Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igényes srácok! Nálatok hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igényes srácok! Nálatok hogy fest a napi rutin a testetek karbantartását szolgáló tisztálkodás terén?

Figyelt kérdés
Hányszor zuhanyoztok/fürdötök naponta? Hány alkalommal mostok hajat (hetente), fogat (naponta)? A fogaitok fehérítettek? Jártok szoliba? Milyen gyakran és mely testrészeiteket szőrtelenítitek, és milyen módszerrel? Mit használtok a zuhanyozásnál/fürdésnél? (Szappan/tusfürdő/más). Mennyi ideig tart nektek egy ilyen művelet (tusolás/fürdés)? Milyen sorrendben mossátok meg az egyes testrészeiteket? Ki is elégítitek magatokat a zuhany alatt? Mennyiben változik pl. egy nyilvános hely esetén? (Edzőterem zuhanyzója, strand stb. ). Igénytelenek és idióták kíméljenek meg az egyszerűségüktől.

2014. febr. 9. 11:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/232 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen a választ:-).
2014. febr. 22. 18:55
 42/232 Beviz Elek ***** válasza:
92%

Napi 1-2 zuhany. Minden alkalommal hajat is mosok. Azzal intézem ami éppen kéznél van (baba tusfürdö vagy baba sampon).

Fentröl lefelé zuhanyzom, néha rárántok.

Borotválkozni kedvfüggö rendszerességgel, de nem hagyom megnöni. Arc, hónalj, intim rész.

Szoli sosem, nyáron strand és fünyírás intézi.

2014. márc. 10. 23:58
 43/232 anonim ***** válasza:
93%

1 zuhanyzás naponta

1 hajmosás hetente

2 fogmosás naponta

Nem fehérítettek a fogaim

Nem járok szoliba, a napon sem sötétedek sokat.

Csak a fejemen végzek szőrtelenítési tevékenységet. (arc - borotva; szemöldökök között - csipesz, haj - nyírógép)

Tusfürdőt használok

A zuhanyzás időtartama nagyon változó, mert néha elgondolkozok közben és olyankor megfeledkezem magamról és elhúzódik kissé.:D A fejemmel kezdem, aztán test, végtagok és a többi rész. Előfordult már, hogy kivertem, de soha többé, mert olyan furcsa tapintása van az ondónak vízzel keveredve, hogy a hideg is kiráz, ha rá gondolok.:D Nyilvános helytől függ, hogy mennyire kényelmetlenül érzem magam, strandon egyáltalán nem zuhanyzom le, mert nagyon klóros a víz és az egész zuhanyzó nem higiénikus szerintem; de uszodában, vagy anno suliban tesi után minden további nélkül.

Állandóan kezet mosok, nem szeretek megfogni vélhetően sok ember által tapizott dolgokat (metró kapaszkodó, középületek kilincsei..) de ha mégis rákényszerülök, utána állandóan az a kezem jár az eszemben, és alig várom, hogy megmossam - szinte érzem rajta a koszt. Szerintem ez inkább beteges, mint igényesség, de azért megemlítettem.:D

22F

2014. márc. 11. 00:02
 44/232 anonim ***** válasza:
26%

#1:

A legtöbb férfinél komoly frusztrációt eredményez ha nem közösülhet olyan gyakorisággal mint azt valójában igényelné. Ilyen esetben semmiképpen sem javasolható az önmegtartóztatás mert a felgyülemlett, pangó váladék sokféle betegség melegágya lehet a gyulladástól egészen a daganatokig, a szexuális vágyak elfojtása és a kielégületlenség pedig neurózist, depressziót okozhat. Mindez elkerülhető rendszeres önkielégítéssel ami egészséges és élvezetes is egyben.

2014. márc. 11. 00:09
 45/232 anonim ***** válasza:
95%
Nem feltétlenül okoz frusztrációt, ha ezeket az energiákat fel tudod használni máshol, ahelyett hogy felelőtlenül elpocsékolnád őket (lásd taoizmus, tantra). A felgyülemlett váladék meg egy idő után nyomtalanul felszívódik, legalábbis én nem ismerek hererákos tantrikust. :D
2014. márc. 11. 08:14
 46/232 anonim válasza:
93%
Én fürdök esténként ha sietek 30 perc, abból 20 perc fekszek és gondolkozok a semmin. 2 naponta mosok hajat, mert egy kicsit zselézem és így 3 nap után már gáz lenne. Fog mosás ez rohadt gáz, de csak reggelente. Szőrtelenítés, hát az arcomon ha olyan kedvem van akkor naponta általában ezt két hétig bírom utána 3 napos borosta és azt igazgatom, ezt se bírom sokáig :D szintén max 2 hét. Hónalj és intim téma 3-4 naponta (borotvával). Fürdés esetés Axe,Nivea. Sampon csak Syoss. Én kádba is elégítettem ki magam és zuhany alatt is, hát nagy hiba, a víz és ondó dolog tényleg mocskos undorító(egyetértek egy itteni válaszolóval). Ja és suli után egy lábmosás, akár milyen csoda zoknikat hordok, mindig van vele gond. A z arc rendben tartásához még annyit, hogy reggel NAGYON alapos arcmosás meleg víz - hideg víz váltogatásával.
2014. márc. 11. 21:59
 47/232 A kérdező kommentje:
Utolsó: én is Syoss-t nyomok:-). Arcmosásnál speciális lemosó/szappan stb. vízen kívül nem játszik?
2014. márc. 13. 20:25
 48/232 anonim ***** válasza:
90%

Reggeli mosdás hideg vízben,

Este fürdés jó sokáig, amíg ki nem hűl a víz :)

Kánikulában naponta többször is fürdök, ha lehetőség van rá,

Szappant használok,

Néha élvezkedek fürdés közben (hangulatfüggő),

Nagydolog után fenékmosás, ha otthon vagyok,

Pisilés után lerázom, megtörlöm,

Tetőtől talpig gyantával szőrtelenítek mindent, kivéve haj, szemöldök,

Rendszeresen járok kozmetikushoz szemöldökszedésre, gyantára, ritkán arckezelésre is,

Hajmosás 3-4 naponta,

Fogam nem fehérítem,

Szoliba ritkán járok, főleg strandidőszak előtt, utána a napra bízom, télen meg jó vagyok fehéren is. :)

2014. márc. 13. 20:58
 49/232 anonim válasza:
92%

1. Télen napi egyszer (este), nyáron reggel-este.

2. Naponta mosok hajat. Általában napi kétszer mosok fogat, de az esti néha elmarad... :(

3. Nem fehérítem a fogam.

4. Néha eljárok szoliba, de általában csak strandidőszak előtt, meg néha télen. De nem jellemző.

5. Farkam hetente borotválom, hónaljamat úgyszintén (nyáron 3-4 napotna). Arcomat is hetente, de inkább ritkábban. Tovább meghagyom, mert jobban áll a borosta.

6. Baba tusfürdőt használok, sampont meg anyám szokott hozni vmi speckót, mert fodrász.

7. Kb. 10 perc a tusolás. Fentről haladok lefelé, mindig az ánuszom mosom meg utoljára.

8. Előfordul, hogy kiverem.

9. Semmi nem változik, ugyanúgy tusolok edzőteremben is, nem vagyok szégyenlős. (persze kiverni nem szoktam...)

24/f

2014. márc. 18. 17:12
 50/232 A kérdező kommentje:
Utolsó: a napi hajmosás király.
2014. márc. 18. 22:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!