Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igényes srácok! Nálatok hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igényes srácok! Nálatok hogy fest a napi rutin a testetek karbantartását szolgáló tisztálkodás terén?

Figyelt kérdés
Hányszor zuhanyoztok/fürdötök naponta? Hány alkalommal mostok hajat (hetente), fogat (naponta)? A fogaitok fehérítettek? Jártok szoliba? Milyen gyakran és mely testrészeiteket szőrtelenítitek, és milyen módszerrel? Mit használtok a zuhanyozásnál/fürdésnél? (Szappan/tusfürdő/más). Mennyi ideig tart nektek egy ilyen művelet (tusolás/fürdés)? Milyen sorrendben mossátok meg az egyes testrészeiteket? Ki is elégítitek magatokat a zuhany alatt? Mennyiben változik pl. egy nyilvános hely esetén? (Edzőterem zuhanyzója, strand stb. ). Igénytelenek és idióták kíméljenek meg az egyszerűségüktől.

2014. febr. 9. 11:41
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/232 A kérdező kommentje:
107: Igazán nagyra értékelem az iróniát.
2015. febr. 5. 07:33
 112/232 A kérdező kommentje:
102: Nagyon jó, amiket írtál, főleg a személyes környezet higiéniájára vonatkozó rész tetszik.
2015. febr. 5. 07:35
 113/232 anonim ***** válasza:
94%

Szia:)

Télen napi 1 fürdés ( reggel ) melegebb időben 2-3

Borotválkozom az intimebb területeken ( hónalj, és ott lent ) 4-5 naponta.

Napi 2 fogmosás + ha megyek valahová ( buli, haverokkal összefutn, boltba)

Tusfürdőt használok ( axe, old s.)

Heti 3-4 hajmosás 3-4 hetente fodrász

Zuhany alatt néha ha úgy van akkor maszturbálok

fentről lefelé zuhanyzom

Tusolás után izzadásgátló + parfüm

Fogam szódabikarbónával fehérítem

Reggel kb 30-40 percet vesz igénybe felkelés után a hajam belövéséig :)

Nyilvános helyen nem zuhanyzom, szégyenlős vagyok :)

2015. febr. 12. 12:45
 114/232 anonim ***** válasza:
89%
Elfelejtettem utolsó volnék, 18 F
2015. febr. 12. 12:48
 115/232 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:-).
2015. febr. 12. 13:11
 116/232 anonim ***** válasza:
83%
Én nagyok piperkőc vagyok, baromira odafigyelek a megjelenésemre, drága cuccokban járok, állandóan belőtt séróval. Legalább 2-szer zuhanyzom, nyáron akár háromszor is. Minden második nap mosok hajat. Kétszer mosok fogat naponta. Évente fehéríttetni szoktam a fogaimat, de nem dohányzom rendszereséggel, nem is kávézom. Járok szoliba heti kétszer, változóan 6-9 percekre. Kéthetente szőrtelenítem a mellkasom sz.krémmel. Hónaljamat kb ugyanúgy kéthetente szoktam géppel nyírni. Nyakam körül vannak kisebb piheszőrök, amiket epilátorral tűntetek el. Erre úgy másfél havonta van szükség. Borotválkozni csak randira, vagy olyan bulira szoktam, ahol lányt szeretnék felszedni. Hasamat epilálom. Az intim területeimet általában borotválom, ha szexelek, de inkább azt is csak gépelni szoktam. A karom, lábam szőrös kicsit, de messze nem durván, ráadásul világosabb színű, így nem tartom szükségesnek, ráadásul rengeteg idő lenne. Tusfürdőt használok zuhanyzásnál. Tusolás elég sokáig, 5-10 perc, de ha fáztam nagyon, volt 15 is. Ha kádban, akkor volt már 2, 2 és fél óra is. A sorrendet nem gondoltam vna, hogy érdekes lehet, de általában először arclemosót, aztán ha mosok hajat, az jön, és utána a hajlatok. Nem szoktam kielégíteni magam a zuhany alatt, az anyag odaraghat, ahol állok, és sok macera. Kádban pedig az elég meleg víz miatt néha fel sem áll, ami nem egészséges, hogy olyanban fürdök, de ezt szeretem. Kicsit szégyenlős szoktam lenni nyilvános helyeken, és sérthetőnek érzem magam, ahogy szoliban is, ha fürdök, akkor azt fürdőgatyában teszem az ilyen helyeken.
2015. máj. 22. 16:18
 117/232 A kérdező kommentje:
Grat, nagyon jó hozzászólás.
2015. máj. 22. 17:10
 118/232 A kérdező kommentje:
A korodat megosztanád velünk?
2015. máj. 22. 17:11
 119/232 anonim ***** válasza:
85%
21 vagyok.
2015. máj. 23. 00:19
 120/232 A kérdező kommentje:
Köszi.
2015. máj. 23. 13:42
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!