Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igényes srácok! Nálatok hogy fest a napi rutin a testetek karbantartását szolgáló tisztálkodás terén?
Napi 3-4 alkalommal szoktam tusolni. Reggel, munka után (rohadt meleg van, muszáj felfrissítenem magam), konditerem után, és lefekvés előtt.
Hajat heti 1-2 alkalommal szoktam mosni, amikor úgy áll, hogy "ráfér".
Fogaimat nem fehérítem, viszont napi négyszer mosom.
Arcomat, hónaljamat, nemesebb testrészemet heti kétszer gyalulom, egyébként az egész testemet le szoktam havonta.
Az, hogy meddig tart, körülményfüggő. Van, hogy 2 perc alatt végzek, van, hogy fél óra. Edzőteremben nem tusolok, elég undorító a férfi tusoló :D Strandon meg általában csak leöblítem magam, aztán haza.
Reggel csak lemosom az arcom meg felsõtestem, utána eljárok futni, utána zuhanyzok.Meg persze este, vagy ha megyek valahova.
Hajat heti 3-szor mosok.
Reggel este mosok fogat.
Szoláriumban soha nem voltam, fogamat nem kell fehérítenem.
Csak arcon borotválkozom,azt heti 2-3 szor attól függ mennyire kell éppen frissen borotváltnak lennem.Egyéb helyeken ollóval nyírom vissza a szõrt.
"Annyira nem para a tusoló, de félek a lábgombától :D"
Kiváló megoldást kínál a papucs. :) Én utálok izzadtan hazamenni a konditeremből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!