Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igényes srácok! Nálatok hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igényes srácok! Nálatok hogy fest a napi rutin a testetek karbantartását szolgáló tisztálkodás terén?

Figyelt kérdés
Hányszor zuhanyoztok/fürdötök naponta? Hány alkalommal mostok hajat (hetente), fogat (naponta)? A fogaitok fehérítettek? Jártok szoliba? Milyen gyakran és mely testrészeiteket szőrtelenítitek, és milyen módszerrel? Mit használtok a zuhanyozásnál/fürdésnél? (Szappan/tusfürdő/más). Mennyi ideig tart nektek egy ilyen művelet (tusolás/fürdés)? Milyen sorrendben mossátok meg az egyes testrészeiteket? Ki is elégítitek magatokat a zuhany alatt? Mennyiben változik pl. egy nyilvános hely esetén? (Edzőterem zuhanyzója, strand stb. ). Igénytelenek és idióták kíméljenek meg az egyszerűségüktől.

2014. febr. 9. 11:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/232 anonim ***** válasza:
82%

Lehet, hogy nem vagyok igényes, de azért megválaszolom sorban a kérdéseket:

1

2

1

Nem.

Nem.

Ha van rá igény.

Tusfürdő.

10-15 perc.

Nem tudom.

Nem.

Nem változik.

2014. febr. 22. 00:27
 32/232 anonim ***** válasza:
90%

Látom, kevés embernek esett le az Amerikai pszicho utalás. :D

Nálam napi 1x zuhanyzás este (esetleg reggel mosakodás derékig), bioszappannal és kicsit durvább szivaccsal; hajmosás pár naponta, néha gyógysamponnal is (korpásodás miatt); napi 2x fogmosás fogporral, előtte nyelvkaparás, reggelente még ez kiegészül sós vizes orrmosással (nem is vagyok náthás egész télen); szoli helyett télen inkább önbarnítós testápolóval szoktam bekenni az arcomat, hogy legyen egy kis színem, nyáron lehetőség szerint napozok; reggelente még használok izzadásgátlót és kölnit; szőrtelenítés - tarkó, hónalj, szemöldök között, intim terület néhány naponta borotvával +borotválkozás kétnaponta; a zuhany kb. 6-8 perc, a sorrend kb. fentről lefelé, a végén hideg vízzel befejezve; nem szoktam nyilvános helyen zuhanyozni és nem elégítem ki magam a zuhany alatt (amúgy sem sűrűn csinálok ilyesmit :D), de remélem, a válasz kielégítő volt...

2014. febr. 22. 00:36
 33/232 anonim ***** válasza:
91%

Ó bakter, pont most akartam írni az Amerikai pszichót :D Tényleg nem esett le senkinek.

Amúgy:

-minden nap 1 zuhany (ha épp nem megyek sehova, csak itthon leszek, akkor akár ki is maradhat)

-2 fogmosás

-2-3 hetente borotválás hónaljnál és ott lent

-arcot heti 2-3 alkalommal borotválok

-izzadásgátló reggel, esetleg még egyszer, ha úgy hozza a sors

-pár napja parfümöt is használok reggel

-hajmosás minden zuhanyzásnál

-zuhany kb 10-15 percig tart, fentről lefele haladok... heti 1x talán van önkielégítés, akkor kicsit tovább tart :D

-2 az egyben tusfürdőt használok, tehát a hajamat is azzal mosom

20F

2014. febr. 22. 00:47
 34/232 anonim ***** válasza:
92%
Ja igen: nyilvános hely esetén nyilván annyiban változik, hogy önkielégítés mindenképp kizárva és kicsit gyorsabb a zuhanyzás, meg talán kicsit kevésbé alapos is.
2014. febr. 22. 00:48
 35/232 A kérdező kommentje:
Köszi srácok a válaszokat. Jó, hogy ennyien ismeritek az Amerikai psychót, a 20 körüli korosztályban akkor benne van:-).
2014. febr. 22. 09:52
 36/232 A kérdező kommentje:
31: igényes vagy szerintem.
2014. febr. 22. 09:53
 37/232 A kérdező kommentje:
32: A szivacs és a nyelvkaparás érdekes, eddig nem került elő (a nyelvkaparást én is csináltam egy időben, majd fogom megint). De miért fogport használsz, miért nem fogkrémet? Hány éves vagy amúgy?
2014. febr. 22. 09:55
 38/232 A kérdező kommentje:
33: Király, én is naponta mosok hajat.
2014. febr. 22. 09:56
 39/232 A kérdező kommentje:
Ja, és 32: kielégítő volt a válasz:-).
2014. febr. 22. 09:57
 40/232 anonim ***** válasza:
90%

"32: A szivacs és a nyelvkaparás érdekes, eddig nem került elő (a nyelvkaparást én is csináltam egy időben, majd fogom megint). De miért fogport használsz, miért nem fogkrémet? Hány éves vagy amúgy?"

25 vagyok. Kíváncsiságból próbáltam ki a fogport, sok ismerősöm dicsérte, állítólag sokkal kevesebb vegyi anyag van benne, mint a hagyományos fogkrémekben. Elsőre gusztustalan volt, de már hozzászoktam. :D

2014. febr. 22. 12:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!