Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúknál egyetlen kaland is homóságnak számít vagy annyi belefér egy heteró fiúnak is?
Gondolok itt olyan esetekre, hogy pl a srácoknak stabil barátnőjük van, de azért edzés után az öltözőben vagy tusolóban megesik ez-az. Persze nem 100%-ban mindenkivel, de nem is annyira kivételes helyzet.
Az ilyen kalandok homóságot jelentenek vagy pl kamaszkorban belefér a természetes kíváncsiságba?
na végre ......... kb igen. bár az a smárolás meg kézen fogva azért talán túlzás, de a többi oké.
na megérte a küzdelem akkor.
igen kérdezö,megértettuk,pár dolog még nem világos a heteróknak ezért jobb ha tisztázzuk,
tehát :
a sz*pás belefér
a kézenfogás meg smárolás már talán kicsit tulzás
a segberakás nem
még tisztáznám a smárolást és kézenfogást,hogy határoznád meg,mi fér még bele? egy héten egyszer még belefér? vagy öt hetenként lehet kivételesen kétszer is,hogy van unnepeken? az egyuttalvás is még heterosagnak szamit,mármint az egyik ejszaka a baratnom a másik ejszaka a baratommal alszok (természetesen megegyezhetnek? légyszives mond el a többi szabályt is mester mert mi nemértunk ehez
Mit szólsz ehhez a mondathoz? Egyik kedvenc idézetem:
"Nem vagyok b__zi, csak imádok pasikat d__gni."
"bár az a smárolás meg kézen fogva azért talán túlzás, de a többi oké. "
És miért? Mert te azt mondod?
Biszex vagy! RENDSZERESEN űzöd az ipart azonos neműekkel.
114: írtam már h olyan nincs. az kajak homóság na.
113: gen kérdezö,megértettuk,pár dolog még nem világos a heteróknak ezért jobb ha tisztázzuk,
tehát :
a sz*pás belefér > igen
a kézenfogás meg smárolás már talán kicsit tulzás
a segberakás nem > dede, a segberakás teljesen kizárt! hát pár éve vagyok már a csapatban és pár éve mennek már a játékok, de ilyen még senkinek nem jutott eszébe. ahogy írtam, az már homós.
még tisztáznám a smárolást és kézenfogást,hogy határoznád meg,mi fér még bele? egy héten egyszer még belefér? vagy öt hetenként lehet kivételesen kétszer is,hogy van unnepeken? az egyuttalvás is még heterosagnak szamit,mármint az egyik ejszaka a baratnom a másik ejszaka a baratommal alszok >
ugye ezt viccnek szántad? most gondolj már bele, hát vagy 10 éve járunk olyan több hetes edzőtáborokba ahol naná együtt alszunk, és ennek speciel semmi köze a szexhez. most az más kérdés h éppen este van-e egy közös kiverés vagy egyéb, de alapból ez abszolút belefér, ne viccelj már, ezzel megint azt mondod h tehát az egész banda homó nálunk, na meg nem csak nálunk, ugyanis általában 2 személyes ágyak vannak az edzőtáborokban. és szexmentesen is tök jó érzés amúgy oda bújni hozzá együtt aludni ... szal ez a téma sztem nem jön ide. bnő meg tudja, persze, hát volt már h úgy jött be a szobánkba h éppen átkarolva aludtunk, de többet is tud. ez is csak attól függ, mennyire nyitott a gondolkodása. ha nyitott, akkor ő is tudja pontosan h csak mert együtt alszunk vagy csak mert történik vmi a tusolóban, még nem változtat semmit a vele való kapcsolaton ... egy egyszerű példa: kiverjük közösen, aztán meg mindenki megy a maga útjára csajozni. na most szted egy meleg menne egyáltalán csajozni?
szal sok itt az ellentmondás és nekem elég furák ezek a meglátások, de hát biztos van ilyen is...
értem,én csak tisztázni szeretném a dolgokat,hogy mi számít bisexualitásnak,homosexualitásnak és a heterosexualitásnak,most éppen tisztázni szeretném a homosexuális társadalom számára:
ha egy fiunak nincs és nem is volt soha barátnöje, de van egy barátja akivel már 30 éve egyutt szoktak aludni és le is szokták sz*pni egymást,ezt mindneki tudja a környezetukben (mivel 10 év után már titkolják), akkor ök még egyáltalán nem számítanak meleg párnak,hanem még 100% heterosexulásoknak számítanak,
DE:
HA elkezdenek kézenfogva járni vagy elkezdenek smárolni vagy seggbe rakni egymás akkor számítanak meleg párnak igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!