Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igényes srácok! Nálatok hogy fest a napi rutin a testetek karbantartását szolgáló tisztálkodás terén?
Reggel-este: haj-fogmosas
Hetente teljes borotválkozás
Koromreszeles randik elott
Kocsimosas
Armani tusfurdo,sampon,parfum
Zsele a hajra
Feherarany nyaklanc
Rajtam műteni lehetne 😂😂😂
Mi kell még?
Reggel:
fogmosás, arcmosás, hajzselézése, parfüm és dezodor, szájvíz
Este:
Tusuolás, fogmosás, arcmosás, szájvíz és fogselyem
+ Fogmosás ha megyek valahová napközben
Arcom borostás, így azt inkább csak szakállvágóval igazítom heti 1x-2x. Az intim területeimen és a hónaljamon heti 2x borotválkozom. Más testrészemet nem borotválomm.
Nem elégítem ki magam a zuhany alatt soha semmilyen körülmenyek között :D
Tusfürdőt szoktam használni, szappant csak az arcomra. A hajamat heti 2x mosom.
Egyszer zuhanyzok, este, többnyire 10 percig tart. Szappant használok, tusfürdőt nem, a hajamat samponnal mosom, havonta egyszer elég, mert sapkát hordok, nem koszolódik, és amúgyis rövid. Ha kell, borotválkozom is közbe, sima borotvával, hab meg arcszesz nélkül. Hugyozok a tus lefolyójába. A mosási sorrend fentről lefelé. Nyilvános zuhanyzóban is ugyanígy járok el. A fogamat Pro-Namellel mosom, és szájvizet is használok (napi kétszer mosok fogat és használok szájvizet). Szoláriumba nem járok, fölösleges pénzkidobásnak tartom. Körmöt két hetente vágatok, és csak azt, amelyik már nagy, használok körömcsipeszt és kisollót is. Nem önkielégítek a tusolóban.
Asszem nem hagytam ki semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!