Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van itt ennyi nőgyűlölő férfi?
Nem a fejembe vettem,hogy ronda vagyok,hanem ezt tudatosította velem néhány kedves hölgy életem során. Volt olyan eset nem is egyszer, hogy teljesen jókedvem volt, semmi szomorúság nem látszódott rajtam, aztán mégis kaptam a megjegyzéseket, hogy mennyire ronda vagyok. Ennyit arról is, hogy a az ember mit sugároz magáról kifelé. Persze, majd azt gondolom magamról,hogy nem vagyok ronda, és hipp-hopp már át is alakul az arcberendezésem :) Vicces
-Vicces igen, mert nagyon leegyszerűsítve, de így működik a dolog. Tudatosították vagy a fejedbe vetted tök mindegy, attól még ez így van. Ha elkezdenéd fejleszteni magad, addig sem másokkal foglalkoznál, mindjárt másképp állnál a dologhoz. Van ezzel kapcsolatban egy csomó szakirodalom, ne kelljen már a szádba rágni, keress rá a neten, arra is jó.
Főleg ezekre gondoltam. Ezek mik akarnak itt lenni? Kérlek magyarázd el nekem, tudatlan, ostoba férfinak!
- Nem tudsz pár szót értelmezni? Ezzel a hangsúlyt akartam érzékeltetni, látom nem ment át neked, te ostoba "férfi".
Rettenetes gyengeségre és szánalomra vall, ha valaki megengedi azt, hogy 100%-ig mások sodorják, mások alakítsák az önmagához való hozzáállását. Bottal sem piszkálnék egy ilyen gyenge, görcsös embert. Minden jelzőt kiérdemeltek, kivéve azt, hogy férfiasak vagytok.
Ezzel az arrogáns stílussal meg fel sem tudod fogni, hogy milyen szinten bőgtél le, és mennyire látszik a szintkülönbség Someone javára. Ezért pusztán csak sajnálni tudlak.
A vita korábbi vonalához hozzátenném azt, hogy milliószor durvább bántásokat kaptam fiúktól/férfiaktól, mint az, hogy téged az ocsmány pofád és a szánalmas személyiséged egyvelege miatt teljesen jogosan elutasítottak a nők.
Mégsem volt példa arra soha az életben, hogy én nekiálljam szidni a férfiakat, pedig majdnem 7 éven át töményen kaptam a sz.art párkapcsolat/szerelem terén.
"és mennyire látszik a szintkülönbség Someone javára"
Nem mindegy, hogy felfelé vagy lefelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!