Te milyen témájú könyvet olvasol szívesen?
Sziasztok! MINDENKI véleményére kíváncsi lennék. Ti milyen témájú könyveket olvastok szívesen? A válaszotok mellé ha kérhetném a kort és a nemet per jellel elválasztva :) ( 22/F )
Köszönöm szépen a segítőkész válaszokat!
Szeretem:
YA
fantasy
krimi
szépirodalom
történelmi regény
családregény
történelmi leírás
tudományos ismeretterjesztő
életrajzok
útleírások
expedíciókról, hegymászásról szóló könyvek (különösen a "hideg" könyvek, Északi-sark, Déli-sark, Grönland, Alaszka, de szeretem a történelmi felfedezőutak leírásait, naplóit (Cook, Drake, stb.), meg a sima túléléseket leíró könyveket, amikor elveszett egy túrázó a sivatagban/dzsungelben/hegyekben/bárhol...
Szinte mindenevő vagyok, egyedül a sci-fit nem szeretem, meg a nagyon pszichológiával, önsegítéssel foglalkozó köteteket (Hogyan legyél boldog 2 nap alatt? Hogyan legyél gazdag 2 nap alatt? meg ilyesmik...)
Jelenleg Jon Krakauertől olvasom az Álmok az Eigerről című könyvet, ami hegymászókról és hegymászásról szól, nem csak az Eigerről, hanem pl. a Mt. McKinley-ről, meg boulderezésről, sziklamászásról, kanyonozásról... ezen kívül egy barátom által írt ifjúsági regényt olvasok. Őszintén szólva a hegymászós jobban leköt :)
24/N
Történelmi
Lélektani
Vallási témájú
Filozofikus
Életrajzi visszaemlékezés/regény
Szépirodalmi klasszikusok
Ezenkívül szeretek verseket olvasni :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!