Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúknál egyetlen kaland is homóságnak számít vagy annyi belefér egy heteró fiúnak is?
Gondolok itt olyan esetekre, hogy pl a srácoknak stabil barátnőjük van, de azért edzés után az öltözőben vagy tusolóban megesik ez-az. Persze nem 100%-ban mindenkivel, de nem is annyira kivételes helyzet.
Az ilyen kalandok homóságot jelentenek vagy pl kamaszkorban belefér a természetes kíváncsiságba?
hát ha hülyeségeket írtok, akkor ....
Amúgy nézd, azóta is akadtam össze sráccal, de jó hát végül is ki nem ugye így edzés utáni kalandként öltözőben és látod még mindig a bnőmmel vagyok, nem melegedtem meg ja és nem is biltem meg. viszont nem is keresek magamnak csávót soha, ez csak öltözői kalandok szintjén megy, de mondom ott meg kíváncsi lennék, vajon hány %-nak nem.
én nem tagadok semmit...
azóta megházasodtam egy nagyon aranyos heteró fiúval. szal minden OK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!