Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van itt ennyi nőgyűlölő férfi?
Még jó, hogy dolgom volt és el kellett mennem. Az ilyen csak lefárasztja az embert.
Someone's Dream egy normális érvet nem írt, csak a sablonjait szajkózta. Igazából egyébként sok nőt pont ezért tudnak átverni. Azok a férfiak, akik rendre hülyét csinálnak a nőkből, egyszerűen annyit tesznek, hogy a női lélek működésének hiányosságait fordítják a maguk javára.
Amikor pl. egy nőt elcsábít egy atommacho, olyankor kívülről az összes többi fickó már a fejét fogja, mert annyira átlátszó az egész, de a csaj persze ebből semmit nem vesz észre.
Somaone's Dream sosem állt a másik oldalon, nem neki kellett próbálkoznia, hanem nála próbálkoztak, következésképp semmit nem tud arról, mit él át sok mai srác. Ez még önmagában nem is lenne baj, de akkor legalább ne akarná olyan okosnak hinni magát. Ha megvenném annyiért, amennyit valójában ér és eladnám annyiért, amennyinek gondolja magát, a világ legjobb üzletét kötném meg.
Én nyáron voltam ilyen, csak rájöttem kár ebbe energiát pocsékolni, enyit nem érnek meg a nők.
Nem is inkább a nőket utáljuk, hanem néhány tulajdonságukat.
Sok pitsa sipárog, hogy nem kap szeretetet, gobdoskodást, törődést. Persze hiszen a bunkó, izmos, fulljópasikkal állnak csak le. Aki nem éri el ezt a szintet az már a nők szemében csak max haver lehet.
Hiába vagyunk veletek kedvesek, le sem tojtok minket.
Láttam pár kommentet lepontoztatok akik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!