Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igényes srácok! Nálatok hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igényes srácok! Nálatok hogy fest a napi rutin a testetek karbantartását szolgáló tisztálkodás terén?

Figyelt kérdés
Hányszor zuhanyoztok/fürdötök naponta? Hány alkalommal mostok hajat (hetente), fogat (naponta)? A fogaitok fehérítettek? Jártok szoliba? Milyen gyakran és mely testrészeiteket szőrtelenítitek, és milyen módszerrel? Mit használtok a zuhanyozásnál/fürdésnél? (Szappan/tusfürdő/más). Mennyi ideig tart nektek egy ilyen művelet (tusolás/fürdés)? Milyen sorrendben mossátok meg az egyes testrészeiteket? Ki is elégítitek magatokat a zuhany alatt? Mennyiben változik pl. egy nyilvános hely esetén? (Edzőterem zuhanyzója, strand stb. ). Igénytelenek és idióták kíméljenek meg az egyszerűségüktől.

2014. febr. 9. 11:41
 181/232 A kérdező kommentje:
ftf1983, te fogorvos vagy? Én szeretem a fogászati beavatkozásokat, mert amelyekben részem volt, azok által előnyömre változtam:-D.
2019. máj. 25. 19:48
 182/232 anonim válasza:
88%

A 172-es vagyok.

Elég sokszor megmosom egy nap alatt a kezem ha kimegyek, olyannyira hogy még kézkrémet is viszek magammal, mert a sok mosástól hajlamos kiszáradni. Kezet mosok többek között:

-WC-zés előtt és után is (az első mosás után papírzsepivel fogm meg a fülke kilincsét és zárom be)

-mihelyt hazaértem azonnal

-evés előtt (néha ez a lehetőség sajnos nem adott, ilyenkor megpróbálom nem megfogdosni a kaját)

-kézfogás után (titokban)

-gépterem elhagyásakor (a koszos billentyűzet/egér miatt)

-mielőtt a szemembe/szájamba nyúlok (pl. ha belemegy vmi a szemembe/ leveszem a fogszabályzót)

-készpénzzel való fizetés után (megesik néha. De általában érintős kártyát használok)

2019. máj. 26. 00:12
 183/232 A kérdező kommentje:
Szép.
2019. máj. 26. 10:11
 184/232 ftf1983 ***** válasza:
92%

Nem vagyok fogorvos, de egy fogászati klinikán vagyok vezető, így elég sok mindent tudok a témáról, hiszen az orvosok között vagyok.

Az jó, ha szereted a fogászati beavatkozásokat. Ha mindenki ilyen lenne nem lenne ennyi gázos száj. Sajnos a többségnek az igényesség a szájhigiéniéra már nem terjed ki...

2019. máj. 27. 08:21
 185/232 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetértek. Ez a "gázos száj" nagyon jó kifejezés. Magam igyekszem minél többször menni depurálásra, illetve homokfúvásos polírozásra.
2019. máj. 27. 09:00
 186/232 A kérdező kommentje:
Ment az uraknak a zöld pacsi valamennyi megnyilvánulásra.
2019. máj. 27. 09:12
 187/232 anonim ***** válasza:
91%

Reggel: zuhanyzás, fogmosás, kézmosás.

Nappal: kézmosások.

Este: zuhanyzás, fogmosás, kézmosás.

2019. jún. 7. 19:30
 188/232 A kérdező kommentje:
Köszi, ment a zöld.
2019. jún. 7. 21:05
 189/232 anonim ***** válasza:
66%
Szrás után mindig fürdők , arc szeszt akkor is használok ha nem borotválkoztam a spray az alap..
2019. jún. 7. 22:04
 190/232 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2019. jún. 8. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!