Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúknál egyetlen kaland is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúknál egyetlen kaland is homóságnak számít vagy annyi belefér egy heteró fiúnak is?

Figyelt kérdés

Gondolok itt olyan esetekre, hogy pl a srácoknak stabil barátnőjük van, de azért edzés után az öltözőben vagy tusolóban megesik ez-az. Persze nem 100%-ban mindenkivel, de nem is annyira kivételes helyzet.

Az ilyen kalandok homóságot jelentenek vagy pl kamaszkorban belefér a természetes kíváncsiságba?

2015. jan. 16. 23:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/148 anonim ***** válasza:
100%

Azért idéztem be, hogy mit mond erről a szexológus, hogy lásd, sőt őt is megkérdezhesd erről.

De a háziorvosodat is megkérdezheted.

2015. jan. 17. 20:27
 42/148 A kérdező kommentje:

39: sztem te nem olvastad el amiket írtam. meg amiket mások, azt se. nem hívunk mi senkit be, sőt legtöbbször ezek csak kettesben történnek, csak ha közösen kiverjük az van többesben.

milyen szexuálpszichológus? igen, heterók vagyunk, de pont ez a kérdés lényege h azért ez még nem jelenti azt h ne férne bele pár kaland. A kaland az más, na meg nem is se..bekukizást írtam. Az már más!

2015. jan. 17. 20:41
 43/148 anonim ***** válasza:
100%
A 34-esben van leírva, mit mond erről a szexológus, a link is ott van, teljes elérhetőség a szakértőhöz.
2015. jan. 17. 20:44
 44/148 A kérdező kommentje:
de én már megkérdeztem a mi pszichológusunkat és azt mondta, h megesik az ilyen, nincs ebben semmi extra egy fiúöltözőben. na mindegy, hát csak kíváncsi voltam, azért köszi a válaszokat.
2015. jan. 17. 20:55
 45/148 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pedig továbbra se vagy biztos benne, tele vagy kételyekkel. Fogadd el, hogy biszexuálisak vagytok és kész.
2015. jan. 18. 01:05
 46/148 anonim ***** válasza:
100%
Igen, megesik, nincs benne semmi. De tőlünk nem ezt kérdezted! Megesik, nincs benne semmi, hogy az ember bi.
2015. jan. 18. 03:52
 47/148 A kérdező kommentje:
dehogy. sőt sztem egyikünk se állhatja ki se a biket se a melegeket. teljesen heterók vagyunk. ha bik lennénk, nyilván csinálnánk homokózós dolgokat is (se...bekuki). de ez így csak haveri poén.
2015. jan. 18. 08:24
 48/148 anonim ***** válasza:
100%

"sőt sztem egyikünk se állhatja ki se a biket se a melegeket. "

Hát igen! Mindig a titokban buzulók utálják legjobban a melegeket/biket.

EZ már tuti kamu, mert olyan értelmi fogyatékos nem lehet senki, hogy ne tudja, hogy ha más pasival szopatja a farkát, akkor minimum biszex.

2015. jan. 18. 08:28
 49/148 anonim ***** válasza:
100%

A buz*iság nem attól függ, hogy melyik nyílásba dugod a farkad. Az már csak részlet kérdés.

Homi vagy na! Fogd már fel!

2015. jan. 18. 08:30
 50/148 A kérdező kommentje:
bírom ezt a tuti kamus hülyeséget. képzeld, nem kamu, sőt van olyan haverom, aki kifejezetten büszke és dicsekszik is h melyik sráccal szopatta le magát, sőt még ajánlotta is h próbáljam ki mert állítólag k jól csinálja, és a bnője a közelébe se jön ... szal érdekes na).
2015. jan. 18. 11:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!