Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igényes srácok! Nálatok hogy fest a napi rutin a testetek karbantartását szolgáló tisztálkodás terén?
Napi 1 zuhany,2 fogmosás,heti 1 hajmosás.
Nem járok szoliba,a napra bízom a munkát.Az ingyenes és valamivel egészségesebb.Nem szőrtelenítek,csak rövidre nyírom.Bőven elég a szappan tisztálkodáshoz.
Nem verem zuhany alatt.
De volt amikor kimentem Amerikába nyelvet tanulni,járni az országot.Ott volt,hogy egy hétig se fürödtem.Fogmosás akkor is meg volt a napi 2.
Egyes válaszadó: Természetesen nem része az igényességnek, de valahogy kapcsolódnom kellett a szex témakörhöz:-). feltehetően (ha nem is a zuhany alatt de) a férfiak 99%-a csinálta már:-).
Kettes válaszadó: köszi a választ, ilyeneket várok még...
Nem tudom, hogy "igényes" srác vagyok-e, de válaszolok.
- Napi 2szer fürdöm(este-reggel).
- Heti 4szer mosok hajat kb. (mert hamar korpásodik).
- Fogat fürdés után reggel és este mosok.
- Nem fehérítem a fogaimat(nem fehérek amúgy).
- Nem járok szoliba(nyáron napozom sokszor).
- Arcom, hónaljam szőrtelenítem meg az intim részt, ha van barátnőm.
- Tusfürdőt használok.
- 30 percig tart a tusolás és a hozzá tartozó összes művelet.
- Fentről lefelé szoktam haladni fürdésnél.
- Még sosem elégítettem ki magam a zuhany alatt.
- Nyilvános helyen nem szeretek tusolni, néha előfordul edzés után persze, akkor gyorsabb vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!