Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúknál egyetlen kaland is homóságnak számít vagy annyi belefér egy heteró fiúnak is?
Gondolok itt olyan esetekre, hogy pl a srácoknak stabil barátnőjük van, de azért edzés után az öltözőben vagy tusolóban megesik ez-az. Persze nem 100%-ban mindenkivel, de nem is annyira kivételes helyzet.
Az ilyen kalandok homóságot jelentenek vagy pl kamaszkorban belefér a természetes kíváncsiságba?
Ha hozzám közelítenél így az öltözőben, akkor garantáltan repülnél még az utcából is.
Tudod miért? Mert én veletek ellentétben valóban heteró vagyok.
óó ne aggódj, tapasztalat h csak idő kérdése és a legheteróbb srác is rájön, mennyire más, ha fiú csinálja neki. volt már ilyen nagyon macsós esetem, aztán enyhén vicc lett a vége.
És dede bnője van szinte mindenkinek, csakhogy ettől függetlenül belefér a fiús kaland!!! én ezt mondtam, és ez az ami nem mindegy, és ami megkülönbözteti a melegektől. Azért itt alapból mindenki csajozik gőzerővel, a fiús kalandok csak úgy véletlenszerűen jönnek.
ez nagyon aranyos .... és egész jól jellemzi a helyzetet :)
értem,tehát akkor:
egy pasi 10 éve szop más pasikat ,veluk alszik átölekezve , nincs barátnöje = homosexuális
egy pasi 10 éve szop más pasikat ,veluk alszik átölekezve,van barátnöje = heterosexuális
Egy hetoro férfi,legfeljebb ilyen helyzetben szopogat egy falloszt.És így is csak akkor,ha gyáva.
1:18-tól
Hogy lehetne már jobb, ha fiú csinálja, ember?
1. Nem nemtől, ha nem személytől függ, hogy ki tud "jobban" szopni.
2. Lehet akármilyen jó a srác technikája, ha egyszer az undor fog el egy heterót, még a gondolata is egy ilyen aktusnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!