Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igényes srácok! Nálatok hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igényes srácok! Nálatok hogy fest a napi rutin a testetek karbantartását szolgáló tisztálkodás terén?

Figyelt kérdés
Hányszor zuhanyoztok/fürdötök naponta? Hány alkalommal mostok hajat (hetente), fogat (naponta)? A fogaitok fehérítettek? Jártok szoliba? Milyen gyakran és mely testrészeiteket szőrtelenítitek, és milyen módszerrel? Mit használtok a zuhanyozásnál/fürdésnél? (Szappan/tusfürdő/más). Mennyi ideig tart nektek egy ilyen művelet (tusolás/fürdés)? Milyen sorrendben mossátok meg az egyes testrészeiteket? Ki is elégítitek magatokat a zuhany alatt? Mennyiben változik pl. egy nyilvános hely esetén? (Edzőterem zuhanyzója, strand stb. ). Igénytelenek és idióták kíméljenek meg az egyszerűségüktől.

2014. febr. 9. 11:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/232 A kérdező kommentje:
7: Az önmeghatározást mindenkire rábízom, de ezek alapján abszolút igényes vagy (bár az én véleményemnek nincs jelentősége). Mit edzel?
2014. febr. 9. 12:01
 12/232 A kérdező kommentje:
Még annyit uraim, ha kort is írnátok...
2014. febr. 9. 12:06
 13/232 anonim ***** válasza:
96%

Napi egy zuhanyzas

Heti 1, vagy 2 hajmosas

Napi 2 fogmosas

Nem feheritem a fogaimat

Nem jarok szoliba, nem is napozok (nagyon erzekeny a borom, konnyen es hamar leegek, a csaladi kortortenetben pedig szerepel melanoma, ugyhogy vigyazok es egyebkent sem tartom fontos tenyezonek a barnasagot)

Nem szortelenitek teljesen, csak olloval igazitok intim helyeken

Tusfurdot hasznalok

A tusolas kb. fel oraig tart (ebben benne van az is, hogy magam utan kitisztitom a zuhanyzot)

Felulrol lefele haladva mosakszom es az intim testreszeket mosom meg utoljara

Nem elegitem ki magam a zuhany alatt

Nem zuhanyzok nyilvanos helyen

Annyit meg hozzatennek, hogy az egeszet kiegesziti az, hogy naponta meglehetosen sokszor mosok kezet (az utobbi idoben novekedett es idonkent ugy erzem, hogy talan a kenyszeresseg hatarat is surolja), amihez szappant hasznalok.

2014. febr. 9. 12:16
 14/232 A kérdező kommentje:
13: Külön grat, hogy kitisztítod a zuhanyzót...
2014. febr. 9. 12:22
 15/232 anonim ***** válasza:
98%

-Mivel ne vagyok izzadós és alapból sincs testszagom ezért napi 1 fürdés (este). Tusfürdőt használok: Axe, Old Spice. Olyan 5-10 percig szokott tartani egy fürdés.

-Hajamat heti 1-2x mosom.

-Fogat 2-3x naponta, fehérítős fogrémmel mosok.

-Semmi pénzért nem járnék szoliba, a napra bízom.

-Borotválkozom: Intim részeket 1-2 hetente (lassan nő szerencsére), hónalj 3-6 naponta, arc 1-2 naponta.

-Mosakodásnál fölülről lefelé megyek.

-Nem tagadom volt mát, hogy kielégítettem magam, de nem szoktam, egy próbát megért...

-Nyilvános helyen gyorsabb vagyok.

2014. febr. 9. 12:31
 16/232 A kérdező kommentje:
Köszi 15-ös, és azt is, hogy nem szégyellted megosztani, hogy a zuhany alatt is verted már:-D.
2014. febr. 9. 12:56
 17/232 anonim ***** válasza:
97%

-naponta egyszer zuhanyzok esténként és 15-20 percig tart de volt hogy fél óráig áztattam magam. Tusfürdővel fürdök.

-előfordul hogy kielégítem magam a zuhany alatt

-a sorrend tusoláskor: fentről lefelé haladva.

-Hajmosás körülbelül 3 naponta

-fogmosás reggelente, este mindig elfelejtem de ha megyek buliba akkor mindig mosok fogat előtte meg persze buli előtt szoktam olyankor tusolni.

-nem járok edzeni megy ilyen helyekre úgyhogy nyilvános helyen nem tusolok.

-hónaljamat szőrtelenítem és az arcomat.

-szoliba nem járok.

2014. febr. 9. 13:03
 18/232 A kérdező kommentje:
Kort is írjatok pls.
2014. febr. 9. 13:09
 19/232 anonim ***** válasza:
92%

15-ös vagyok.

17/F

2014. febr. 9. 15:15
 20/232 anonim ***** válasza:
79%

thai bokszolom meg súlyt emelek

20/F vagyok

2014. febr. 9. 15:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!