Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van ennyi nőgyűlölő...

Miért van ennyi nőgyűlölő férfi manapság?

Figyelt kérdés

Tipikus példa, amikor azt mondják, hogy jaj minden nőnek csak a pénz számít...blablabla. Meg minden nő a ki minimális szinte festi magát, vagy egy kicsit szebb ruhákat vesz fel az egy pro.sti divatmaj.om. (ami nem kihívó).

MIÉRT????

2011. márc. 10. 13:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"na ne már, hogy a férfiak hibája, hogy ennyi riba*nc! azért van sok lot*yó, mert a testükön kívül mással nem tudnak pénzt keresni, egyszerűek mint egy pohár víz, de szexelni azt azért még tudnak. szerintem a női oldalon sokkal több a "baljós" elem mint a férfi oldalon!"

Nos kedves, még egyszer leírom. Nincs prosti, ha nincs rá igény.:) Ugyan kinek kelletnék magukat a kis tinik, ha nem lenne rájuk senki vevő? Vagy az rendben van, ha ti össze-vissza dugtok?

2011. márc. 10. 16:49
 12/17 anonim ***** válasza:

egy csomó olyan ember van aki rá van szorulva a prostikra, ilyen mindig lesz. én inkább az átlag pénzéhes egzisztenciavadász csajra gondolok, akiknek első helyen az anyagiak állnak, hátha el tudja vetetni magát, hogy minden a feneke alá legyen tolva.

nem az a kur*va aki a sarkon áll, hanem akinek bundát veszel és este mégis fáj a feje.

2011. márc. 10. 17:05
 13/17 anonim ***** válasza:

egy csomó olyan ember van aki rá van szorulva a prostikra, ilyen mindig lesz. én inkább az átlag pénzéhes egzisztenciavadász csajra gondolok, akiknek első helyen az anyagiak állnak, hátha el tudja vetetni magát, hogy minden a feneke alá legyen tolva.

nem az a kur*va aki a sarkon áll, hanem akinek bundát veszel és este mégis fáj a feje.

Ha belegondolsz az állatvilágban is azt választja a nőstény, aki többet tud nyújtani számára, vagyis a dominánsabb hímet. Mivel a társadalmunkban már nincsen szükség erőfitogtatásra átértékelődtek bizonyos dolgok. Manapság az anyagiak szorultak előtérbe, így az lesz vonzóbb sokak szemében, aki mellett biztosabbnak tűnik a jövő. Természetesen egyáltalán nem értek egyet azzal, hogy a nő kitartott legyen, sőt! Nem értek azzal sem egyet, hogy valaki szórakozóhelyen fog magának pasit, de ez én vagyok. Igazából az erkölcsi értékek teljesen eltorzultak.

2011. márc. 10. 17:18
 14/17 anonim ***** válasza:

"Igazából az erkölcsi értékek teljesen eltorzultak."

hát egyet értünk!

2011. márc. 10. 17:27
 15/17 anonim ***** válasza:
2011. márc. 11. 07:56
 16/17 A kérdező kommentje:
2011. márc. 11. 09:24
 17/17 anonim ***** válasza:

Azért a férfiak védelmében mondanám, hogy mi nők sem vagyunk jobbak az előítéletek terén...

"Amúgy szerintem a férfiak nem elsősorban a ruha, hanem a viselkedés alapján ítélnek meg valakit. Én szeretek feltűnőbb, különlegesebb ruhákban, tűsarkúban járni, sminkelem is magamat, mégis tisztelnek a férfiak, mivel van tartásom, nem viselkedek közönségesen, nem iszok, nem cigizek stb."

Akkor neked nagy mázlid van... Nekem is van tartásom, normálisan viselkedem, viszont szeretek pl. rövidnadrágot és magassarkút hordani - és emiatt a pasik nagy része rögtön beskatulyáz, és csak arra hajt, hogy megdöntsön...

22L

2011. márc. 12. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!