Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van itt ennyi nőgyűlölő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van itt ennyi nőgyűlölő férfi?

Figyelt kérdés
Akinek nem inge... de akkor is manapság azt tapasztalom sajnos, hogy egy csomó kérdést úgy tesznek fel, hogy már eleve a nőket szidják benne, szóval kíváncsi lennék az oka. Ugyanis kedves férfiak, akik ennyire utálják a női nemet, mi nők is naponta 50 kérdést fel tudnánk tenni amiben titeket szidunk, mert mi nők is csalódunk nagyon sokszor. De ha egy férfi egyszer csalódik vagy elhagyja a csaj vagy nem jön össze neki a dolog akkor már az összes nő egy r.banc, szóval ez egy kicsit undorító viselkedés szerintem, holott nagyon sok olyan nő van akik pont nem ilyenek. Ebből az általánosításból meg már kicsit elég. Szóval kíváncsi lennék mi is az oka???

2013. nov. 4. 10:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:
"Te a fejedbe vetted, hogy ocsmány vagy (nem tudom mi az igazság, fogalmam sincs hogy nézel ki), ezt sugárzod kifele és ezért nem kellesz még a kutyának sem. Bármilyen furcsa is, az, ahogy érzed magad kisugárzik, látszik a testtartásodon, a testbeszédeden, ezt tükrözöd vissza. Talán itt a hiba" Nem a fejembe vettem,hogy ronda vagyok,hanem ezt tudatosította velem néhány kedves hölgy életem során. Volt olyan eset nem is egyszer, hogy teljesen jókedvem volt, semmi szomorúság nem látszódott rajtam, aztán mégis kaptam a megjegyzéseket, hogy mennyire ronda vagyok. Ennyit arról is, hogy a az ember mit sugároz magáról kifelé. Persze, majd azt gondolom magamról,hogy nem vagyok ronda, és hipp-hopp már át is alakul az arcberendezésem :) Vicces
2013. nov. 4. 14:07
 32/75 anonim ***** válasza:
"Milyen érdekes"-elnézést, félregépeltem.
2013. nov. 4. 14:08
 33/75 anonim ***** válasza:
56%
Someone's dream mivel te nő vagy, még szép hogy összejött a kapcsolat, nőknek sokkal könnyebb, ezt egy régi nő ismerősöm is bevallotta.
2013. nov. 4. 14:10
 34/75 anonim ***** válasza:

Nem a fejembe vettem,hogy ronda vagyok,hanem ezt tudatosította velem néhány kedves hölgy életem során. Volt olyan eset nem is egyszer, hogy teljesen jókedvem volt, semmi szomorúság nem látszódott rajtam, aztán mégis kaptam a megjegyzéseket, hogy mennyire ronda vagyok. Ennyit arról is, hogy a az ember mit sugároz magáról kifelé. Persze, majd azt gondolom magamról,hogy nem vagyok ronda, és hipp-hopp már át is alakul az arcberendezésem :) Vicces

-Vicces igen, mert nagyon leegyszerűsítve, de így működik a dolog. Tudatosították vagy a fejedbe vetted tök mindegy, attól még ez így van. Ha elkezdenéd fejleszteni magad, addig sem másokkal foglalkoznál, mindjárt másképp állnál a dologhoz. Van ezzel kapcsolatban egy csomó szakirodalom, ne kelljen már a szádba rágni, keress rá a neten, arra is jó.

Főleg ezekre gondoltam. Ezek mik akarnak itt lenni? Kérlek magyarázd el nekem, tudatlan, ostoba férfinak!

- Nem tudsz pár szót értelmezni? Ezzel a hangsúlyt akartam érzékeltetni, látom nem ment át neked, te ostoba "férfi".

2013. nov. 4. 14:11
 35/75 anonim ***** válasza:
56%
Someone's dream akkor most leírom újra, akárhogy próbáltam alakítani a külsőmet, vagy a személyiségemet,senki nem volt rám kíváncsi. Remélem így sokadszorra leírva eljut a tudatodig.
2013. nov. 4. 14:14
 36/75 anonim ***** válasza:
52%
Nekem ennyi magyarázat bőven elég volt! Kérlek bocsáss meg nekem, ostoba fajankónak, hogy meg mertem kérdőjelezni bármit is, amit leírtál! :)
2013. nov. 4. 14:15
 37/75 anonim ***** válasza:
47%

Rettenetes gyengeségre és szánalomra vall, ha valaki megengedi azt, hogy 100%-ig mások sodorják, mások alakítsák az önmagához való hozzáállását. Bottal sem piszkálnék egy ilyen gyenge, görcsös embert. Minden jelzőt kiérdemeltek, kivéve azt, hogy férfiasak vagytok.

Ezzel az arrogáns stílussal meg fel sem tudod fogni, hogy milyen szinten bőgtél le, és mennyire látszik a szintkülönbség Someone javára. Ezért pusztán csak sajnálni tudlak.

A vita korábbi vonalához hozzátenném azt, hogy milliószor durvább bántásokat kaptam fiúktól/férfiaktól, mint az, hogy téged az ocsmány pofád és a szánalmas személyiséged egyvelege miatt teljesen jogosan elutasítottak a nők.

Mégsem volt példa arra soha az életben, hogy én nekiálljam szidni a férfiakat, pedig majdnem 7 éven át töményen kaptam a sz.art párkapcsolat/szerelem terén.

2013. nov. 4. 14:20
 38/75 anonim ***** válasza:
56%

"és mennyire látszik a szintkülönbség Someone javára"

Nem mindegy, hogy felfelé vagy lefelé.

2013. nov. 4. 14:23
 39/75 anonim ***** válasza:
37%
Természetesen felfelé. A közelében nem vagytok ti ennek a nőnek.
2013. nov. 4. 14:24
 40/75 anonim ***** válasza:
56%
"Természetesen felfelé. A közelében nem vagytok ti ennek a nőnek." Felfelé, hogy ne persze, majd legközelebb. Minden rosszat, ami velem történt, hogy ilyen lett a személyiségem, a nőknek köszönhetek. Az meg kamu, hogy rád mondtak akármi durvát is a férfiak, csupán ez is csaj egy kitalált példa, hogy próbáld bizonyítani, hogy te igenis talpra tudtál állni, és erre más is képes. Hagyjuk már.
2013. nov. 4. 14:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!