Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúknál egyetlen kaland is homóságnak számít vagy annyi belefér egy heteró fiúnak is?
Gondolok itt olyan esetekre, hogy pl a srácoknak stabil barátnőjük van, de azért edzés után az öltözőben vagy tusolóban megesik ez-az. Persze nem 100%-ban mindenkivel, de nem is annyira kivételes helyzet.
Az ilyen kalandok homóságot jelentenek vagy pl kamaszkorban belefér a természetes kíváncsiságba?
Amúgy meg szerintem is totál kamu kérdés. Pont úgy írta le, ahogy egy mini kamasz elképzeli a dolgot a kis fejében.
Viszont van egy rossz hírem, kérdező. Azzal, hogy ilyeneken jár az agyad, máris érdemes elgondolkodnod, hogy komolyan fontolóra vedd a kommenteket.
jaj istenem ... ti hol éltek?
Nem, nem vagyok homár, se kiskamasz, és nem is kamu a kérdés, de látom, igazam lett, és tényleg még így névtelenül is túl nagy tabu a téma.
És tökre bírom h megpróbáljátok belém beszélni h homár vagyok, de pont nagyon nem. Azt meg már nem egyszer leírtam, hogy természetesen semmi se..bekuki nincs, csakis sima orál. Abból azért lenne verekedés keményen, az már tényleg homós igencsak, de mivel heteró mindenki, ilyen eszébe se jut egyikünknek se.
De most miért akkora csoda ez? Meg az is igaz, hogy gondolom, aki benne van a játékokban, az meg bölcsen csendben van ....
"Elég szomorú, hogy valaki még magának sem meri beismerni, hogy biszexuális"
Az okát az itt elhangzott hozzászólásokban lehet keresni. A társadalmi megvetés annyira erős, hogy sokan elhiszik, amit a többiek mondanak neki és félnek a valóságtól. Ez valóban szomorú.
Úgy látom, falra hányt borsó, de még egyszer, részletesebben picit:
A szexuális orientáció azt jelenti, hogy kihez vonzódsz. Az, hogy kihez vonzódik egy ember, nem mindig egyértelmű. Nem csak heterók és homók léteznek!
Kinsey-nek van egy erősen meghatározott elképzelése erről:
( [link] )
Németországi példa, egy ott készült felmérés alapján 20-35 éves pasiknál (0: 47%, 1: 16%, 2: 13%, 3: 9%, 4: 7%, 5: 5%, 6: 3%)
Persze lehet kifogásolni a félmérést, mert nem vett mindent figyelembe, de csak példaként említettem meg, és bizony megközelítőleg egész jó eredményeket hozott.
Robyn Ochs biszex aktivista szerint: "A biszex ember elismeri magában a lehetőségét annak, hogy romantikusan vagy szexuálisan vonzódjon különböző nemű emberekhez, de nem feltétlenül azonos időben, nem feltétlenül azonos módon, és nem feltétlenül azonos mértékben."
<<< Ezt érted?? Mert úgy látom, hogy nem tiszta számodra. >>>
Ochs már szinte végtelenített finomságú skálán mozog és nem csak 8 kategória létezik neki, és behoz más tényezőket is.
"névtelenül is túl nagy tabu a téma"
Nem erről van szó. Nekem semmi bajom a melegekkel, van is pár ilyen ismerősöm, de ők beismerik legalább és nem válogatás nélkül szexelnek másokkal.
AMúgy nem tudtam, hogy az azonos neműek orális kielégítése heteroszexuális cselekedet :D
Akinek soha semmilyen testi érintkezésben nem volt része, arról is lehet tudni, hogy homo-, bi- vagy heteroszexuális. A vágyai, vonzódása alapján.
Te csak fiúkhoz vonzódol szexuálisan vagy lányokhoz is?
Előbbi esetben homoszexuális vagy, másodikban biszexuális.
Ha soha nem értél volna nőhöz és férfihez, akkor is.
Nem attól függ, hogy mit csináltál már.
Képzeld, vannak 50 éves szüzek is, és ők is tudják a szexuális beállítottságukat.
Vagy ha valakinek nem jön össze soha a szex, akkor az se nem hetero, se nem homo? Vagy mit hiszel erről?
valakinek soha nem jön össze? hát az aszexuális, meg eléggé képtelenség is, vagy persze valami oka mindig van a háttérben, hogy miért is nem...
Sztem meg ez nem ilyen egyszerű h akkor biszex és kész, és igen, én is olvastam már sokkal árnyaltabb skálákat, de lényeg a lényeg h 2 fiú közti kapcsolat egyáltalán nem mindig jelent homóságot. Persze legtöbbször az, elismerem, de kisebb %-ban léteznek heteró fiúk közti kapcsolatok is, amelyek olykor egész sokáig is elmennek.
De ugye ti se állítjátok, h akkor mindenki homár az összes edzőtársam közül? Csak mert nem is ritka, hogy pl kiverő-versenyt rendezünk a tusolóban, pedig majdnem mindegyikünknek van bnője. És ezen kívül is nagyjából mindenki tudja, h ki kivel szokott ... (oké, nálunk is tabu, szal ha kimondaná vki, megölnék érte, és ugyanúgy menne a tagadás ezerrel, mint most itt, de ettől még létezik és működik a dolog).
Szal sokan szeretik leegyszerűsíteni a kérdést, de fiú+fiú nem mindig = homóság, hiába próbálja ezt a többség bebeszélni nekem. Az meg a másik, hogy gondolom, az kiabál a legjobban itt is, akinek ..... De ebbe inkább bele se megyek jobban.
Végeredmény: heteró vagyok, de ez nem zárja ki h néha legyen kalandom sráccal (és persze nem válogatás nélkül! ezt a hülyeséget se tudom, honnan szedte vki)
De kérdező, biszexek vagytok. Az, hogy ti ezt kakaskodással, agresszivitással próbáljátok leplezni a valóságon nem fog változtatni.
Feltételezem a hozzád hasonló "néha titokban belefér" emberkék üvöltöznek meg "mocskosb*ziznak" egy-egy felvonulás alkalmával is, mert másképpen nem tudják kompenzálni a tévképzeteiket a férfiasságukról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!