Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúknál egyetlen kaland is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúknál egyetlen kaland is homóságnak számít vagy annyi belefér egy heteró fiúnak is?

Figyelt kérdés

Gondolok itt olyan esetekre, hogy pl a srácoknak stabil barátnőjük van, de azért edzés után az öltözőben vagy tusolóban megesik ez-az. Persze nem 100%-ban mindenkivel, de nem is annyira kivételes helyzet.

Az ilyen kalandok homóságot jelentenek vagy pl kamaszkorban belefér a természetes kíváncsiságba?

2015. jan. 16. 23:41
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/148 anonim ***** válasza:
68%
Én HETERÓ pasi vagyok, és ha ilyent meglátnék az öltözőben, dobnám ki az egész buzzi bagázst, mint kutyát az udvarra szarni. Kis buxa köcsögök!!!!!
2015. jan. 20. 01:25
 72/148 anonim ***** válasza:
100%

69: Akkor zárszónak:

Hetero férfi jelentése:

Olyan férfi, aki NEM csinálná meg soha semmi szín alatt ezeket férfiakkal.

Bi: megcsinálná.

Homo férfi: Olyan férfi, aki CSAK férfival csinálná meg, nővel soha, semmi szín alatt.

2015. jan. 20. 03:50
 73/148 A kérdező kommentje:
oké akkor zárszónak: elég csőlátású felfogás ez ...., de lényeg h a gyakorlat ettől messze áll
2015. jan. 20. 07:24
 74/148 anonim ***** válasza:
Úristen. Te beteg vagy. Majd belátod egyszer, hogy nem volt igazad.
2015. jan. 20. 09:26
 75/148 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdező csak szórakozik. Adja az értetetlent, de a gép előtt jól mulat, hogy itt szenvedünk vele.
2015. jan. 20. 10:57
 76/148 anonim ***** válasza:
2015. jan. 20. 12:29
 77/148 anonim ***** válasza:
100%

Remélem csak trollkodik, mert ha nem, az azt jelenti, hogy hihetetlenül idióta. Leírom neki, hogy mit jelent a biszexualitás, erre ő: olyan nincs.

Napasztmek!

Eleve miért tesz ki egy kérdést, ha ő úgyis jobban tudja? Megerősítést vár a hülyeségére?

2015. jan. 20. 13:13
 78/148 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy akárhogy csűröd-csavarod. Az a srác, aki önként leszopik/leszopat egy másik srácot, AZ NEM HETERO. Pont.
2015. jan. 20. 13:16
 79/148 A kérdező kommentje:

dehogynem! mint írtam, az egész csapat már csak nem homó ... (és nem is biszex).

Hát ez küzdelmes volt, és ugyan kérdésként indult, de azt nem reméltem, hogy ilyen mértékű tudatlanságba ütközök. Viszont akkor örülök, ha én hoztam fényt e témába ... De egyébként olvassatok csak szakirodalmat fiúközösségen belüli viszonyokról, és érdekes megállapításokra juthattok.

De tök érdekes h itt Maon ilyen középkori borzalmas a felfogás, vagyis pontosabban a látszat, mert nyilván a gyakorlat az teljesen más (íme a mi öltözőnk falai, ha beszélni tudnának ... pl), csak h nálunk ez miért ekkora hatalmas tabu? Jó kérdés ...

2015. jan. 21. 13:13
 80/148 anonim ***** válasza:
100%
Meddig fogod meg huzni a temat? Menjel szopasd le magad egy fiuval, aztán elj tovabb abban a hitben, hogy hetero vagy..anyaaam..
2015. jan. 21. 13:24
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!