Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igényes srácok! Nálatok hogy fest a napi rutin a testetek karbantartását szolgáló tisztálkodás terén?
A 172-es vagyok.
Elég sokszor megmosom egy nap alatt a kezem ha kimegyek, olyannyira hogy még kézkrémet is viszek magammal, mert a sok mosástól hajlamos kiszáradni. Kezet mosok többek között:
-WC-zés előtt és után is (az első mosás után papírzsepivel fogm meg a fülke kilincsét és zárom be)
-mihelyt hazaértem azonnal
-evés előtt (néha ez a lehetőség sajnos nem adott, ilyenkor megpróbálom nem megfogdosni a kaját)
-kézfogás után (titokban)
-gépterem elhagyásakor (a koszos billentyűzet/egér miatt)
-mielőtt a szemembe/szájamba nyúlok (pl. ha belemegy vmi a szemembe/ leveszem a fogszabályzót)
-készpénzzel való fizetés után (megesik néha. De általában érintős kártyát használok)
Nem vagyok fogorvos, de egy fogászati klinikán vagyok vezető, így elég sok mindent tudok a témáról, hiszen az orvosok között vagyok.
Az jó, ha szereted a fogászati beavatkozásokat. Ha mindenki ilyen lenne nem lenne ennyi gázos száj. Sajnos a többségnek az igényesség a szájhigiéniéra már nem terjed ki...
Reggel: zuhanyzás, fogmosás, kézmosás.
Nappal: kézmosások.
Este: zuhanyzás, fogmosás, kézmosás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!