Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igényes srácok! Nálatok hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igényes srácok! Nálatok hogy fest a napi rutin a testetek karbantartását szolgáló tisztálkodás terén?

Figyelt kérdés
Hányszor zuhanyoztok/fürdötök naponta? Hány alkalommal mostok hajat (hetente), fogat (naponta)? A fogaitok fehérítettek? Jártok szoliba? Milyen gyakran és mely testrészeiteket szőrtelenítitek, és milyen módszerrel? Mit használtok a zuhanyozásnál/fürdésnél? (Szappan/tusfürdő/más). Mennyi ideig tart nektek egy ilyen művelet (tusolás/fürdés)? Milyen sorrendben mossátok meg az egyes testrészeiteket? Ki is elégítitek magatokat a zuhany alatt? Mennyiben változik pl. egy nyilvános hely esetén? (Edzőterem zuhanyzója, strand stb. ). Igénytelenek és idióták kíméljenek meg az egyszerűségüktől.

2014. febr. 9. 11:41
 211/232 anonim ***** válasza:
35%

Egy zuhany.

0,x, nem tudom.

Fogat 1.

Az arcom és a fejem szörtelenítem. Hajvágóval.

Szappan.

Sorrend? Praktikus.

Nem maszturbálok. Spirituálisan káros, így a testemre is az.

2022. máj. 18. 18:47
 212/232 A kérdező kommentje:
Remek. Ugyan a maszturbálás csak a kérdés poén része, hogy beférjen a kérdés a kategóriába. De ha már…Szerinted az önkielégítés miert/mivel károsabb, mint a közösülés? Vagy a közösülés miben más/miért nem káros?
2022. máj. 18. 23:13
 213/232 A kérdező kommentje:
Korod?
2022. máj. 19. 18:57
 214/232 anonim ***** válasza:
A npi két tusoás nálam természetes dolog. Reggel, hogy felfrissüljek, este, mielött ´gyba megyek. Ilyen nagyobb meleg döszakban a nap folyamán is le szoktam tusolni az izzadságot magamról.
2022. júl. 2. 07:55
 215/232 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
2022. júl. 2. 08:44
 216/232 anonim ***** válasza:
MIn
2022. júl. 3. 23:10
 217/232 anonim ***** válasza:
30%
Többfajta tusfürdöm van, hangulttól függ, hogy melyiket használom. Hajat (rövid) is mosok a tusfürdövel minden reggel. mióta olvastam, hogy az emberi testen a legpiszkosabb rész a köldök, azt nagyon komolyan mosom ki. Borotválkozás a tusolás elött van, 2 naponta, amíg maszkkal járunk, eltakar.Borotválkoz´s a tusolás elött van, arcszesz szóba sem jöhet, csakis arckrém; hameg, akkor már ránctlanító. Ha nagy a höség, akkor napközben is letusolom az izzadságomat. Lefekvés elött is van tusolás. Testápolót használok,
2022. júl. 4. 00:15
 218/232 anonim ***** válasza:
0%
3-4 naponta fűrdés, no dezodor. Leginkább öntisztulás. Ruha is csak akkor cserélve, ha már messziről szaglik.
2022. júl. 4. 11:25
 219/232 A kérdező kommentje:
Köszi 217. Te a 214 vagy? Tetszik, amit a köldöktisztításról írsz. 218: Inkább no comment, főleg 37 fokban…
2022. júl. 5. 10:29
 220/232 anonim ***** válasza:
21%
A napom úgy néz ki, hogy 5 kor ébredek el megyek wc-re meg mosom az arcom hideg vízzel. Majd el veszem a szobámból a ruhákat amik munkába kellnek és megyek fogatmosni. És megyek zuhanyozni majd miután kész vagyok a zuhanyzással fel öltözködöm és hidratáló és napkrémet használok az arcomra. Majd kiválasztom a parfümöt amit használni fogok aznap és munkába indulok 6 előtt, de előtte adok inni a kutyámnak. Majd 14:20 felé haza érek adok a kutyámnak enni és ki cserélem a vizét és megyek is arcot mosni és zuhanyozni. Majd újra be kenem magam krémmekkell. Utána eszek valamit és fél órával később fogat mosok. Majd nézek valami videókat, sorozatokat majd-17- 18 kötött ki megyek a kutyámmal sétálni és kb 1 órát kint vagyunk. Majd haza jövünk adok neki egy csontot és ki cserélem a vizét. Majd megyek edzeni kb 1 órát. Össze szedem a ruhákat amiket ki kell mossnom és megyek újra zuhanyozni, de már este nem használok napkrémet. És zuhanyzás előtt be kapcsolom a mosógépet. Majd eszek valamit és fogat mosok. Majd miután zuhanyoztam megyek feküdni és könyvet olvasni vagy sorozatot nézni. Utána ki terítem a ruháimat. Kb így akarom, hogy kinézzen a napom, de sajnos nem mindig sikerül ilyen tökéletesen betartani mindent. Ha valami közbe jön például megyek szórakozni a barátaimmal vagy valami, akkor változik a napom meg ha nem megyek munkába, akkor is nagyon sokat változik a napom. Hajat mosni 3-4 naponta szoktam, azt is shampoo nélkül mivel az csak roncsolja a hajat és sokkal zsírosabb és egészségtelen ha ezt használjuk, arról nem is beszélve, hogy sokkal jobban áll a hajam ha nem használok shampont. Maszturbálni 2-3 naponta szoktam többnyire estefelé, de ez is attól függ mikor van rá kedvem van úgy, hogy néha naponta csinálom mert olyan kedvem van.
2022. szept. 7. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!