Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van itt ennyi nőgyűlölő férfi?
Tökre nem értem meg azokat sem, akik sokat csalódtak. Mindenkinek meg van az esélye a változásra, önfejlesztésre. Nekik is. Nekem senki ne mondja, hogy egy kis odafigyeléssel nem lehet változtatni. Ez itt a baj kb. mindenkivel. Sokkal kényelmesebb szidni a másikat, mint megtalálni a hibát és változtatni rajta.
Ezért nem sajnálom egyiket sem. Mind megérdemli.
Csend legyen ovis, menj inkább csendes pihenőre. Akárhogy próbáltam változtatni semmi nem jött be a nőknek, úgyhogy a magad 3-4 éves gyermek tapasztalatoddal maradj inkább a babázásnál.
-Akkor szuperzseni ovis vagyok, mert érveket még nem hallottam tőled, csak mocskolódást. Látszik, hogy szellemileg nagyon nem vagyunk egy szinten, mindazonáltal minden ilyen jellegű megnyilvánulásoddal csak engem igazolsz, de azért hajrá. :-)
Tudod, Someone's Dream, nekem nagyon olyan érzésem van, hogy nem igazán vannak mögötted komoly kudarcok, fájdalmak és küzdelmek. Ezért nem is tartom igazán hitelesnek a hozzászólásaidat sem.
- Nekem meg olyan érzésem van, hogy nem ismersz és ezért nem tudod mi van mögöttem. Bocs, hogy én nem indítok napi 10 kérdést a témáról, mivel fel tudtam dolgozni ezeket. Nahááát, így is lehet. Milyen érdekes. Csak nektek nem sikerül az ami másnak... Hűűűha. Pedig nem varázslat.
De, ezek normális érvek, csak ahhoz is fogyatékos vagy, hogy felfogd, mert annyira csőlátásod van, hogy minden olyan érv, ami nem a tiéddel azonos, az számodra nem elfogadható, de ez nem az én hibám, hanem a tiéd. Ezzel is csak engem igazolsz. Ilyen erőből akkor te pedig csak azt szajkózod, amit a fajtád. Ez mennyivel jobb? Amennyi időt elcsesztél az önsajnáltatással már akár rendbe is szedhetted volna magad és az önbecsülésed, de itt is nekem van igazam, neked kényelmesebb másokat okolni a saját hibáid miatt. Ez van. És emellé még unalmas is vagy. :-(
Én is csak azért vitatkozom veled, hogy legalább az érzést megadjam, mintha törődnék veled, remélem jól esik és értékeled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!