Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúknál egyetlen kaland is homóságnak számít vagy annyi belefér egy heteró fiúnak is?
Gondolok itt olyan esetekre, hogy pl a srácoknak stabil barátnőjük van, de azért edzés után az öltözőben vagy tusolóban megesik ez-az. Persze nem 100%-ban mindenkivel, de nem is annyira kivételes helyzet.
Az ilyen kalandok homóságot jelentenek vagy pl kamaszkorban belefér a természetes kíváncsiságba?
69: Akkor zárszónak:
Hetero férfi jelentése:
Olyan férfi, aki NEM csinálná meg soha semmi szín alatt ezeket férfiakkal.
Bi: megcsinálná.
Homo férfi: Olyan férfi, aki CSAK férfival csinálná meg, nővel soha, semmi szín alatt.
Remélem csak trollkodik, mert ha nem, az azt jelenti, hogy hihetetlenül idióta. Leírom neki, hogy mit jelent a biszexualitás, erre ő: olyan nincs.
Napasztmek!
Eleve miért tesz ki egy kérdést, ha ő úgyis jobban tudja? Megerősítést vár a hülyeségére?
dehogynem! mint írtam, az egész csapat már csak nem homó ... (és nem is biszex).
Hát ez küzdelmes volt, és ugyan kérdésként indult, de azt nem reméltem, hogy ilyen mértékű tudatlanságba ütközök. Viszont akkor örülök, ha én hoztam fényt e témába ... De egyébként olvassatok csak szakirodalmat fiúközösségen belüli viszonyokról, és érdekes megállapításokra juthattok.
De tök érdekes h itt Maon ilyen középkori borzalmas a felfogás, vagyis pontosabban a látszat, mert nyilván a gyakorlat az teljesen más (íme a mi öltözőnk falai, ha beszélni tudnának ... pl), csak h nálunk ez miért ekkora hatalmas tabu? Jó kérdés ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!