Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igényes srácok! Nálatok hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igényes srácok! Nálatok hogy fest a napi rutin a testetek karbantartását szolgáló tisztálkodás terén?

Figyelt kérdés
Hányszor zuhanyoztok/fürdötök naponta? Hány alkalommal mostok hajat (hetente), fogat (naponta)? A fogaitok fehérítettek? Jártok szoliba? Milyen gyakran és mely testrészeiteket szőrtelenítitek, és milyen módszerrel? Mit használtok a zuhanyozásnál/fürdésnél? (Szappan/tusfürdő/más). Mennyi ideig tart nektek egy ilyen művelet (tusolás/fürdés)? Milyen sorrendben mossátok meg az egyes testrészeiteket? Ki is elégítitek magatokat a zuhany alatt? Mennyiben változik pl. egy nyilvános hely esetén? (Edzőterem zuhanyzója, strand stb. ). Igénytelenek és idióták kíméljenek meg az egyszerűségüktől.

2014. febr. 9. 11:41
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/232 A kérdező kommentje:
Azért van az írásodban pár meglepő tény, 168-as.
2018. nov. 23. 19:58
 172/232 anonim válasza:
88%

Régi kérdés, de azért válaszolok.

Naponta egyszer fürdök, ekkor használok tusfürdőt, szivacsot. Hetente 2szer pedig radírozom is a testem. Úgy októbertől májusig minden fürdés után testápolót is használok mivel száraz tud lenni a bőröm, s ha nem teszem meg akkor nem fogok tudni aludni este a vakarózástól. Nyáron naponta kétszer fürdök, s nem használok testápolót. Gyakran szoktam úgy is fürödni, hogy először langyos vízzel indítok, s fokozatosan állítom jéghidegre. Hetente szörtelenítem az egész testem nyírógéppel. A sorrend, hogy melyik testrészemmel foglalkozom nem állandó.

Hajat általában minden nap mosok (gyorsan zsírosodik, na meg a városi szmogot és a dohányosok fránya füstjeit nem akarom szagulni álmomban). Mivel hátközépig ér, s külön törődni kell vele, ez miatt nem szoktam semmiképp húsz percnél előbb végezni. Minden fürdés előtt megfésülöm egy ritka fogazatú fésüvel (ez eltart legalább 5 percig. Vastagszálú és hullámos. Nagyon engedetlen tud lenni) Sampon leöblítése után balzsamot vagy pakolást kenek (csak ettől fog megszelídülni), ezt hagyom rajta legalább öt percig, mielőtt ezt is leöblítem. Törölközőszáraz hajamra még külön kócosodásgátló krémet és hajvégápolót kenek. Levegőn szárítom általában, ritkán megesik hogy megszárítom diffúzor feltéttel. Miután megszáradt, illatos ápolóolajat kenek rá. A hajvégeket magam vágom, állapotukat hetente ellenörzöm. Fodrászra nem bízom mert szinte mindegyik analfabéta, nem tudják hogy ha 3 centit mondok akkor az 3 centi és nem 9. Mindig sokat akarnak vágni.

Arcot naponta 2-3szor mosok (fürdéskor mindenképp). Mosás előtt kinyomom a mitesszereket az orromból (ha van). Használok külön arclemosót, radírozósat. Mosás után arckrémet kenek. A szemöldökömet nem hagyom összenőni. Hetente 3szor szőrtelenítem az arcom.

Fogat naponta minimum 2szer mosok elektromos fogkefével (mert hamarabb végzek így, és sokkal alaposabban tisztít), használok minden fogmosásnál nyelvkaparót és fogselymet is. Az esti fogmosás még véletlenül sem marad ki. Az estinél szájvizet is használok.

A fogaimat nem fehérítem (nem is fogom soha, na meg amúgy sem szeretek vigyorogni), viszont évente 2-3szor megyek magánfogorvoshoz ellenörzésre, fogkőeltávolításra és polírozásra. Utóbbit kezdem feleslegesnek tartani mivel úgyis gyorsan elszineződik a sok fekete teától (mániákusan szeretem, cukor nélkül).

