Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van itt ennyi nőgyűlölő férfi?
Érdekes, ha egy nő azt állítja, hogy őt igen is bántották már durván férfiak, akkor az ő választása, az ő hibája, kapcsolaton kívül is és különben is csak hazudik, mert olyan nincs, csak fordítva történhet meg az ilyen. Lássuk be. Értelmes vitára képtelenek vagytok, csak személyeskedni tudtok és másokat okolni a saját szerencsétlenkedésetek miatt.
Elmondom: nekem nem szép az arcbőröm. Az arcom igen, de a bőröm nem, sőt szeplőim is vannak. Hogy én ettől mennyire szenvedtem azt ti nem tudjátok, de elég sokat. Évek kellettek ahhoz, hogy elfogadjam magam és szeressem magam annyira, amennyire most. Boldog vagyok. Kapcsolat nélkül is az lennék, ez a kis Herceg itt mellettem, csak a hab azon az óriási tortán, amit én készítettem, önerőből.
Mert én nem tettem ki 100 kérdést általánosítva, nem is általánosítottam, hanem rendbeszedtem elsősorban az önbecsülésem és másodsorban foglalkoztam csak a külsőmmel. Bármilyen furcsa is. AZóta tudom, hogy a szeplő az szexepil, még az a kis pötty is a szám szélén, amit korábban szabályosan le akartam harapni.
És akkor még nem említettem a súlyproblémákat, de így túl az anán, már mindegy, rendben vagyok, egészséges és élek és ez a legjobb.
Ti? Ti mit tettetek azért, hogy jobban érezzétek magatokat? A nyivákoláson kívül. Jól gondolom, hogy semmit, ugye?
65%-osnak igaza van, nem vagytok férfiak, csak szánalmas utánzatai a férfi nemnek. Egy férfi erős és kiáll magáért, okos, logikusan gondolkozik és nem hagyja, hogy mások befolyásolják, mások határozzák meg a véleményét akár a külsejéről, akár a világnézetéről.
Most jöhet megint, hogy óvodás vagyok, meg a személyeskedés, amikkel akkor jöttök, amikor egyetlen egy ébkézláb érvet nem tudtok felhozni, de nem baj, ez mind mind titeket minősít. Hiába próbáljátok kivakarni magatokat, ez a sz@ros vödör mindig rátok fog borulni. Miért? Mert nektek fontosabb a saját igazság érzetetek, mint elfogadni, hogy talán nincs igazatok és változtatni.
Köszönöm, hogy kibontakozhattam. Részemről itt ennek a vitának csúfolt valaminek vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!