Miért van ennyi nőgyűlölő férfi manapság?
Tipikus példa, amikor azt mondják, hogy jaj minden nőnek csak a pénz számít...blablabla. Meg minden nő a ki minimális szinte festi magát, vagy egy kicsit szebb ruhákat vesz fel az egy pro.sti divatmaj.om. (ami nem kihívó).
MIÉRT????
"na ne már, hogy a férfiak hibája, hogy ennyi riba*nc! azért van sok lot*yó, mert a testükön kívül mással nem tudnak pénzt keresni, egyszerűek mint egy pohár víz, de szexelni azt azért még tudnak. szerintem a női oldalon sokkal több a "baljós" elem mint a férfi oldalon!"
Nos kedves, még egyszer leírom. Nincs prosti, ha nincs rá igény.:) Ugyan kinek kelletnék magukat a kis tinik, ha nem lenne rájuk senki vevő? Vagy az rendben van, ha ti össze-vissza dugtok?
egy csomó olyan ember van aki rá van szorulva a prostikra, ilyen mindig lesz. én inkább az átlag pénzéhes egzisztenciavadász csajra gondolok, akiknek első helyen az anyagiak állnak, hátha el tudja vetetni magát, hogy minden a feneke alá legyen tolva.
nem az a kur*va aki a sarkon áll, hanem akinek bundát veszel és este mégis fáj a feje.
egy csomó olyan ember van aki rá van szorulva a prostikra, ilyen mindig lesz. én inkább az átlag pénzéhes egzisztenciavadász csajra gondolok, akiknek első helyen az anyagiak állnak, hátha el tudja vetetni magát, hogy minden a feneke alá legyen tolva.
nem az a kur*va aki a sarkon áll, hanem akinek bundát veszel és este mégis fáj a feje.
Ha belegondolsz az állatvilágban is azt választja a nőstény, aki többet tud nyújtani számára, vagyis a dominánsabb hímet. Mivel a társadalmunkban már nincsen szükség erőfitogtatásra átértékelődtek bizonyos dolgok. Manapság az anyagiak szorultak előtérbe, így az lesz vonzóbb sokak szemében, aki mellett biztosabbnak tűnik a jövő. Természetesen egyáltalán nem értek egyet azzal, hogy a nő kitartott legyen, sőt! Nem értek azzal sem egyet, hogy valaki szórakozóhelyen fog magának pasit, de ez én vagyok. Igazából az erkölcsi értékek teljesen eltorzultak.
"Igazából az erkölcsi értékek teljesen eltorzultak."
hát egyet értünk!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__10..
én viszont ezt ajánlom a figyelmedbe.
Azért a férfiak védelmében mondanám, hogy mi nők sem vagyunk jobbak az előítéletek terén...
"Amúgy szerintem a férfiak nem elsősorban a ruha, hanem a viselkedés alapján ítélnek meg valakit. Én szeretek feltűnőbb, különlegesebb ruhákban, tűsarkúban járni, sminkelem is magamat, mégis tisztelnek a férfiak, mivel van tartásom, nem viselkedek közönségesen, nem iszok, nem cigizek stb."
Akkor neked nagy mázlid van... Nekem is van tartásom, normálisan viselkedem, viszont szeretek pl. rövidnadrágot és magassarkút hordani - és emiatt a pasik nagy része rögtön beskatulyáz, és csak arra hajt, hogy megdöntsön...
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!