Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igényes srácok! Nálatok hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igényes srácok! Nálatok hogy fest a napi rutin a testetek karbantartását szolgáló tisztálkodás terén?

Figyelt kérdés
Hányszor zuhanyoztok/fürdötök naponta? Hány alkalommal mostok hajat (hetente), fogat (naponta)? A fogaitok fehérítettek? Jártok szoliba? Milyen gyakran és mely testrészeiteket szőrtelenítitek, és milyen módszerrel? Mit használtok a zuhanyozásnál/fürdésnél? (Szappan/tusfürdő/más). Mennyi ideig tart nektek egy ilyen művelet (tusolás/fürdés)? Milyen sorrendben mossátok meg az egyes testrészeiteket? Ki is elégítitek magatokat a zuhany alatt? Mennyiben változik pl. egy nyilvános hely esetén? (Edzőterem zuhanyzója, strand stb. ). Igénytelenek és idióták kíméljenek meg az egyszerűségüktől.

2014. febr. 9. 11:41
 201/232 A kérdező kommentje:
Azta, köszi a választ, igazán remek.
2021. máj. 11. 09:31
 202/232 A kérdező kommentje:
Mit sportolsz még az úszáson kívül? A testsúlyodra kihat, hogy szakács vagy, vagy te a kiizmosított kivételek közé tartozol?
2021. máj. 12. 20:54
 203/232 anonim ***** válasza:
77%

Nagyon szeretek bicajozni, de SOHA nem a közlekedésben, hanem csak testmozgásként. A közelemben van egy mesterséges tó. Azt szoktam körbebicajozni, idönként meg-megállok egyet a vízben hüsölve úszni, és az ismerösökkel kártyázni, beszélgetni.

Szakácsként kimondottan sovány vagyok (185-73), és Isten mentsen a felfújt izmoktól !!!

2021. máj. 14. 09:41
 204/232 A kérdező kommentje:
Menő, hogy ennyit mozogsz, grat. Nem, félreértesz, a felfújt izmokat utálom, magamat sem tudom úgy elképzelni. Amúgy, ha szabad megkérdeznem, mit eszel? Tartasz valami sajátos diétát?
2021. máj. 14. 23:55
 205/232 anonim ***** válasza:
88%
Hiszed vagy sem, mindenevö vagyok, hiszen egy konyhán mindent meg kell tudni fözni. Minimális dolog, amit kimondottan nem szeretek, pl. kagyló, frottírtörölközö, azaz pacal. Persze ezeket is meg kell csinálni, ami kóstolással jár együtt. Egy idöben többek között Psota Irén színésznö volt a törzsvendégem. Imádta a kagylót. Ha ö érkezett, akkor a menü így nézett ki: elöétel kagylókoktél, aztán kagylóleves, kagylóragu rizzsel és kagylós palacsinta. Nos ezen alkalmakkor én már szinte rosszul voltam a kagylótól. A pacal fözésétöl is kifordul a gyomrom a szag miatt. Kedvelem az olasz és a távol-eleti étkeket, valamint a magyar parasztos tradíciót, pl. slambuc, vagy öhöhm. Bográcsban a Balatonparton este gulyást fözni a világ egyik legszebb dolga.
2021. máj. 15. 21:01
 206/232 A kérdező kommentje:
Ez igen, grat. Mindig nagyra tartottam Psota Irén művésznőt. Egészen egyedi jelenség volt mind a filmjeiben, mind a Roncsderby c. mi monodrámaban. Örülök, hogy megosztottad velem, hogy a kagyló volt a kedvenc étele. Nem egy veszélytelen eledel (mint az osztriga sem), persze mindenki boldog lehet, akinek egy ilyen igényes srác főz. Az is szép, hogy nem tagadod meg a magyar hagyományokat.
2021. máj. 16. 06:48
 207/232 anonim ***** válasza:
88%

Imádok fözni, a jó tartalmas magyar ételeket ki nem hagynám az életemböl. A bohóckodós ételeket pedíg, ha úgy adódik, akkor egyszerüen meg kell csinálni, és kész. A müvésznö nálam sajnos "csak" konzerv kagylót kapott, osztriga annak idején Magyarországon még fényképen sem volt kapható.

A lényeg akkor is csak az, hogy rendszeresen jött erre kagyló-vacsora-menüre. Gondolom, nem föztem rosszat, ha ismét és ismét is eljött. Öröm volt öt személyesen ismernem, nagyon becsültem a müvészetét. Egyszer volt Pesten egy elödóestje, meghívott, ez volt a szakács borravalója. Szenzációs volt a színpadon.

Tudtommal a Csárdáskirálynö forgatásán az amerikai stáb azt mondta róla, hogy, ha jól beszélne angolul/amerikaiul, világsztár lehetne.

2021. máj. 16. 17:17
 208/232 A kérdező kommentje:
Nagyszerű. Németül egész jól ment neki Marie Louise szerepe az Szinetár operettfilmben.
2021. máj. 16. 19:37
 209/232 anonim ***** válasza:
88%

Ha már szó esett róla: Roncsderbi 1. rész 45 perc

https://www.youtube.com/watch?v=pJJM60V-wFg

2. rész 56 perc

https://www.youtube.com/watch?v=E8QGcYTs44g

2021. máj. 19. 00:38
 210/232 A kérdező kommentje:
Egy hónapja néztem meg YT-n💪🏻😬.
2021. máj. 19. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!