Most olvasom az egyik kérdés kapcsán, hogy többek szerint az a férfi, aki huszonévesen még szűz, az kétségkívül egy agresszív szociopata nőgyűlölő, és ebből az állapotból már nem is fog soha kikerülni. Egyetértetek ezzel?
Kedves kérdező!
Véleményem szerint ez a feltételezés alaptalan. Állandó viselkedésünket nem befolyásolja a "szüzesség". Igen, vannak a feltételnek megfelelő személyek is, ők azonban nem azért szociopaták vagy nőgyűlölőek, mert szüzek. Az ok- okozat közti különbség nagyon lényeges, és egyikből nem következik a másik. Véleményem szerint ezek a fiatal férfik (ha szabad így fogalmaznom) vagy nem találták még meg a "biztonságos" párjukat vagy csak egyszerűen nem tartják korukhoz, nem érzik rá készen magukat. Ez viszont lehet a későn éredés miatt is.
De egy szónak is száz a vége: Ezek az állítások alaptalanok véleményem szerint.
További szép napot!
15/L
Tessék. Tudok olyanról, aki 21 évesen még szűz, de azért mert a nők csak barátként tekintenek rá, és amint többet akarna tőlük, a csajok eltűnnek az életéből.
Ugyanezt az illetőt 3 hét alatt 4 csaj utasította vissza. Ott voltam vele, velem jött bulizni.
"Nekem sosem tuntek teljesen normàlisnak azok a nok ès fèrfiak, akik huszonèvesen mèg szuzek. Vagy mesèkben èlnek, ès vàrjàk az igazit, ami szomorù, mert vagy nem voltak mèg szerelmesek, vagy pedig nem talàltàk elèg "igaziank" azt a szerelmet, ès vàrnak a "nagy O"-re. 18/L"
Esetleg az, hogy tapasztalatlanok, félénkek, ügyetlenek, fel sem merült az okos kis fejedben?
Én is ellenpélda vagyok rá, igencsak szeretem a nőket, annak ellenére, hogy szexuális életem az kb. nincs.
Nem kell a mesében élni ehhez. Elég, ha nem tudsz beszélgetni túl sokáig túl érdekesen; ha a társkeresőkön mindenkivel max 3 levélváltásig jutsz el, mindezt olyan kéthavonta; ha szórakozóhelyeken nem vagy meggyőző táncos; ha házibulikba nem hívnak, vagy igen, de nincs ott kiszemelt stb. Ha folyton ismersz meg új lányokat, de érdeklődést egyiken sem látsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!