Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van itt ennyi nőgyűlölő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van itt ennyi nőgyűlölő férfi?

Figyelt kérdés
Akinek nem inge... de akkor is manapság azt tapasztalom sajnos, hogy egy csomó kérdést úgy tesznek fel, hogy már eleve a nőket szidják benne, szóval kíváncsi lennék az oka. Ugyanis kedves férfiak, akik ennyire utálják a női nemet, mi nők is naponta 50 kérdést fel tudnánk tenni amiben titeket szidunk, mert mi nők is csalódunk nagyon sokszor. De ha egy férfi egyszer csalódik vagy elhagyja a csaj vagy nem jön össze neki a dolog akkor már az összes nő egy r.banc, szóval ez egy kicsit undorító viselkedés szerintem, holott nagyon sok olyan nő van akik pont nem ilyenek. Ebből az általánosításból meg már kicsit elég. Szóval kíváncsi lennék mi is az oka???

2013. nov. 4. 10:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 anonim ***** válasza:

Tökre nem értem meg azokat sem, akik sokat csalódtak. Mindenkinek meg van az esélye a változásra, önfejlesztésre. Nekik is. Nekem senki ne mondja, hogy egy kis odafigyeléssel nem lehet változtatni. Ez itt a baj kb. mindenkivel. Sokkal kényelmesebb szidni a másikat, mint megtalálni a hibát és változtatni rajta.

Ezért nem sajnálom egyiket sem. Mind megérdemli.

2013. nov. 4. 13:04
 12/75 anonim ***** válasza:
Csend legyen ovis, menj inkább csendes pihenőre. Akárhogy próbáltam változtatni semmi nem jött be a nőknek, úgyhogy a magad 3-4 éves gyermek tapasztalatoddal maradj inkább a babázásnál.
2013. nov. 4. 13:06
 13/75 anonim ***** válasza:
Azt tudnám,hogy hogy lehetnek ebben a kategóriában óvódások, mint pl. Someone's dream.
2013. nov. 4. 13:14
 14/75 anonim ***** válasza:
Tudod, Someone's Dream, nekem nagyon olyan érzésem van, hogy nem igazán vannak mögötted komoly kudarcok, fájdalmak és küzdelmek. Ezért nem is tartom igazán hitelesnek a hozzászólásaidat sem.
2013. nov. 4. 13:15
 15/75 anonim ***** válasza:

Csend legyen ovis, menj inkább csendes pihenőre. Akárhogy próbáltam változtatni semmi nem jött be a nőknek, úgyhogy a magad 3-4 éves gyermek tapasztalatoddal maradj inkább a babázásnál.

-Akkor szuperzseni ovis vagyok, mert érveket még nem hallottam tőled, csak mocskolódást. Látszik, hogy szellemileg nagyon nem vagyunk egy szinten, mindazonáltal minden ilyen jellegű megnyilvánulásoddal csak engem igazolsz, de azért hajrá. :-)

Tudod, Someone's Dream, nekem nagyon olyan érzésem van, hogy nem igazán vannak mögötted komoly kudarcok, fájdalmak és küzdelmek. Ezért nem is tartom igazán hitelesnek a hozzászólásaidat sem.

- Nekem meg olyan érzésem van, hogy nem ismersz és ezért nem tudod mi van mögöttem. Bocs, hogy én nem indítok napi 10 kérdést a témáról, mivel fel tudtam dolgozni ezeket. Nahááát, így is lehet. Milyen érdekes. Csak nektek nem sikerül az ami másnak... Hűűűha. Pedig nem varázslat.

2013. nov. 4. 13:20
 16/75 anonim ***** válasza:
Tőled sem hallani normális érveket, csak azokat a hülyeségeket írkálod,amit mindenki írna, aki sikeres a párkapcsolatban, ehhez nem kell sok ész, kicsit másolsz,meg átfogalmazod a dolgokat. Én viszont azokat a dolgokat írom le általában,amiket tapasztalok. Úgyhogy akárhogy nézem,te egy ovis kislány vagy.
2013. nov. 4. 13:24
 17/75 anonim ***** válasza:
Még szerencse, hogy nem vagyunk szellemileg egy szinten, elég nekem rondának lenni, nem hiányzik,hogy fogyatékos is legyek :)
2013. nov. 4. 13:25
 18/75 A kérdező kommentje:
na várjál 17-es téged nagyon nem értelek. ha azt mondod magadról hogy ronda vagy, akkor végülis mi is a hiba a nőkben? én nem látlak ezért csak rád hivatkozok, szóval ha te rondának tartod magad akkor nem ez az oka annak hogy nincs csajod vagy nem jön össze??
2013. nov. 4. 13:29
 19/75 anonim ***** válasza:

De, ezek normális érvek, csak ahhoz is fogyatékos vagy, hogy felfogd, mert annyira csőlátásod van, hogy minden olyan érv, ami nem a tiéddel azonos, az számodra nem elfogadható, de ez nem az én hibám, hanem a tiéd. Ezzel is csak engem igazolsz. Ilyen erőből akkor te pedig csak azt szajkózod, amit a fajtád. Ez mennyivel jobb? Amennyi időt elcsesztél az önsajnáltatással már akár rendbe is szedhetted volna magad és az önbecsülésed, de itt is nekem van igazam, neked kényelmesebb másokat okolni a saját hibáid miatt. Ez van. És emellé még unalmas is vagy. :-(

Én is csak azért vitatkozom veled, hogy legalább az érzést megadjam, mintha törődnék veled, remélem jól esik és értékeled.

2013. nov. 4. 13:32
 20/75 anonim ***** válasza:
Okoskák,akkor hogy lehet, az,hogy a nők azt mondják, illetve hazudják, hogy nekik nem a külső a legfontosabb, de ennek ellenére, én hiába próbálkoztam bármilyen nőnél,nem jött össze semmi. Mondhattam,vagy csinálhattam akármit le se szartak. Ezért van ki a f..om a nőkkel, így magyarul megmondva.
2013. nov. 4. 13:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!