Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúknál egyetlen kaland is homóságnak számít vagy annyi belefér egy heteró fiúnak is?
Gondolok itt olyan esetekre, hogy pl a srácoknak stabil barátnőjük van, de azért edzés után az öltözőben vagy tusolóban megesik ez-az. Persze nem 100%-ban mindenkivel, de nem is annyira kivételes helyzet.
Az ilyen kalandok homóságot jelentenek vagy pl kamaszkorban belefér a természetes kíváncsiságba?
"Heterónak számítok itt is"
Te most MAGADAT akarod győzködni??? Mert minket nem fogsz tudni! BI VAGY, akár elfogadod, akár nem.
DE AZ VAGY? F*aszt szopsz? Igen. Élvezed? Igen. Akkor biszexuális vagy.
És ebben nincs semmi ellenállás, vagy ellenségeskedés, csak hát nevezzük nevén a gyereket...
na most megmondta a csapatpszichológusunk a frankót!
azt mondta h ezt úgy hívják h heteroflexibilis, de szal lényeg h heteró attól még!!
na akkor ez megbeszélve most már, remélem értitek ti is ....
ez a kérdezö szeret trollkodni
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__86..
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..
de mi a baj a heteroflexibilitással? érdekes, h mindenhol ismerik csak nálunk nem, és akkor persze én vagyok a hülye, hát ez tök jó ....
akkor te hogy magyaráznád ezt a szót? szted mit jelent?
ugy néz ki neked már 5 éve van tartós nemi életed fiukkal,a lényeg ugyis ez marad:
hiába fogok én akármit mondani,te akkor is heterónak fogod tartani magad,demokrácia van,azt gondolsz magadról amit csak akarsz
hiába fogsz te akármit mondani,a társadalom 99,99% százaléka ugy is bisexnek fog tartani
háát izé, akkor szeretnék ahhoz a maradék 0,01% értelmesebb réteghez tartozni ...
de látod, válaszokat te se tudsz!! azért ez is elgondolkodtató! amúgy csak azóta vannak fiús dolgaim, mióta így jobban fiúközösségben vagyok, tehát pl edzőtáborok, de mondjuk jó, ott ki nem? de simán esti edzések ugye, persze ezzel se mondok sok újat, na mindegy. maradok heteró aztán téma lezárva akkor.
igen, mi a 99% bunkók vagyunk,ha meglátunk az utcán 2 pasit kézenfogva járni,majd smárolni akkor bunkó módon melegeknek nézzuk öket,
de nem ,ök nem melegek,heterók,mivel csak jóbarátok és kíváncsiságból csinálják ezt,ebben semmi fura nincs
,nyugodtan le is sz*phatják egymás,az sem jelent az ég világon semmit
na de ha seggberakják egymást,na ott kezdödik a buz*ság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!