Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igényes srácok! Nálatok hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igényes srácok! Nálatok hogy fest a napi rutin a testetek karbantartását szolgáló tisztálkodás terén?

Figyelt kérdés
Hányszor zuhanyoztok/fürdötök naponta? Hány alkalommal mostok hajat (hetente), fogat (naponta)? A fogaitok fehérítettek? Jártok szoliba? Milyen gyakran és mely testrészeiteket szőrtelenítitek, és milyen módszerrel? Mit használtok a zuhanyozásnál/fürdésnél? (Szappan/tusfürdő/más). Mennyi ideig tart nektek egy ilyen művelet (tusolás/fürdés)? Milyen sorrendben mossátok meg az egyes testrészeiteket? Ki is elégítitek magatokat a zuhany alatt? Mennyiben változik pl. egy nyilvános hely esetén? (Edzőterem zuhanyzója, strand stb. ). Igénytelenek és idióták kíméljenek meg az egyszerűségüktől.

2014. febr. 9. 11:41
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/232 A kérdező kommentje:
Hello! A válasz is tetszett:-). Szerintem igényes pasi vagy, és szimpi, hogy nem titkoltad, hogy kielégíted magad:-D.
2014. okt. 5. 23:06
 82/232 anonim ***** válasza:
92%
Én minden nap zuhanyzok és olyankor ki is elégítem magamat. Hajat mosni kb 2 naponta szoktam és olyankor borotválom az arcomat is. Hónaljt kb 2-3 hetente szoktam, ott lent pedig amikor már zavar a szőr. Fogat mosni csak reggel szoktam de ha megyek valahová akkor előtte mindig. Mennyire számítok igénytelennek ezek miatt? Amúgy 17 éves vagyok
2014. okt. 27. 23:22
 83/232 A kérdező kommentje:
Szerintem igényes srác vagy:-))).
2014. okt. 28. 01:15
 84/232 anonim ***** válasza:
82%
Én meg már annyira igényes vagyok, hogy öntisztulok!
2014. nov. 6. 12:08
 85/232 A kérdező kommentje:
Gratulálok az utánozhatatlan humorodhoz.
2014. nov. 8. 21:21
 86/232 anonim ***** válasza:
95%

Én a napi két fogmosást mindenképpen ajánlom, aki dohányzik, esetleg kávét iszik.

Bár nálam az esti az csak ilyen 1 perces rövid gyors sikálás kis fogkrémmel gyengén súrolva, mert ha rendes fogmosást csinál az ember egy idő után begyullad és vérzik az ínye. Reggel egész másként ébredsz ha este is így megmosod a fogad.

Én sajna erős dohányos vagyok meg sok kávét iszom, de emiatt 28 évesen még megvan az összes fogam és fogorvoshoz se kellett mennem. Lehet részben genetika, de én úgy gondolom kicsit ez is közrejátszott.

2014. nov. 14. 09:11
 87/232 A kérdező kommentje:
Na, ez király ötlet. Egyéb higiéniás szokásaidról is megosztanál velünk adatokat?
2014. nov. 16. 09:38
 88/232 anonim ***** válasza:
93%

Hát nemtom.

Naponta kétszer fürdök, reggel tusfürdővel, este szappannnal.

Szappannal azért, mert az hiszed vagy sem, sokkal jobban leszedi a koszt mint a tusfürdő.

Aztán hónaljamat borotválom, a szeméremszőrzetemet meg ollóval nyírom rövidre.

Fürdés után parfüm egyszer: Carolina Herrera 212 Men. Nagydarab dohányzóknak ideális.

Testápolót nem használok de kellene, csak eddig nem találtam megfelelő illatút még. Kb csak nőknek valót lehet kapni, ami férfiaknak van és amit ki is próbáltam az meg nem működik a bőrömmel együtt.

Fontos egyébként a megfelelő testápoló megtalálása, mert lehet, hogy nem illik a testszagodhoz és ellentétes hatást érsz el. Akár úgy, hogy te érzed magad büdösnek, akár úgy, hogy tényleg büdös vagy.

2014. nov. 17. 12:20
 89/232 A kérdező kommentje:
Én is szappanpárti vagyok a tusfürdőkkel szemben.
2014. nov. 17. 14:08
 90/232 A kérdező kommentje:
Milyen idős vagy?
2014. nov. 17. 14:11
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!