Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igényes srácok! Nálatok hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igényes srácok! Nálatok hogy fest a napi rutin a testetek karbantartását szolgáló tisztálkodás terén?

Figyelt kérdés
Hányszor zuhanyoztok/fürdötök naponta? Hány alkalommal mostok hajat (hetente), fogat (naponta)? A fogaitok fehérítettek? Jártok szoliba? Milyen gyakran és mely testrészeiteket szőrtelenítitek, és milyen módszerrel? Mit használtok a zuhanyozásnál/fürdésnél? (Szappan/tusfürdő/más). Mennyi ideig tart nektek egy ilyen művelet (tusolás/fürdés)? Milyen sorrendben mossátok meg az egyes testrészeiteket? Ki is elégítitek magatokat a zuhany alatt? Mennyiben változik pl. egy nyilvános hely esetén? (Edzőterem zuhanyzója, strand stb. ). Igénytelenek és idióták kíméljenek meg az egyszerűségüktől.

2014. febr. 9. 11:41
 221/232 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Mennyi idős vagy? Milyen fajta a kutyád? Izomépítés az edzés?
2022. szept. 11. 05:02
 222/232 anonim ***** válasza:

Felkelek fél 8 körül, fogat mosok, utána vonatra pattanok, fel Budapestre, onnantól deszkával egyetemig.

Ha nem késik a vonat beugrok reggeliért egy szupermarketbe, általában valami péksütit veszek.

Egyetemen változó mit csinálok, néha barátokkal beülünk egy sörre órák után, vagy kajálunk deszkazunk.

Órák után vissza deszkával aztán vonattal, hazamegyek, úszok egyet a Dunában, lezuhanyzok, majd megvacsorázok, tanulok, és hobbijaimnak élek.

Aztán éjfél után fogmosás, és alvás, 4-6 órát alszok

2022. okt. 28. 23:06
 223/232 anonim ***** válasza:

Jaaj már fáradt vagyok, most veszem észre csak a testem karbantartását kellett volna leírni:D

Na hát borotválkozni hetente szoktam, úgyhogy az nem napi rutin, végülis a deszkázás és úszás is ide tartozik, meg kajálás is, mert mindegyik befolyásolja a testem. Fürdésnél hideg vízen kívül semmit nem használok, mert irritálják a bőröm a tusfürdők és a meleg víz is, de nem vagyok büdös. Mivel a Duna most alapból hideg, csak pár percet töltök a zuhany alatt.

Fogam nem fehérítem.

Szoliba nem járok.

Hajat minden második alkalommal mosok.

2022. okt. 28. 23:11
 224/232 A kérdező kommentje:
222, 223: Semmi gond, tök jó mindkettő. Hol van olyan hely, ahol úszni lehet a Dunában? Véletlenül nem te vagy a srác, aki nyáron a Corvinussal szemben (a kiülős terasz mellett) mindig félmeztelenül deszkázott, és olyan szálkás teste van, mint az ítélet?
2022. okt. 31. 17:39
 225/232 anonim ***** válasza:
70%

Szálkás a testem, meg deszkázok is, de nem szoktam félmeztelenül deszkázni.

Egyébként nem lehet fürdeni a Dunában ahol én szoktam, de erdő mellett vagyok, ezért nem látszik, néha sétálnak ott emberek, de senki nem hívta rám eddig a rendőrséget.

2022. nov. 1. 11:48
 226/232 A kérdező kommentje:
Nagyszerű! Minden jót az életben, deszkás srác.
2022. nov. 1. 11:57
 227/232 anonim ***** válasza:
56%
Mivel nem vagyok kapcsolatban, ezért a fanszőr és hónaljborotválást vágáséretten vágom. Mondjuk amikor ernyedt állapotban beszorul a fityma alá a szőr jelzésértékű, ha tépi "áú". Arcszőrzetemet, ha kimozdulok mindig levágom. 3 naponta érdemes, mert ha nem, akkor tépi a borotva. A hasamnál nem borotválom, mert csak erősödne, a mellbimbónál szoktam körkörösen a szőrszálakat leborotválni, azt se borotvával, hanem erre a célra vásárolt hajvágóval, hogy az alsó pihéket ne sértsem, máskülönben megerősödik és baxhatom. Hasi részt szőrtelenítő krémmel oldom meg. Seggemet nem borotválom, mivel nem vagyok bu-zi.
2022. dec. 31. 17:34
 228/232 A kérdező kommentje:
Köszönjük, hogy ezt megosztottad velünk.
2023. jan. 1. 11:56
 229/232 anonim ***** válasza:
71%

Alapból napi 2x zuhanyzom. Reggel és este. Munka miatt ez változó (eü-ben dolgozom).

Heti 4 nap mosok hajat, nyáron most szinte minden nap.

Fogat minimum 2x de inkább 3x

Szoliba nincs időm járni.

Arcomat minden nap borotválom. Hónalj és farok 2-3 naponta. Mellkasomat nem kell, ott csak pár szál van...

Nivea, Axe, Adidas és Hugo Boss tusfürdőim vannak, mindig mást használok.

Van, hogy 10 perc alatt megvagyok, de 30 perc is szokott lenni ha jobban ráérek

Fentről lefelé haladok.

Már kb 15 éve nem vertem ki fürdés közben.

Ha nyilvános helyen vagyok, reggel illetve ha megyek valahova akkor fürdés után használok desodort. Ha megyek valahova akkor kölnit is

2023. aug. 26. 23:47
 230/232 A kérdező kommentje:

229 szép.

230 pffff.

2023. aug. 28. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!