Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igényes srácok! Nálatok hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igényes srácok! Nálatok hogy fest a napi rutin a testetek karbantartását szolgáló tisztálkodás terén?

Figyelt kérdés
Hányszor zuhanyoztok/fürdötök naponta? Hány alkalommal mostok hajat (hetente), fogat (naponta)? A fogaitok fehérítettek? Jártok szoliba? Milyen gyakran és mely testrészeiteket szőrtelenítitek, és milyen módszerrel? Mit használtok a zuhanyozásnál/fürdésnél? (Szappan/tusfürdő/más). Mennyi ideig tart nektek egy ilyen művelet (tusolás/fürdés)? Milyen sorrendben mossátok meg az egyes testrészeiteket? Ki is elégítitek magatokat a zuhany alatt? Mennyiben változik pl. egy nyilvános hely esetén? (Edzőterem zuhanyzója, strand stb. ). Igénytelenek és idióták kíméljenek meg az egyszerűségüktől.

2014. febr. 9. 11:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/232 A kérdező kommentje:
OK, köszi arcok:-).
2014. febr. 9. 16:41
 22/232 A kérdező kommentje:
Minden érdemi válaszadónak ment a zöld pacsi:-).
2014. febr. 9. 16:45
 23/232 anonim ***** válasza:
84%

Én mindenkinek ajánlom, hogy fürdés után használjatok testápolót úgymond kötelező, mert egyrészt nem szárad le a bőrötök, másrészt a testápoló illatát átveszi a testetek. Én mindíg kiváncsi voltam miért van a nőknek folyamat egyfajta jó illatuk és az a testápoló meg krémek miatt van. Szóval ha nem is raktak fel parfümöt, akkor is jó illatuk van. Javaslom nektek is.

A DM-ben (én Dungeon Market-nek hívom) lehet egész jó férfi készítményeket kapni normális áron.

Egyébként azért is említettem meg ezt, mert én pl dohányzom, és ezzel ellensúlyozom a dohány szagát. Ha a hozzád illő típust használod akkor szaggal nem lesz gondod, mert minél jobban izzadsz a testápoló illatát fogja eregetni a tested.

2014. febr. 11. 10:20
 24/232 anonim ***** válasza:
90%

27 éves vagyok. Az embernek vigyáznia kell magára szerintem, megfelelő étkezéssel, szigorú edzésekkel. Reggel, ha kissé karikás a szemem, jeget teszek rá és közben hasizmot erősítek. 1000-et megcsinálok.

Miután levettem a jeget, mélytisztítóval bedörzsölöm magam. Zuhanyozáskor hidratáló zselét használok, majd mézes-mandulás zsurlót. Az arcomra lehúzható zselépakolást teszek. Ezután növényi eredetű maszkot teszek fel, amit 10 percig rajtahagyok, mialatt folytatom a reggeli rutint. Vagy alkoholmentes, vagy kevés alkoholtartalmú After shave-t használok, mert az alkohol szárítja az arcbőrt és öregít. Most jöhet a hidratáló és a ránctalanító szemkrém, végül egy utolsó réteg hidratáló védőkrém.

2014. febr. 11. 11:12
 25/232 A kérdező kommentje:
A 23-as és a 24-es válaszadó nagyon jókat ír. Szerintem érdemes after shave helyett (nagyon jó minőségű) angol timsótömböt használni (a Neroliban lehet kapni, 6 ropi, de sokáig elég). Nagyon széppé, tisztává teszi az arcbőrt.
2014. febr. 11. 11:58
 26/232 A kérdező kommentje:
24-es: A jég akkor hatásos a karikás szemre? Milyen edzéseket nyomsz? Izmos vagy?
2014. febr. 11. 11:59
 27/232 A kérdező kommentje:
23-as: miért Dungeon? Az valami eléggé veszélyes kalandparkszerű dolog Londonban, nem?
2014. febr. 11. 12:05
 28/232 anonim ***** válasza:
87%
#24 Kitalálom, szabadidődben a Genesisről elmélkedsz és arról fantáziálsz, hogy festenének emberi fejek karóra tűzve? ;D
2014. febr. 11. 12:30
 29/232 A kérdező kommentje:
28: ezt miből szűrted le?:-DDD
2014. febr. 11. 12:34
 30/232 A kérdező kommentje:
24: Bateman:-))).
2014. febr. 11. 13:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!