Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúknál egyetlen kaland is homóságnak számít vagy annyi belefér egy heteró fiúnak is?
Gondolok itt olyan esetekre, hogy pl a srácoknak stabil barátnőjük van, de azért edzés után az öltözőben vagy tusolóban megesik ez-az. Persze nem 100%-ban mindenkivel, de nem is annyira kivételes helyzet.
Az ilyen kalandok homóságot jelentenek vagy pl kamaszkorban belefér a természetes kíváncsiságba?
de a bnőm tudja !!!
de azt mondta h amíg nem lánnyal csalom meg, addig nem érdekli, mit művelünk az öltözőben ...
és ki mondta h agresszív vagyok? borzasztó gondolatok megint :(
"valakinek soha nem jön össze? hát az aszexuális"
Rosszul tudod.
Teljes zavar van a fejedben erről.
Keress rá a szavak jelentésére, esetleg otthon üsd fel a szótárat!
"Az aszexualitás a nemi érdeklődés maradéktalan hiányát jelenti, az aszexuális ember elutasítja a testiséget. Az aszexualitás nem azonos az önmegtartóztató életmóddal (szemérmes viselkedéssel) vagy az impotenciával (cselekvőképtelenséggel)." /Wikipedia/
"Biszexuálisnak azokat az embereket nevezzük, akik mindkét nemhez vonzódnak. Azt gondolom, ha Te ezt ilyen határozottan érzed,- bár még nem volt szexuális kapcsolatod - akkor ez így is van. A vágyak megjelenés és intenzív vonzódás már ennek a jele. Azonban azt gondolom, hogy mielőtt ezt végleg kimondanád és esetleg vádolnád önmagad, mindenképpen kellene szexuális tapasztalatot gyűjtened. Hiszen más a fantázia és más a valóság. Ha nem tudod magadban elfogadni és megengedni magadnak, hogy Te mindkét nemhez vonzódsz, akkor érdemes lenne ezzel egy szexuálpszichológust felkeresned. mert az első lépés az önelfogadás. Szexuális kapcsolatot is csak úgy tudsz kezdeményezni, ha elfogadtad azt, hogy biszexuális vagy. Ez lenne a legelső lépés ahhoz, hogy kiegyensúlyozott emberként jól érezd magad a bőrödben."
"De ugye ti se állítjátok, h akkor mindenki homár az összes edzőtársam közül? Csak mert nem is ritka, hogy pl kiverő-versenyt rendezünk a tusolóban, pedig majdnem mindegyikünknek van bnője. "
De, én azt állítom. Pontosabban azt, hogy mind biszexek vagytok. Eszembe se jutna "kiverőversenyen" részt venni soha. Annak mi értelme van?
igen, de szal egyik feltételezi a másikat. hát ha nem jön össze, annak vmi oka van, nem?
na sebaj. hát azért ne a wikipediát vegyük már alapul ... és továbbra is heteró vagyok, viszont őszintén sajnálom zokat akik ezeket a válaszokat olvasva most elbizonytalanodnak, h jaj mi lesz, hét volt egy öltözős kalandom, akkor most bi lettem? lett a frászt lett, sőt nekünk pszichológus mondta h tizenéves korban bőven beleférnek szexkalandok sőt érzelmi kalandok is fiúval is ... aztán a legtöbb nem lesz homó vagy biszex meg köze se lesz fiúhoz, de azért lássuk be, egy öltözőben sok minden megtörténhet És akkor mindezzel még lightos vagyok, mert tudok jóval keményebb sztorikról is, ezek a kis kalandok tök semmik ahhoz képest.
Na mindegy, továbbra is látom h túl erős tabut feszegetek szal mindegy, hagyjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!