Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igényes srácok! Nálatok hogy fest a napi rutin a testetek karbantartását szolgáló tisztálkodás terén?
Nagyon szeretek bicajozni, de SOHA nem a közlekedésben, hanem csak testmozgásként. A közelemben van egy mesterséges tó. Azt szoktam körbebicajozni, idönként meg-megállok egyet a vízben hüsölve úszni, és az ismerösökkel kártyázni, beszélgetni.
Szakácsként kimondottan sovány vagyok (185-73), és Isten mentsen a felfújt izmoktól !!!
Imádok fözni, a jó tartalmas magyar ételeket ki nem hagynám az életemböl. A bohóckodós ételeket pedíg, ha úgy adódik, akkor egyszerüen meg kell csinálni, és kész. A müvésznö nálam sajnos "csak" konzerv kagylót kapott, osztriga annak idején Magyarországon még fényképen sem volt kapható.
A lényeg akkor is csak az, hogy rendszeresen jött erre kagyló-vacsora-menüre. Gondolom, nem föztem rosszat, ha ismét és ismét is eljött. Öröm volt öt személyesen ismernem, nagyon becsültem a müvészetét. Egyszer volt Pesten egy elödóestje, meghívott, ez volt a szakács borravalója. Szenzációs volt a színpadon.
Tudtommal a Csárdáskirálynö forgatásán az amerikai stáb azt mondta róla, hogy, ha jól beszélne angolul/amerikaiul, világsztár lehetne.
Ha már szó esett róla: Roncsderbi 1. rész 45 perc
https://www.youtube.com/watch?v=pJJM60V-wFg
2. rész 56 perc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!