Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúknál egyetlen kaland is homóságnak számít vagy annyi belefér egy heteró fiúnak is?
Gondolok itt olyan esetekre, hogy pl a srácoknak stabil barátnőjük van, de azért edzés után az öltözőben vagy tusolóban megesik ez-az. Persze nem 100%-ban mindenkivel, de nem is annyira kivételes helyzet.
Az ilyen kalandok homóságot jelentenek vagy pl kamaszkorban belefér a természetes kíváncsiságba?
Ha egyszer sikerült elfogadnod a tényeket, akkor gyere vissza es mesélj a további tapasztalataidról. Kíváncsi vagyok, hogy pár év múlva mit gondolsz a helyzetről.:)
Én továbbra is azt gondolom, hogy nem vagy/vagytok heterók.
Bizony. Sok mindent. Főleg az értelmi színvonalról.
Egyébként hiába próbálkozol...nem vagy hetero. ;) Teljesen mindegy mit gondolsz.
Mert ez biszexualitás...
Egyébként az ilyen IQ-betyárok miatt tabu csak a téma. Amúgy teljesen normális, hétköznapi lenne.
De hiába élsz tagadásban, már le lett írva, hogy a valóság még nem változik.
Ha pedig csak parodizálni próbálod a látens-homikat, akik a melegtárskeresőkön "fullheteronak" állítva magukat keresnek 20+ farkakat, akkor jól csinálod.
na látod, tehát végre valaki más szerint is csak tabu és ennyi ....
A meleg társkeresőkön meg én is tudom h sok heteró srác előfordul, mert írtam már h nem is tagadják h némelyik (nem is kevesen) szereti magát fiúval szopatni. Hát ismerek olyat aki meg is mondja frankón h simán 10x jobban csinálja a bnőjénél. De ennyi
oké ,a bisexualitás fogalma a wikipédía szerint:
A biszexuális kifejezés azokat jelöli, akik mind a saját nemük, mind az ellenkező nem képviselői iránt érezhetnek szexuális vonzalmat, vagy szerelmet, romantikus vágyakat.
Leírás:
A biszexuálisok nem vonzódnak szükségképpen egyformán mindkét nemhez, mivel a biszexualitás gyakran egy bizonytalan pozíció homoszexualitás és heteroszexualitás között. Ráadásul a legtöbb biszexuálist az élete egy adott részében csak az egyik nem vonzza.[3]
Egyesek mások által elsősorban a viselkedésük alapján homoszexuálisnak tartott személyek, saját magukat biszexuálisnak definiálják, vagy fordítva. Olyan heteroszexuálisokat, akik alkalomszerűen bonyolódnak homoszexuális (meleg vagy leszbikus) viselkedésbe, szintén biszexuálisnak lehet azonosítani. Vannak felnőtt emberek, akik hozzászoknak a homoszexuális viszonyokhoz, habár annak előtte nem gyakorolták, és elutasítóan vélekedtek róla, magukat pedig továbbra is heteroszexuálisnak tartják.
hát nem!
mert én se és haverok se, senki se csinál homós dolgokat. oké max orál, és ez is azért a többségnél csak úgy h szopatja magát, ő nem csinálná, mert nem meleg. de ha mégis csinálja, akkor CSAK EZT, és azt a másik homós dolgot azt egyik se akikről tudok. abból már nagy verekedés lenne aszem, de mondjuk ilyen egyiknek se jut eszébe, hiszen nem melegek. tehát bezárult a kör.
ja nem, dehogy tartozok bele. gondolom a biszexek csinálnak egyéb homós dolgot is.
na meg akkor azt hova teszed, akik romantikus dolgokat úgymond éreznek egymás iránt, de szex kizárva vagy éppen fordítva, szal pl csakis öltözős szopkodás megy, de "romantika" semmi (mármint a srác felé).
szóval nagyon leegyszerűsíted ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!