Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igényes srácok! Nálatok hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igényes srácok! Nálatok hogy fest a napi rutin a testetek karbantartását szolgáló tisztálkodás terén?

Figyelt kérdés
Hányszor zuhanyoztok/fürdötök naponta? Hány alkalommal mostok hajat (hetente), fogat (naponta)? A fogaitok fehérítettek? Jártok szoliba? Milyen gyakran és mely testrészeiteket szőrtelenítitek, és milyen módszerrel? Mit használtok a zuhanyozásnál/fürdésnél? (Szappan/tusfürdő/más). Mennyi ideig tart nektek egy ilyen művelet (tusolás/fürdés)? Milyen sorrendben mossátok meg az egyes testrészeiteket? Ki is elégítitek magatokat a zuhany alatt? Mennyiben változik pl. egy nyilvános hely esetén? (Edzőterem zuhanyzója, strand stb. ). Igénytelenek és idióták kíméljenek meg az egyszerűségüktől.

2014. febr. 9. 11:41
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/232 anonim ***** válasza:
87%
32
2016. aug. 8. 08:45
 132/232 anonim ***** válasza:
89%
De ez persze csak a hétköznapi viseletee vonatkozik, a boltba elmegyek, meg akár dolgozni is így, de buliba, esküvőre stb azért normális öltözékben megyek.
2016. aug. 8. 08:46
 133/232 A kérdező kommentje:
Király!
2016. aug. 8. 12:06
 134/232 anonim ***** válasza:
95%

Napi egy fürdés, többre időrend miatt nem futja (alkalmanként plusz fürdés/tus)

hajmosás heti egy, nem szükséges több

fog napi 2 előírás szerint

nem fehérítem, alapon az még mindig

szoli nem való igényes hímnek

szőrtelenítés szintén nem.

tusfürdő és/vagy szappan, ami éppen van

tusolás 10perc, fürdés akár hosszabb, amennyi idő van rá, de minimum 10-15 perc.

sorrend: nem igényességi mérvadó

nem magam elégítem ki

nyilvános helyszínen normális ember siet, nem elégíti ki magát ,ahogyan szappannal sem kenegeti órákig habtestét.

2017. jan. 5. 11:12
 135/232 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Mennyi idős vagy?
2017. jan. 7. 18:52
 136/232 anonim ***** válasza:
91%

Hányszor zuhanyoztok/fürdötök naponta?

Télen sokszor kétnaponta, nyáron sokszor kétszer, napi 1 az átlag. Többször nem os lehet, mert tönkretenné a bőrömet.

Hány alkalommal mostok hajat (hetente),

2-3 naponta. Fejbőröm már tönkrement, és nem találom a gyógymódot, így mégha nem is kellene ilyen sűrűn, az ápoltság fenntartása miatt muszáj. Meg persze a séróbelövés minden reggel, vagy mielőtt megyek valahova

fogat (naponta)?

Este mindig + mielőtt elindulok valahova (ha nincs időm, akkor csak tic-tac vagy rágó)

A fogaitok fehérítettek?

Nem dohányzom/kávézom, így nincs rá szükségem :)

Jártok szoliba? Nyaralni járok :D

Milyen gyakran és mely testrészeiteket szőrtelenítitek, és milyen módszerrel?

Legszívesebben gyantáztatnék, de azt nem bírja a bőröm, így marad a borotva. Hónalljnál és a pélón+ egyéb nem kívánatos helyen, vállamon néha, tarkómon.

Nyírni-trimmelni pedig lábon-kézen kívül mindenhol. Nagyon hosszú szőröm lenne, 5-6 centis szálak, így ezeket csimpánzosról férfiasra nyírom 😃

Mit használtok a zuhanyozásnál/fürdésnél? (Szappan/tusfürdő/más).

Tusfürdú, sampon, utána izzadásgátló, ha éppen megyek valahova.

Mennyi ideig tart nektek egy ilyen művelet (tusolás/fürdés)?

Hajszárítással fél, nagyonmax 3/4 óra

Milyen sorrendben mossátok meg az egyes testrészeiteket?

Ez nem számít

Ki is elégítitek magatokat a zuhany alatt?

Barátnőm engem esetleg, vagy én őt 😃

Mennyiben változik pl. egy nyilvános hely esetén? (Edzőterem zuhanyzója, strand stb. ).

Semmiben, vagy - Ott nem együtt zuhanyzunk, ott az öltözőben vagyunk együtt (télen fedett élményfűrdőkbe járunk néha)

Hetente szemöldökszedés (középen összenőne), borostakarbantartás ami kimaradz még a szőrtelenítésnél

2017. jan. 22. 09:31
 137/232 anonim ***** válasza:
89%

Tudjatok mi a durva?

Hogy sok valaszolonak a napi ketszeri figmosas sincs meg. Jezusom...

Nem beszolni akarok, de ez azert sokkal fontosabb igenyesseg szempontjabol mint az, hogy tusfurdovel avagy szappannal mosakszik valaki.

Szerintem a napi 3 fogmosas az teljesen alap. A 3 foetkezes utan illetve este lefekves elott. Ne szomoritsatok el h 1x mostol fogat:-(

2017. jan. 22. 11:42
 138/232 A kérdező kommentje:
Köszönöm 136-nak és 137-nek is a választ. Mennyi idősek vagytok?
2017. jan. 23. 09:34
 139/232 anonim ***** válasza:
94%

Napi 1 zuhany mielott otthonrol elindulok akarhova, de nyaron elofordul a 2 zuhany is. Boxer, zokni naponta csere, ha 2 zuhany van akkor 2x csere. Arc borotvalas heti 1 ez szinte mindig hetvege. Honalj havonta 1 borotvalas, nyaron surubben. Intim helyen 2-3 havonta borotvalom, ez azert igy mert nincs b.nom, mikor volta akkor gyakran megtortent. Soha nem vertem ki es nem is fogom, de dugtam mar a zuhany alatt. Fogmosas napi 1 alkalom. Parfumot akkor hasznalok, ha buliba megyek, ritka amikor csak ugy. A cipom tisztasagara figyelek. A kormeim hosszara is, tehat rovidre vagom. A sima zuhanyzas 5-6 perc, ha itt-ott borotvalkozok akkor fel ora. Ha nagyon piperkodsz vagyok akkor legalabb 1 ora mire elkeszulok. Hajmosas 2-3 naponta, ez annak fuggvenye, hogy zsirosodik es, hogy hova megyek. Egyebkent hosszu hajam van, majdnem hatkozepig leer. Neha hasznalok testapolot vagy kezkremet.

29F

2017. máj. 27. 07:55
 140/232 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Talán még nem is volt hosszú hajú válaszoló. Van, aki szerint a hosszú hajat könnyebb ápolni, mások szerint a rövidet. Te hogy látod ezt? Nem zsírosodik nyáron könnyen?
2017. máj. 28. 10:44
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!