Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igényes srácok! Nálatok hogy fest a napi rutin a testetek karbantartását szolgáló tisztálkodás terén?
"70-es te mennyi idős vagy?"
35, de a reggeli futást nem én írtam. :)
Február óta írod a kiselőadást? :D
Kb. kétnaponta zuhanyozok, adott esetben viszont naponta háromszor is.
Mindig hajat is mosok.
Fogat naponta 1-2-szer, de van hogy kimarad.
Nem fehéríttetem a fogamat.
Soha nem mennék szoláriumba.
Az arcomat borotválom hetente 1x-2x, hónaljamat hogyha rámegy egy idegesítő szőrbevonat szerű betegség.
Tusfürdőt és sampont használok, kb 5 perc a művelet.
Fej-bal kar-jobb kar-felsőtest-láb a sorrend.
Nagyon ritkán rejszolok zuhany alatt.
Nyilvános helyen igyekszem nem húzni az időt, de volt hogy már maszturbáltam kempingben pl.
24F
-Nyáron kb naponta 3-szor ez attól függ hogy van e esti program.
-Hajat hetente ha nem izzadok meg annyira hogy 3 naponta kelljen.
-Mivel nyáron sok a munka a házkörül felesleges a szoli.
-Hónalj,arc,pénisz heti 3-szor.
Bocsi a nulla ekezetert, de telefonrol vagyok :)
Napi egyszeri furdes es hajmosas. Korpasodas elleni sampon + Old Spice tusfurdo. Es szerintem minden masodik furdesnel kielegitem magam :D Ja es fentrol lefele haladok, de utoljara a bràcsa kornyeken.
Reggel es este fogmosas. Heti egyszer-ketszer borotvalom az arcomat. Intim teruleten kb. 2 hetente.
Nyilvanos helyen nagyon-nagyon ritkan furdok, de akkor sietek ahogy tudok, mivel itthon tobb mint fel orat azom atlagosan.
Napozni es szolizni nem szoktam. Amennyire megfog a nap annyira vagyok barna, vagy inkabb feher :D
Nemtudom, hogy igenyes vagyok-e de tetszett a kerdes, ugyhogy valaszoltam :D
Es lassan 18 leszek. (Bocsi, ha van benne par helyesirasi hiba, de siettem :/ )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!