Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igényes srácok! Nálatok hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igényes srácok! Nálatok hogy fest a napi rutin a testetek karbantartását szolgáló tisztálkodás terén?

Figyelt kérdés
Hányszor zuhanyoztok/fürdötök naponta? Hány alkalommal mostok hajat (hetente), fogat (naponta)? A fogaitok fehérítettek? Jártok szoliba? Milyen gyakran és mely testrészeiteket szőrtelenítitek, és milyen módszerrel? Mit használtok a zuhanyozásnál/fürdésnél? (Szappan/tusfürdő/más). Mennyi ideig tart nektek egy ilyen művelet (tusolás/fürdés)? Milyen sorrendben mossátok meg az egyes testrészeiteket? Ki is elégítitek magatokat a zuhany alatt? Mennyiben változik pl. egy nyilvános hely esetén? (Edzőterem zuhanyzója, strand stb. ). Igénytelenek és idióták kíméljenek meg az egyszerűségüktől.

2014. febr. 9. 11:41
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/232 A kérdező kommentje:
A papucs tényleg jó. Edzőtermi tusolókat csak abban közelítek meg. 70-es te mennyi idős vagy? Ez a reggeli futás tetszik, ez jó.
2014. aug. 6. 13:37
 72/232 anonim ***** válasza:
91%

"70-es te mennyi idős vagy?"

35, de a reggeli futást nem én írtam. :)

2014. aug. 6. 14:21
 73/232 A kérdező kommentje:
Igen, az a 68-as válaszadó volt:-).
2014. aug. 6. 21:16
 74/232 anonim ***** válasza:
100%
ez miért szexualitás kategória?
2014. aug. 21. 18:02
 75/232 A kérdező kommentje:
Mert azt olvassák, plusz a leírásban van egy kérdés a zuhany alatti önkielégítésről, így minden korrekt.
2014. aug. 21. 18:18
 76/232 PearlDiver ***** válasza:
93%

Február óta írod a kiselőadást? :D

Kb. kétnaponta zuhanyozok, adott esetben viszont naponta háromszor is.

Mindig hajat is mosok.

Fogat naponta 1-2-szer, de van hogy kimarad.

Nem fehéríttetem a fogamat.

Soha nem mennék szoláriumba.

Az arcomat borotválom hetente 1x-2x, hónaljamat hogyha rámegy egy idegesítő szőrbevonat szerű betegség.

Tusfürdőt és sampont használok, kb 5 perc a művelet.

Fej-bal kar-jobb kar-felsőtest-láb a sorrend.

Nagyon ritkán rejszolok zuhany alatt.

Nyilvános helyen igyekszem nem húzni az időt, de volt hogy már maszturbáltam kempingben pl.

24F

2014. szept. 22. 01:09
 77/232 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, Gyöngyhalász. Nem, nem írom már:-), csak érdekelnek a válaszaitok.
2014. szept. 22. 07:29
 78/232 Zsíroskenyér95 válasza:
91%

-Nyáron kb naponta 3-szor ez attól függ hogy van e esti program.

-Hajat hetente ha nem izzadok meg annyira hogy 3 naponta kelljen.

-Mivel nyáron sok a munka a házkörül felesleges a szoli.

-Hónalj,arc,pénisz heti 3-szor.

2014. szept. 22. 21:45
 79/232 A kérdező kommentje:
Milyen idős vagy?
2014. szept. 26. 23:39
 80/232 anonim ***** válasza:
91%

Bocsi a nulla ekezetert, de telefonrol vagyok :)

Napi egyszeri furdes es hajmosas. Korpasodas elleni sampon + Old Spice tusfurdo. Es szerintem minden masodik furdesnel kielegitem magam :D Ja es fentrol lefele haladok, de utoljara a bràcsa kornyeken.

Reggel es este fogmosas. Heti egyszer-ketszer borotvalom az arcomat. Intim teruleten kb. 2 hetente.

Nyilvanos helyen nagyon-nagyon ritkan furdok, de akkor sietek ahogy tudok, mivel itthon tobb mint fel orat azom atlagosan.

Napozni es szolizni nem szoktam. Amennyire megfog a nap annyira vagyok barna, vagy inkabb feher :D

Nemtudom, hogy igenyes vagyok-e de tetszett a kerdes, ugyhogy valaszoltam :D

Es lassan 18 leszek. (Bocsi, ha van benne par helyesirasi hiba, de siettem :/ )

2014. okt. 5. 23:02
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!