A körmeim szinte mindig tiszták (a hajmosástól főleg). Én nem szoktam a teljes fehér részt levágni (sose értettem mi abban a jó ha olyan rövidre vágják mintha csak azt szeretnék hogy eltűnjön a rózsaszínű rész is). Mindig meghagyok fél miliméternyit.

A fülemet naponta háromszor tisztítom fülspray-al, vattapálcikával (hallókészülékes vagyok. Gyors zsírosodás, nyírkosság, esetleg gombásodás). A hallókészülékeket és a szemüvegem naponta zsírtalanítom, sterilizálom teljesen. Az ágyneműhuzataimat ötnaponta cserélem, a szennyeset pedig 60fokon mosom. Sose mászok KÖZVETLENÜL az ágyamra ha hazajöttem (másokat se hagyom hogy egyáltalán megérintsék, leüljenek rá. Undorítóak a tömegközlekedési eszközök ülései, kapaszkodói, a kilincsek).

Szolizni nem járok, sose voltam, nem is fogok. Nem is szeretem a barnább bőrt, s azt sem értem miért számít valaki igényesebbnek ha szolizik (valahol hallottam hogy kockázatos is).

Edzeni nem járok, publikus zuhanyzókat nem veszek igénybe több okból sem: 1 kaptam már lábgombát, 2 az állapotuk sem néz ki jól, 3 esetleg még hiányos is (pl nincs zuhanyzórózsa, tehát egy erős sugárként folyik a víz, tiszta középkor), 4 gimnofóbiás vagyok, s utálom ha bámulnak, 5 a fürdés nekem magánügy, egyedüli tevékenység (ahogyan a wc-zés is).

Kielégíteni nem szoktam egyáltalán tusoláskor. Életemben 2szer fordult csak elő. Sosem olyan élvezetes nekem mint amikor az ágyban csinálom, már ott tartok hogy kell vizuális inger, meg emocionálisan is bele kell élnem, különben nem megy.

20F

2019. máj. 13. 15:44
 173/232 ftf1983 ***** válasza:
92%

172-es!

Nem vagy Te véletlenül mániás?

Amúgy a fogmosásnál mindegy milyen fogkefével mosol fogat annak 2 percig kell tartania. Szájvizet pedig nem jó minden nap használni. Ahogy mi itt a fogászati klinikán mondjuk heti 2 max 3 alkalommal szabad használni nem terápiás szájvizet.

2019. máj. 14. 08:36
 174/232 anonim válasza:
89%

8:36-os

Nem. Egyáltalán nem tartom magamat mániásnak. Most nem kötekedésből kérdezem: mégis mit találsz kirívónak? Miből kell lejjebb engednem?

Ami pedig a fogmosást illeti mindig csak 2 percig tart(elindítom és 2 perc múlva magától ki is kapcsol). Bár nem értem hogy érted hogy mindenképp csak két percig kell tartania. Én úgy tudom hogy ezt valamilyen fogorvosi egyesület mondta hogy legalább 2 percnek meg kell lennie, s azért mondták mert igencsak sok ember ember próbál meglenni ennél rövidebb idővel.

Amit a szájvizes dologról mondtál az nekem totál értelmetlen (bocsánat, de tényleg). Véletlenül nem fordítva akartad mondani? Mármint hogy heti 2 max 3 alkalommal szabad használni terápiás szájvizet. És hogy naponta lehet használni nem terápiás szájvizet amit közvetlenül megvehetünk a szupermarketben, drogériában. Mellesleg még írja rajta is hogy "Használat: naponta egyszer fogmosás után öblögessen 30 mp-ig".

2019. máj. 18. 13:59
 175/232 ftf1983 ***** válasza:
100%

Nem kevertem össze. Sima szájvizet heti 2 max. 3 alkalommal szabad használni. Terápiásat pedig minden nap, de max. 10-14 napig. Persze, hogy azt írja rá, hogy naponta használd minden fogmosás után, mert neki az az érdeke, hogy minél gyorsabban elhasználd és vegyél újat, mert neki az bevétel.

