ajánlja a haverjának h ki ne hagyja, mert k jól csinálja XY. Szal ez is olyan kettős dolog, de sebaj, ez van.

Mondjak még egy érdekességet? már nem is egy sráctól hallottam ezt, na meg aztán egyszer meg is tapasztaltam, h teljes abszurdumnak tartotta h egy meleggel akárcsak közösen kiverjék, sőt, biztos megint érdekes ellentét páraknak, de pont akik szopatják magukat, már nem egyszer kijelentették h még együtt öltözni se hajlandók meleggel. na akkor erre varrjatok gombot. Szal magyarul: az ilyen játékok csakis heteró fiúk között tudnak működni, és pont azért amit írtam sztem, azaz hogy egy meleg srác teljesen mást akar ... most nem?

de oké, felfogtam h ez nálunk mekkora tabu, nem kell most megint nekem esni, attól még az elég gyakori tapasztalataimat nem tudom megcáfolni, ha egyszer vagy átélem őket vagy a saját szememmel látom. Most akkor hazudjak és ennek ellenére mondjam azt hogy ilyen nincs? Ezt kéne tennem? szal nehéz ügy, be kell látnom ....

2015. jan. 24. 10:49
 132/148 anonim ***** válasza:
64%
Fogd már be...nincs edzésed??
2015. jan. 24. 14:24
 133/148 anonim ***** válasza:
70%
Pont azért nem vagy heteró, mert nem fog el az undor ilyenkor.
2015. jan. 24. 15:20
 134/148 A kérdező kommentje:

jahaaa és még hogy nincs itt agresszió. huha, valami nagyon tombol itt szal sztem kezd magaddal vmit sürgősen mert gond lesz ...

de a lényeg: észérv ismét nincs egy se, csak a vagdalkozás, de az agy nélkül persze

2015. jan. 24. 23:21
 135/148 anonim ***** válasza:
60%

Minek észérv, ha amit mi mondunk az alapból hülyeség?

Nem, nem vagyok agresszív, csak te vagy idegesítő.

Nem értem miért tetted fel a kérdést, ha semmilyen a te véleményedtől eltérő választ kapsz, akkor elkezdel más és más értelmetlen érvet hozni. Tiszta röhejes vagy. Te nem minket akarsz meggyőzni, hanem magadat.

Legyen boldog életed..

2015. jan. 25. 00:45
 136/148 anonim ***** válasza:
60%
Te nem vagy heteró.Bár szerintem ez csak kamu kérdés és azért értetlenkedsz,hogy minél többen válaszoljanak rá.A válaszok olvasgatása közben lehet,hogy még a farkadat is vered.
2015. jan. 25. 01:18
 137/148 A kérdező kommentje:

jaj édes istenem ... én meg ezt bírom h amint jön egy olyan kérdés, amely többeknek nem tetszik vagy többek szerint fura, rögtön jön a kamuzás.

tudod milyen idegesítő? holott csak ezek szerint 2 nagyon eltérő közösségben élünk, eltérő felfogással, ennyiről van szó.

Oké hát ez van, de tudod mi az érdekes? ha felteszem ugyanezt a kérdést bármely civilizáltabb ország hasonló oldalán, hát bizony nagyon más válaszokat kapok többségében. Ezért írtam már sokszor, még fejlődnünk kell sajnos, mert leragadtunk valahol a középkorban, de sőt még rosszabb a helyzet, mert a jelenlegi álkeresztény képmutatás nagyon nem tesz jót a tabuk ledöntésének. De vajon egy olasz vagy francia oldalon egy ilyen kérdésre miért válaszolják többen is azt, hogy hát bizony megesett ez-az ?? Sztem semmi különbség, mindössze a képmutatás mértéke a képmutatás, na meg ők nem szoktak hozzá a birka-szellemhez és merik a tényleges érzéseik szerint élni az életüket, ja és még le se tagadják. Voltam tanúja még annak is, h a bnőjének mesélte éppen, h előző este milyen kalandja volt fiúval. És sztetek kiakadt? A frászt ... nevetett kicsit aztán ment minden tovább. Na ettől a felfogástól állunk nagyon messze, de egyszer csak ide is beteszi a lábát ....

vagy ne is reménykedjek benne úgy a nagy többséget illetően?

2015. jan. 25. 08:54
 138/148 anonim ***** válasza:
56%
Na, sikerült azóta elfogadnod, hogy biszex vagy? 😀😂
2017. máj. 29. 00:32
 139/148 A kérdező kommentje:
hogyne ...
2017. máj. 30. 07:21
 140/148 anonim ***** válasza:
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 lol
2017. máj. 30. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!