Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igényes srácok! Nálatok hogy fest a napi rutin a testetek karbantartását szolgáló tisztálkodás terén?
Így 5 évvel, meg 160 válasszal később csak reagálok már. :D
Na igen, jó volt látni, hogy volt akinek leesett az Amerikai Pszichó utalás. ;)
Nektek ment a thumbs up.
És egyébként a Genesis zenéjét én is szeretem. Igaz nem húszas, hanem harmincas korosztály vagyok (voltam már a válasz idején is), de leválgott emberi fejeket nem szoktam elképzelni karón. Bár akad akié jól festene így. :D
És nem semmi, hogy ez a kérdés, még mindig aktív! :)
Király!
Szex előtt közvetlenül és szex után szoktam zuhanyozni.
Szűz vagyok.
Valósszínüleg hosszú leszek. Szakácsként dolgozok, ezért rövid a hajam és büdös a testem. Hetente járok úszni, utána szaunázni, ami tisztítja a börömet. (mostanság a hisztéria miatt sajnos ezt ki kellett hagynom.)
Reggelenként, ha kell, elöször borotválkozok, ehhez tartozik a hónalj borotválása esetleg (nem sok van) a mellkasom is. Az intim részt bekenem a borotvahabbal, hogy puhuljon a ször, de azt már a tus alatt borotválom le. Nem kell minden nap, de szeretem, és a nejem is szereti, ha sima, ezért olyankor, ha nem nött sokat a ször, akkor szörtelenítö krémmel kenem be, amit szintén a tusoláskor mosok le. A borotválkozás után fogmosás, amíg érzem, hogy tiszta, és öblítés. Akkor van nyelvtisztítás is, ha kell.
A tusoláskor elöször a borotválkozásból maradt habokat öblítem le.
Mit nem mondjak, ilyenkor már elöfordult, hogy a vizsugártól a reggeli keményedés vissszajött, és ki is vertem, de nem ez a jellemzö.
Dove tusolót használok, mert azt bírja a böröm. Elöször aztán a tus alatt hajat mosok minden nap, és bekenem hajöblítö géllel, ami a test tisztításának végéig marad is.
Különös figyelmet fordítok a köldököm kimosására és a könyököm tisztítására is.
Tusolás után törölközés, hetente kétszer cserélem a törölközöt. Pénteken és hétfön, keddenként mosok. Akkor (hetente) cserélem az ágynemüt is.
Testápolás. Szintén Dove testápolóval kenem be mindenhol a testemet. Arcszeszt nem használok, inkább elönyben részesítem az arckrémeket, a nejem Eucerint használ, ami nekem is kíváló.
Munka után van lehetöség fürdeni, ott is Dove tusolót használok, de testápolót nem. Ez viszonylag rövid ideig tart, szemben a reggeli kb. 40 perces tisztálkodásnál. A fogmosás itt sem maradhat el, amit egyértelmünek tartok, miután egész délelött élelmiszerekkel foglakoztam. Fogorvoshoz félévente járok ellenörzésre, szerencsére megvan még a 32. (Mikszáth után szabdon)
A nyári melegben többször elöfordul, hogy délután is letusolok. Ha kimegyek otthonról, akkor okvetlenül tisztán és ápoltan. A cipöm mindíg ki van pucolva, akár sportcipö, akár másfajta.
Esténként, lefekvés elött tusolok még, és fogmosás is van. 32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!