Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igényes srácok! Nálatok hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igényes srácok! Nálatok hogy fest a napi rutin a testetek karbantartását szolgáló tisztálkodás terén?

Figyelt kérdés
Hányszor zuhanyoztok/fürdötök naponta? Hány alkalommal mostok hajat (hetente), fogat (naponta)? A fogaitok fehérítettek? Jártok szoliba? Milyen gyakran és mely testrészeiteket szőrtelenítitek, és milyen módszerrel? Mit használtok a zuhanyozásnál/fürdésnél? (Szappan/tusfürdő/más). Mennyi ideig tart nektek egy ilyen művelet (tusolás/fürdés)? Milyen sorrendben mossátok meg az egyes testrészeiteket? Ki is elégítitek magatokat a zuhany alatt? Mennyiben változik pl. egy nyilvános hely esetén? (Edzőterem zuhanyzója, strand stb. ). Igénytelenek és idióták kíméljenek meg az egyszerűségüktől.

2014. febr. 9. 11:41
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/232 anonim ***** válasza:
80%
Napi 1-2 zuhanyzás. Hajat minden zuhanyzáskor mosok vízzel. Fogat minden reggel. Nem fehérítem. Szoliba? Karbantartásról volt szó kérdésben. O.o Szőrtelenítés?? Bajuszomat borotválom, mikor túl hosszúnak érzem, MINDEN MÁS, ahogy akarja, növeszti magát. Csak szappannal zuhanyzok. 8-30 percig tart. Ésszerű sorrendben. Nem elégítem ki magam zuhany alatt. Ez hogy jön test karbantartásához??? Annyiban változik, hogy nyilvános helyen nem zuhanyzok. Szobám az edzőtermem.
2017. júl. 9. 12:54
 152/232 anonim ***** válasza:
89%

össze se tudom ezt így hirtelen szedni xd akit nagyon érdekel, annak privátban válaszolok

17/f

2017. júl. 9. 14:20
 153/232 A kérdező kommentje:
Vannak kapcsolódó kérdések, szóval nem szükséges visszakérdezni. A kielégítési dolog csak a kategóriába tartozás megalapozása végett került ide, hiszen ez a kérdéskör látogatott.
2017. júl. 15. 15:48
 154/232 A kérdező kommentje:
152: Erőltesd meg magad:-D. Kb. 140-150 válaszoló volt már.
2017. júl. 15. 15:49
 155/232 anonim ***** válasza:
92%

Általában zuhanyozni szoktam, és leginkább napi egyszer azt is este. De nyáron amikor izzadok akkor akár többször is egy nap, ahogy edzés után is mindig. Hajat kb. 3 naponta mosok. Fogat reggel, meg este is, sőt gyakran találkozók előtt is, mielőtt elindulnék. Fogat nem fehérítek, nem járok szoliba se. Barátnőm kifejezetten megkért, hogy ne szőrtelenítsek sehol, mert a férfi szőrös. Amúgy se nagyon szőrtelenítenék sehol, csak a jónaljam. Ettől függetlenül lent trimmelem, mert nem szeretem, ha gigadzsungel. Zuhanyzásnál tusfürdőt használok, a hajamra sampont. Nagyjából 5-10 perc alatt letusolok altalában. Kivéve ha barátnőmmel együtt tudolunk, akkor jóval több is tud lenni. ;) Arcot mosok először, és onnan haladok lefelé, a fenék az utolsó. Előfordul, hogy zuhany alatt maszturbálok, bar ez nem tudom miért releváns kérdés a részedről. Nyílvános zuhanyzóban nem maszturbálok, és használok papucsot.

27/F

2017. nov. 29. 10:42
 156/232 anonim ***** válasza:
90%

Nyáron általában napi kétszer,az év többi részében naponta egyszer zuhanyzok,és tusfürdőt használok.

Zuhanyzás után borotválkozok.

Fogmosás napi kétszer(reggel és este).

Hajmosás heti egyszer-kétszer.

Nyáron rendszeresen szőrtelenítem a testem,kivéve az aljaromat,és a lábamon is csak kicsit visszavágok a szőrzetből,hogy ne legyen nagyon elburjázva.:D Téli időszakban csak úgy heti tendszerességgel szőrtelenítek,hogy ne legyen dzsungel.A testszőrtelenítés műveletéhez elektromos szőrzetnyírót használok.

Szoliba nem járok,fogaimat külön nem fehérítem(bár beballom,kicsit nem ártana:/).

Zuhanyzás közben nem szoktam magam kielégíteni.

2017. nov. 29. 11:10
 157/232 anonim ***** válasza:
89%

*alkaromat

2017. nov. 29. 11:13
 158/232 anonim ***** válasza:
87%

*tendszerességgel

25

2017. nov. 29. 11:15
 159/232 anonim ***** válasza:
90%

Szerintetek nem ártalmas a mindennapi hajmosás? Legszívesebben én is megmosnám minden nap mert úgy érzem magam jól, úgy áll a legjobban mikor frissen van mosva, de mivel nem akarom, hogy nagyon zsírosodjon, kihulljon próbálok heti kétszer hajat mosni. Mivel hullámos hajam van ezért 3 nap után már elég össze-vissza áll.

Egyébként én is tusolok minden nap, 10-15 perc. (Axe, Nivea tusfürdő és Head and Shoulders sampon) Borotválkozás 2-3 naponta. Hónalj pedig 2-3 hetente. Mivel nincs szexuális életem az intim területeket nem borotválom csak nagyon rikán, ha úgy tartja kedvem. Szemöldököt csak középen szedek. Fogat kétszer mosok egy nap, de ha otthon vagyok este van, hogy az esti fogmosás elmarad. Fehéríteni nem szoktam mivel nem dohányzom, nem cigizem. Ruhákból pedig csak márkásakat hordok, minden nap másat veszek föl. Dezodor, parfüm még a boltba menet is. Ha netán kijön egy pattanás azt tonikkal és arckrémekkel el is tüntetem. 20/F

2017. nov. 29. 20:00
 160/232 A kérdező kommentje:
Köszi az utóbbi válaszokat. Ha már ezt a boltot említed utolsó, én még oda sem megyek úgy, hogy ne legyen menő a hajam, én mindennap megmosom, max. esetleg akkor nem, ha tudom, hogy nem kell kimennem az utcára.
2017. nov. 30. 08:31
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!