Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van ennyi nőgyűlölő...

Miért van ennyi nőgyűlölő férfi manapság?

Figyelt kérdés

Tipikus példa, amikor azt mondják, hogy jaj minden nőnek csak a pénz számít...blablabla. Meg minden nő a ki minimális szinte festi magát, vagy egy kicsit szebb ruhákat vesz fel az egy pro.sti divatmaj.om. (ami nem kihívó).

MIÉRT????

2011. márc. 10. 13:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

A valóvilágban, éden hotelben, és egyéb ezekhez hasonlatos, rendkívül tanulságos műsorokban szereplő "hölgyemények" viselkedése alapján, ilyen következtetéseket vonnak le.

No persze a társadalom krémjének egyéb körülmények közt is lerí a viselkedéséről, hogy mi nála a módi.

2011. márc. 10. 13:28
 2/17 A kérdező kommentje:

Ja meg a plázacicákat lesik, hogy hogy viselkednek. Vagy inkább fuszráltság, hogy nekik ilyen nők nem jutnak?

Vagy komolyan én nem értem miért lett ilyen elcseszett minden.

A normális férfiakból nőgyűlölő szemetek lesznek? Vagy a nők hibája is?

Sok olyan van aki férj, vagy apa de még is megveti a nőket.

2011. márc. 10. 13:30
 3/17 anonim ***** válasza:
71%

Mert tényleg rengeteg rib@nc van. Mindezt nőként mondom. Elég megnézni mit művelnek a tizenéves kislányok a szórakozóhelyeken. És az is igaz, hogy sok lány pénzéhes.

Amúgy szerintem a férfiak nem elsősorban a ruha, hanem a viselkedés alapján ítélnek meg valakit. Én szeretek feltűnőbb, különlegesebb ruhákban, tűsarkúban járni, sminkelem is magamat, mégis tisztelnek a férfiak, mivel van tartásom, nem viselkedek közönségesen, nem iszok, nem cigizek stb.

2011. márc. 10. 13:31
 4/17 A kérdező kommentje:

" Mert tényleg rengeteg rib@nc van. Mindezt nőként mondom. Elég megnézni mit művelnek a tizenéves kislányok a szórakozóhelyeken. És az is igaz, hogy sok lány pénzéhes.

"

Épp ezaz, hogy csak az ilyeneket veszik észre. De miért?

Mert nem kapják meg őket vagy mi? Mindegy úgy sem tudok a férfiak agyában turkálni. Szóval úgy sem fogom megérteni. És nem az tizenéves alkoholista tinikről kell példát venniük, és elmondani, hogy minden nő ilyen.

2011. márc. 10. 13:36
 5/17 anonim ***** válasza:
Ez kb. olyan, mint amikor a nők azt mondják, hogy minden pasi egy szemét, szexéhes disznó és képtelenek hűségesek maradni. Ezt általában olyan nők mondják, akiket gyakran megcsaltak, kihasználtak és mérgükben ilyeneket mondanak. Attól még egyértelmű, hogy nem minden pasi szemét, ahogy nem minden nő ribi. És akik ezt mondják sem gondolják komolyan, mivel akkor nem adnának senkinek lehetőséget egy párkapcsolatra.
2011. márc. 10. 13:50
 6/17 A kérdező kommentje:
És sem írtam, hogy mind ilyen csak hogy túl sok ilyen férfi van manapság. Még a normális nőkre is rámondják, hogy rib@ncok, alaptalanul.
2011. márc. 10. 13:52
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik ismerősöm kidobó egy diszkóban, és állandóan azt meséli, hogy a 15-16 éves lányok fogdostatják vele a p.nájukat, és nem csak nadrágon keresztül, hanem engedik is hogy benyúljon, stb... Sok kis ribi felajánlkozik. Volt olyan is, hogy csak úgy odament hozzá egy 15 éves kislány, és felajánlotta, hogy lepippantja. Félre is vonultak...)

Mivel ő meg férfi, kihasználja a helyzetet. Nem tudom, de mikor én mentem annak idején (10 éve) 15 évesen, először diszkóba, még nem volt divat ilyet csinálni. Vagy csak nem tudtam róla, hogy más ilyet csinál?

2011. márc. 10. 14:38
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik ismerősöm kidobó egy diszkóban, és állandóan azt meséli, hogy a 15-16 éves lányok fogdostatják vele a p.nájukat, és nem csak nadrágon keresztül, hanem engedik is hogy benyúljon, stb... Sok kis ribi felajánlkozik. "Volt olyan is, hogy csak úgy odament hozzá egy 15 éves kislány, és felajánlotta, hogy lepippantja. Félre is vonultak...)

Mivel ő meg férfi, kihasználja a helyzetet. Nem tudom, de mikor én mentem annak idején (10 éve) 15 évesen, először diszkóba, még nem volt divat ilyet csinálni. Vagy csak nem tudtam róla, hogy más ilyet csinál?"

Látod, pont azért van ennyi ilyen lány, mert van rá igény.:)

Ha a kutya sem venne róluk tudomást, akkor nem igazán merülne föl ez a kérdés.

2011. márc. 10. 15:15
 9/17 A kérdező kommentje:
ha nem lenne ennyi kihasználós férfi nem lenne ennyi rib@nc sem.
2011. márc. 10. 15:17
 10/17 anonim ***** válasza:
na ne már, hogy a férfiak hibája, hogy ennyi riba*nc! azért van sok lot*yó, mert a testükön kívül mással nem tudnak pénzt keresni, egyszerűek mint egy pohár víz, de szexelni azt azért még tudnak. szerintem a női oldalon sokkal több a "baljós" elem mint a férfi oldalon!
2011. márc. 10. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!