Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igényes srácok! Nálatok hogy fest a napi rutin a testetek karbantartását szolgáló tisztálkodás terén?
nőként le vagyok döbbenve a válaszokon.
magukat igényesnek tartó férfiak heti 1-szer, vagy még ritkábban mosnak hajat? napi 1-szer vagy kevesebbszer mosnak fogat?
hálás vagyok az anyósomnak, hogy a fiának megtanította azokat a dolgokat, amelyek az _alapvető_ ápoltsághoz tartoznak.
átfutottam a válaszokon. csak azt nem értem, hogy nevezheti magát valaki igényesnek heti-másfél heti hajmosással? felőlem tusolhat napi 3-szor is, ha egy ilyen alap dolgot elhanyagol, az már nem lehet igényes, ápolt.
számomra a heti 2 hajmosás az elfogadható, még egy rövid hajú férfinál is.
Te is idióta vagy, ők miért kímélnének?
Napi 1 zuhany, 5 perc körül, szappannal.
Majdnem minden zuhanyzásnál hajat mosok vízzel.
Reggel és lefekvés előtti fogmosást megfelelőnek érzem.
A fogfehérítés az igényesség ellentéte, és nem.
A szoli sokkal rosszabb, mint az igényesség ellentéte..., és nem. (E 2 utóbbi tökéletes példa az idiótaságodra.)
Borotvával a bajszom, amikor zavaró hosszú lesz.
Ésszerű sorrendben.
Sosem elégítem ki magam, így zuhany közben sem.
Annyiban, hogy nem vagyok mesztelen, és nem használok szappant.
1.Én csak kérdezek.
2.Sohasem állítottam, hogy az itt leírtak közül mindent csinálnám. De azt sem, hogy nem.
3.Megnyugtathatlak, nem vagyok idióta, kösz, hogy időt fordítottál a kérdés megválaszolására.
Két alapinfó. Minden nap sportolok, 29 éves vagyok.
Edzés után fürdöm, napi egyszer. Hajat nem mosok, viszont 1-másfél hetente vágom, géppel. Fogat napi kétszer mosok.
A fogfehérítés árt. Illetve bohócoknak való. Viszont nekem szerencsére a kettes színskálán mozog, szóval nem a hófehér, viszont annál csak kissé sárgább.
A hajvágó géppel szörtelenítek. Arcot heti kétszer. Hónaaljat és a fanszőrt/hasi részt a hajammal együtt, tehát másfél- időhiányban legkésőbb két hetente.
Fürdésnél tusfürdőt, nem fogom kergetni a szappant egy hatzuhanyzós mosdóban. A tusolás egy perc. A szőrtelenítős rész sokkal tovább. Van vagy 45 perc is ha a hajas rész van terítéken.
Versenysportolókat megszégyenítő testalkatom van, az arcom messze helyesebb mint az átlagé. Szőr bőven nő rajtam mindenütt, de mind a frissen nyírt, mind a néhány napos borosta is roppant jól áll. A mellkast szintén a bohócok nyírják. Úgy néznék ki, mint valami kigyúrt díszpocs. Amúgy nem kérdeztél rá pl a ruhák vasalására. Vagy mondjuk arra, hogy egy-egy ilyen fogmosás mit takar. Láttam én már elhadart verziókat. Illetve a fogászhoz járás is szerintem bőven beletartozik az igényességbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!