Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igényes srácok! Nálatok hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igényes srácok! Nálatok hogy fest a napi rutin a testetek karbantartását szolgáló tisztálkodás terén?

Figyelt kérdés
Hányszor zuhanyoztok/fürdötök naponta? Hány alkalommal mostok hajat (hetente), fogat (naponta)? A fogaitok fehérítettek? Jártok szoliba? Milyen gyakran és mely testrészeiteket szőrtelenítitek, és milyen módszerrel? Mit használtok a zuhanyozásnál/fürdésnél? (Szappan/tusfürdő/más). Mennyi ideig tart nektek egy ilyen művelet (tusolás/fürdés)? Milyen sorrendben mossátok meg az egyes testrészeiteket? Ki is elégítitek magatokat a zuhany alatt? Mennyiben változik pl. egy nyilvános hely esetén? (Edzőterem zuhanyzója, strand stb. ). Igénytelenek és idióták kíméljenek meg az egyszerűségüktől.

2014. febr. 9. 11:41
 191/232 anonim ***** válasza:
83%

Így 5 évvel, meg 160 válasszal később csak reagálok már. :D

Na igen, jó volt látni, hogy volt akinek leesett az Amerikai Pszichó utalás. ;)

Nektek ment a thumbs up.

És egyébként a Genesis zenéjét én is szeretem. Igaz nem húszas, hanem harmincas korosztály vagyok (voltam már a válasz idején is), de leválgott emberi fejeket nem szoktam elképzelni karón. Bár akad akié jól festene így. :D

És nem semmi, hogy ez a kérdés, még mindig aktív! :)

Király!

2019. nov. 8. 11:06
 192/232 A kérdező kommentje:
Köszi a reakciót, nekem nagyon tetszett, hogy utaltal az Amerikai psycho-ra. Tetszik meglepő visszatérésed is.
2019. nov. 16. 00:29
 193/232 anonim ***** válasza:
65%
lábat mosok 2 hetente , a kutból felhúzom a vizet , kicsid erjedt szagú de megteszi..
2020. dec. 9. 19:54
 194/232 A kérdező kommentje:
193: Na Gut...
2020. dec. 9. 20:02
 195/232 anonim ***** válasza:
83%

Szex előtt közvetlenül és szex után szoktam zuhanyozni.

Szűz vagyok.

2020. dec. 10. 01:30
 196/232 A kérdező kommentje:
Fantásztikk, mindenki nagyot derült...
2020. dec. 10. 12:04
 197/232 anonim ***** válasza:
71%
Heti 1x fürdök csak
2021. jan. 2. 21:08
 198/232 A kérdező kommentje:
Egek, egek, egek!...
2021. jan. 2. 21:16
 199/232 A kérdező kommentje:
A 172-es válasz az igen...
2021. jan. 21. 15:57
 200/232 anonim ***** válasza:
72%

Valósszínüleg hosszú leszek. Szakácsként dolgozok, ezért rövid a hajam és büdös a testem. Hetente járok úszni, utána szaunázni, ami tisztítja a börömet. (mostanság a hisztéria miatt sajnos ezt ki kellett hagynom.)

Reggelenként, ha kell, elöször borotválkozok, ehhez tartozik a hónalj borotválása esetleg (nem sok van) a mellkasom is. Az intim részt bekenem a borotvahabbal, hogy puhuljon a ször, de azt már a tus alatt borotválom le. Nem kell minden nap, de szeretem, és a nejem is szereti, ha sima, ezért olyankor, ha nem nött sokat a ször, akkor szörtelenítö krémmel kenem be, amit szintén a tusoláskor mosok le. A borotválkozás után fogmosás, amíg érzem, hogy tiszta, és öblítés. Akkor van nyelvtisztítás is, ha kell.

A tusoláskor elöször a borotválkozásból maradt habokat öblítem le.

Mit nem mondjak, ilyenkor már elöfordult, hogy a vizsugártól a reggeli keményedés vissszajött, és ki is vertem, de nem ez a jellemzö.

Dove tusolót használok, mert azt bírja a böröm. Elöször aztán a tus alatt hajat mosok minden nap, és bekenem hajöblítö géllel, ami a test tisztításának végéig marad is.

Különös figyelmet fordítok a köldököm kimosására és a könyököm tisztítására is.

Tusolás után törölközés, hetente kétszer cserélem a törölközöt. Pénteken és hétfön, keddenként mosok. Akkor (hetente) cserélem az ágynemüt is.

Testápolás. Szintén Dove testápolóval kenem be mindenhol a testemet. Arcszeszt nem használok, inkább elönyben részesítem az arckrémeket, a nejem Eucerint használ, ami nekem is kíváló.

Munka után van lehetöség fürdeni, ott is Dove tusolót használok, de testápolót nem. Ez viszonylag rövid ideig tart, szemben a reggeli kb. 40 perces tisztálkodásnál. A fogmosás itt sem maradhat el, amit egyértelmünek tartok, miután egész délelött élelmiszerekkel foglakoztam. Fogorvoshoz félévente járok ellenörzésre, szerencsére megvan még a 32. (Mikszáth után szabdon)

A nyári melegben többször elöfordul, hogy délután is letusolok. Ha kimegyek otthonról, akkor okvetlenül tisztán és ápoltan. A cipöm mindíg ki van pucolva, akár sportcipö, akár másfajta.

Esténként, lefekvés elött tusolok még, és fogmosás is van. 32/F

2021. máj. 9. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!