Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igényes srácok! Nálatok hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igényes srácok! Nálatok hogy fest a napi rutin a testetek karbantartását szolgáló tisztálkodás terén?

Figyelt kérdés
Hányszor zuhanyoztok/fürdötök naponta? Hány alkalommal mostok hajat (hetente), fogat (naponta)? A fogaitok fehérítettek? Jártok szoliba? Milyen gyakran és mely testrészeiteket szőrtelenítitek, és milyen módszerrel? Mit használtok a zuhanyozásnál/fürdésnél? (Szappan/tusfürdő/más). Mennyi ideig tart nektek egy ilyen művelet (tusolás/fürdés)? Milyen sorrendben mossátok meg az egyes testrészeiteket? Ki is elégítitek magatokat a zuhany alatt? Mennyiben változik pl. egy nyilvános hely esetén? (Edzőterem zuhanyzója, strand stb. ). Igénytelenek és idióták kíméljenek meg az egyszerűségüktől.

2014. febr. 9. 11:41
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/232 anonim ***** válasza:
71%

nőként le vagyok döbbenve a válaszokon.

magukat igényesnek tartó férfiak heti 1-szer, vagy még ritkábban mosnak hajat? napi 1-szer vagy kevesebbszer mosnak fogat?

hálás vagyok az anyósomnak, hogy a fiának megtanította azokat a dolgokat, amelyek az _alapvető_ ápoltsághoz tartoznak.

2017. dec. 9. 10:37
 162/232 A kérdező kommentje:
Nyilván a felmérés nem reprezentatív, és amire te hivatkozol, az az itt adott válaszok töredékére igaz (feltételezve, hogy minden választ elolvastál).
2017. dec. 9. 19:54
 163/232 anonim ***** válasza:
83%

átfutottam a válaszokon. csak azt nem értem, hogy nevezheti magát valaki igényesnek heti-másfél heti hajmosással? felőlem tusolhat napi 3-szor is, ha egy ilyen alap dolgot elhanyagol, az már nem lehet igényes, ápolt.

számomra a heti 2 hajmosás az elfogadható, még egy rövid hajú férfinál is.

2017. dec. 9. 20:57
 164/232 A kérdező kommentje:
Nyilván - én pl. naponta mosok hajat.
2017. dec. 9. 23:42
 165/232 anonim ***** válasza:
24%

Te is idióta vagy, ők miért kímélnének?

Napi 1 zuhany, 5 perc körül, szappannal.

Majdnem minden zuhanyzásnál hajat mosok vízzel.

Reggel és lefekvés előtti fogmosást megfelelőnek érzem.

A fogfehérítés az igényesség ellentéte, és nem.

A szoli sokkal rosszabb, mint az igényesség ellentéte..., és nem. (E 2 utóbbi tökéletes példa az idiótaságodra.)

Borotvával a bajszom, amikor zavaró hosszú lesz.

Ésszerű sorrendben.

Sosem elégítem ki magam, így zuhany közben sem.

Annyiban, hogy nem vagyok mesztelen, és nem használok szappant.

2018. máj. 2. 07:59
 166/232 A kérdező kommentje:

1.Én csak kérdezek.

2.Sohasem állítottam, hogy az itt leírtak közül mindent csinálnám. De azt sem, hogy nem.

3.Megnyugtathatlak, nem vagyok idióta, kösz, hogy időt fordítottál a kérdés megválaszolására.

2018. máj. 2. 20:16
 167/232 A kérdező kommentje:
*mindet
2018. máj. 2. 21:15
 168/232 anonim ***** válasza:
77%

Két alapinfó. Minden nap sportolok, 29 éves vagyok.

Edzés után fürdöm, napi egyszer. Hajat nem mosok, viszont 1-másfél hetente vágom, géppel. Fogat napi kétszer mosok.

A fogfehérítés árt. Illetve bohócoknak való. Viszont nekem szerencsére a kettes színskálán mozog, szóval nem a hófehér, viszont annál csak kissé sárgább.

A hajvágó géppel szörtelenítek. Arcot heti kétszer. Hónaaljat és a fanszőrt/hasi részt a hajammal együtt, tehát másfél- időhiányban legkésőbb két hetente.

Fürdésnél tusfürdőt, nem fogom kergetni a szappant egy hatzuhanyzós mosdóban. A tusolás egy perc. A szőrtelenítős rész sokkal tovább. Van vagy 45 perc is ha a hajas rész van terítéken.

Versenysportolókat megszégyenítő testalkatom van, az arcom messze helyesebb mint az átlagé. Szőr bőven nő rajtam mindenütt, de mind a frissen nyírt, mind a néhány napos borosta is roppant jól áll. A mellkast szintén a bohócok nyírják. Úgy néznék ki, mint valami kigyúrt díszpocs. Amúgy nem kérdeztél rá pl a ruhák vasalására. Vagy mondjuk arra, hogy egy-egy ilyen fogmosás mit takar. Láttam én már elhadart verziókat. Illetve a fogászhoz járás is szerintem bőven beletartozik az igényességbe.

2018. nov. 10. 14:45
 169/232 A kérdező kommentje:
Valóban, a téma kimeríthetetlen, megannyi új topika. Az egyik legjobb válasz, grat.
2018. nov. 23. 17:09
 170/232 A kérdező kommentje:
Megosztod velünk, hogy melyik sport gyakorol ilyen előnyös hatást az izomzatra? Tornász vagy?
2018. nov. 23. 17:36
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!