Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van itt ennyi nőgyűlölő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van itt ennyi nőgyűlölő férfi?

Figyelt kérdés
Akinek nem inge... de akkor is manapság azt tapasztalom sajnos, hogy egy csomó kérdést úgy tesznek fel, hogy már eleve a nőket szidják benne, szóval kíváncsi lennék az oka. Ugyanis kedves férfiak, akik ennyire utálják a női nemet, mi nők is naponta 50 kérdést fel tudnánk tenni amiben titeket szidunk, mert mi nők is csalódunk nagyon sokszor. De ha egy férfi egyszer csalódik vagy elhagyja a csaj vagy nem jön össze neki a dolog akkor már az összes nő egy r.banc, szóval ez egy kicsit undorító viselkedés szerintem, holott nagyon sok olyan nő van akik pont nem ilyenek. Ebből az általánosításból meg már kicsit elég. Szóval kíváncsi lennék mi is az oka???

2013. nov. 4. 10:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/75 A kérdező kommentje:
Én is egyébként pont erre próbálok a kérdéssel kitérni, de ahogy látom nagyon megmutatkozik. Egyértelműen kiderül az, csak sajnáltatod magad ne is haragudj, mert te többszöri csalódást éltél át. És szerinted az miért kamu ha egy nő is. Rengeteg ilyen van, személy szerint én is csalódtam, ez is kamu? Egy nő miért nem csalódhat egy férfiban??? Mert a férfiak olyan rendesek??? El kell tántorítsak mindenkit akkor de negyede sem az.
2013. nov. 4. 14:34
 42/75 anonim ***** válasza:

Rettenetes gyengeségre és szánalomra vall, ha valaki megengedi azt, hogy 100%-ig mások sodorják, mások alakítsák az önmagához való hozzáállását.

Akkor mit mondjunk a nőkre? Ha naponta 20 férfi bókol neki, még akkor is panaszkodnak, hogy milyen csúnyának érzik magukat, mindig van valami, amivel elégedetlenek.

Egy férfinak nem bókol egy nő sem, ehelyett gyakran minősíthetetlenül beszélnek vele, pedig gyakran egyáltalán nem érdemlik meg.

Ami a férfiasságot illeti. Manapság nagyon kevés valóban férfias férfi létezik.Bunkó sok van, de olyan, akinek valódi belső ereje, tartása létezne, olyan nagyon kevés.

Az pedig, hogy a saját párkapcsolati problémáidat állítod szembe az ő ismerkedési kudarcaival, szintúgy érdekes gondolkodásmódra vall. A kapcsolataidat te választottad, te döntötted el, hogy xy emberrel lépsz kapcsolatba. Ha ott problémáid voltak, az részben a te hibád is.

Az ő helyében pedig nem vagy! Ha majd téged is olyan változatosan bunkó módon aláznak meg, mint sok fiút és férfit, majd akkor beszélhetsz.

2013. nov. 4. 14:35
 43/75 anonim ***** válasza:

Jah, persze.

Biztos csak álmodtam az összes r.ohadékot, akiKnél az volt a legkevesebb, hogy "durvát mondtak", sokkal inkább az a téma, hogy hogyan vertek át, hogyan használták ki az irántuk érzett szerelmem, szeretetem, vagy esetleg együttérzésem, sajnálatom (mikor mit), hogyan gúnyoltak ki.

De úgy nincs értelme tárgyalni, ha te csuklóból meghazudtolsz csupán azért, mert nem tudod elképzelni, hogy a másik ember nem olyan gyenge hulladék, mint te, hanem független.

2013. nov. 4. 14:36
 44/75 anonim ***** válasza:
0%

"A közelében nem vagytok ti ennek a nőnek."

Nem is szeretnék. Ezt a mondatot önmagában bóknak veszem.

2013. nov. 4. 14:37
 45/75 anonim ***** válasza:
65 %, már leírtam egyszer, hogy te választottad azokat az embereket!
2013. nov. 4. 14:43
 46/75 anonim ***** válasza:
9%
""A közelében nem vagytok ti ennek a nőnek." Még szerencse, hogy nem vagyunk a közelében, az szellemi visszamaradásra utalna :)
2013. nov. 4. 14:43
 47/75 anonim ***** válasza:

" Ha naponta 20 férfi bókol neki, még akkor is panaszkodnak, hogy milyen csúnyának érzik magukat, mindig van valami, amivel elégedetlenek."

Mert talán nem mások véleménye alakítja az önmagukhoz való hozzáállásukat. :D

"Egy férfinak nem bókol egy nő sem"

Ezen a barátom jót mosolyogna.

" Manapság nagyon kevés valóban férfias férfi létezik.Bunkó sok van, de olyan, akinek valódi belső ereje, tartása létezne, olyan nagyon kevés."

Ez igaz. Kevés ugyan, de van. És én ebből a kevésből találtam meg a páromat.

"Az pedig, hogy a saját párkapcsolati problémáidat állítod szembe az ő ismerkedési kudarcaival, szintúgy érdekes gondolkodásmódra vall."

1. Nemcsak párkapcsolati kudarcokról van szó.

2. Ezek sokkal lélekpróbálóbb dolgok, minthogy őt elutasították. Guess what: MEGÉRDEMLI. Én is elutasítanám. :)

". A kapcsolataidat te választottad, te döntötted el, hogy xy emberrel lépsz kapcsolatba. Ha ott problémáid voltak, az részben a te hibád is."

Igen. Rossz emberismerő voltam, könnyen bedőltem az aranyos jófiús álarcnak többször is.

"Ha majd téged is olyan változatosan bunkó módon aláznak meg, mint sok fiút és férfit, majd akkor beszélhetsz."

Akkor beszélek, amikor akarok. Sajnálom. ;)

2013. nov. 4. 14:44
 48/75 anonim ***** válasza:
9%
Már.már sajnálom azokat akik szellemi sötétségben élnek, mint pl.Someone's dream, meg ez a 65%-os nő.:)
2013. nov. 4. 14:50
 49/75 anonim ***** válasza:
Én meg téged, amiért egyre ocsmányabb és ocsmányabb lesz a fejed és végül megdöglesz egyedül, és a szomszédok fognak felfigyelni a szagra hetek múlva, mert annyira nem fogsz hiányozni senkinek, hogy észre sem veszik, hogy nem vagy már. :)
2013. nov. 4. 14:52
 50/75 anonim ***** válasza:
Egyébként ez a 65%-os nő is csak a külsőm miatt utasítana vissza, eszébe nem jutna, hogy esélyt adna, arra, hogy kiderüljön milyen a személyiségem, mint ahogy a többi nő sem adott erre esélyt. Most már semmi jó nincs a személyiségemben, régen volt, de ba..tak rá.
2013. nov. 4. 14:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!