Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúknál egyetlen kaland is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúknál egyetlen kaland is homóságnak számít vagy annyi belefér egy heteró fiúnak is?

Figyelt kérdés

Gondolok itt olyan esetekre, hogy pl a srácoknak stabil barátnőjük van, de azért edzés után az öltözőben vagy tusolóban megesik ez-az. Persze nem 100%-ban mindenkivel, de nem is annyira kivételes helyzet.

Az ilyen kalandok homóságot jelentenek vagy pl kamaszkorban belefér a természetes kíváncsiságba?

2015. jan. 16. 23:41
 121/148 anonim ***** válasza:
DE,te ezt mondtad szó szerint,lkényegtelen hogy van barátnöje vagy nincs,te azt mondtad hogy ez belefér egy heterosexuális férfi nemi életébe
2015. jan. 23. 13:39
 122/148 anonim ***** válasza:
70%

Ha hozzám közelítenél így az öltözőben, akkor garantáltan repülnél még az utcából is.

Tudod miért? Mert én veletek ellentétben valóban heteró vagyok.

2015. jan. 23. 15:06
 123/148 A kérdező kommentje:

óó ne aggódj, tapasztalat h csak idő kérdése és a legheteróbb srác is rájön, mennyire más, ha fiú csinálja neki. volt már ilyen nagyon macsós esetem, aztán enyhén vicc lett a vége.

És dede bnője van szinte mindenkinek, csakhogy ettől függetlenül belefér a fiús kaland!!! én ezt mondtam, és ez az ami nem mindegy, és ami megkülönbözteti a melegektől. Azért itt alapból mindenki csajozik gőzerővel, a fiús kalandok csak úgy véletlenszerűen jönnek.

2015. jan. 23. 15:44
 124/148 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, nekem 37 év alatt egyszer sem jött fiús kaland :D
2015. jan. 23. 16:08
 125/148 A kérdező kommentje:

ez nagyon aranyos .... és egész jól jellemzi a helyzetet :)

https://www.youtube.com/watch?v=JOOVsCLQi6w

2015. jan. 23. 16:16
 126/148 anonim ***** válasza:
100%

értem,tehát akkor:

egy pasi 10 éve szop más pasikat ,veluk alszik átölekezve , nincs barátnöje = homosexuális

egy pasi 10 éve szop más pasikat ,veluk alszik átölekezve,van barátnöje = heterosexuális

2015. jan. 23. 16:23
 127/148 anonim ***** válasza:
100%
:) Kérdező. könnyebb lenne az életed, ha elfogadnád, hogy bi vagy.
2015. jan. 23. 16:48
 128/148 anonim ***** válasza:
én az ilyektöl többre tartom azokat akik nyíltan felválalják bisexualitásukat vagy homosexualitásukat,nem ezeket akik betojnak a nyilvánosság gondolatától is
2015. jan. 23. 17:14
 129/148 anonim ***** válasza:

Egy hetoro férfi,legfeljebb ilyen helyzetben szopogat egy falloszt.És így is csak akkor,ha gyáva.

1:18-tól

https://www.youtube.com/watch?v=_m0SsOKtpz8

2015. jan. 23. 17:26
 130/148 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lehetne már jobb, ha fiú csinálja, ember?

1. Nem nemtől, ha nem személytől függ, hogy ki tud "jobban" szopni.

2. Lehet akármilyen jó a srác technikája, ha egyszer az undor fog el egy heterót, még a gondolata is egy ilyen aktusnak.

2015. jan. 23. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!