Fogmosásnál azért a 2 percet mondják, az alatt bőven el lehet végezni egy alapos és helyes fogmosást. Sokkal tovább nincs értelme plusz az még káros is lehet, mert pl. fognyaki kopást is okozhat vagy az íny visszahúzódását is.

A mániást meg arra értettem, hogy kb. menetrended van, hogy mikor mit tisztítasz és hányszor. Az ágyneműt is 5 naponta áthúzod. Ezeket vezeted valahol, hogy véletlenül se felejtsd el és mondjuk ne a 6. napon húzd át az ágyat?

2019. máj. 20. 14:39
 176/232 anonim válasza:
89%

14:39-es

Tehát ez azt jelenti hogy káros is a napi szájvíz?(márcsak azért gondolom mert azt írtad "szabad"). Ha igen, akkor elég sok mindent meg mernek tenni a gyártók a profitért. Na mindegy, ezuttal tovább fog majd eltartani egy üveg :).

A fogmosással kapcsolatban még mindig nagyon furcsán hangzik amit írtál. Elég sok helyen írják hogy legalább 2 percig el kell hogy tartson, mivel ha valaki rövidebb idő alatt végez az nem mossa alaposan. Egész életemben azt hangoztatták hogy a fogmosás max 5 percig tarthat és hogy a kettő perc a minimum. A két percet nem csak a környezetemben mondogatják. Elég csak kiguglizni és egy tucatnyi helyen lehet ezt olvasni.

[link]

at least 2 minutes/minimum of 2 minutes/....

"If you spend less than two minutes brushing, you won’t remove as much plaque from your teeth."

vagy talán ez is csak hazugság és tényleg kevesebb mint 2 perc elég? (vajon miért csak tőled tudom meg ezt?)

Hogy vezetem-e? Nemigen. Nem esik nehezemre fejben tartani.

2019. máj. 20. 23:07
 177/232 ftf1983 ***** válasza:
100%

Azon nem érdemes fennakadni, hogy a cégek mi mindent megtesznek a profitért, mert csak felesleges ideg.

Félreértesz. A fogmosásnak minimum 2 percig kell tartania, azaz kvadránsonként fél perc. Ha ez mondjuk 3-4 perc nem történik tragédia, de mondjuk 10 percig teljesen felesleges és ahogy már írtam káros következménye is lehet. Amúgy, ami fontos, hogy az ember helyesen mosson fogat jó technikával és nem az, hogy minél tovább.

2019. máj. 21. 10:21
 178/232 A kérdező kommentje:
Oh, köszönöm, 172-es, ez volt az egyik legjobb hozzászólás a kérdés történetében. Mondjuk a helyedben én nem nagyon nyomkodnám az orromon a mitesszereket, arra való az arctisztítás a kozmetikusnál. Menő, hogy ilyen hosszú hajad van. A hallási és látási kitettségedet őszintén sajnálom, sok erőt mindkettőhöz. Nagyon tetszett, hogy egy szakértő is írt fogmosás ügyben, én is ezt a max. 4 percet pártolom.
2019. máj. 25. 19:21
 179/232 A kérdező kommentje:
Említetted még a tömegközlekedési eszközök kapaszkodóit stb., azoktól én is tartok. Neked mi a kézfertőtlenítési rutinod?
2019. máj. 25. 19:24
 180/232 A kérdező kommentje:
Amúgy soha nem írtam, hogy valaki igényesebb lenne a szolizástól, csak vannak, akik ezt is idesorolják. Én sem voltam soha, napozni csak a tél végeztével szoktam, hogy felpörögjön a természetes D-vitamin termelésem (szóval ne csak a mesterséges bevitel legyen). Tehát valójában elutasítom a műbarnaságot (pár srácnak azonban jól áll), szerencsére engem elfogadható szintig hamar megkap a nap (de itt most nem az én álláspontom mérvadó).
2019. máj. 25. 19:30
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!